1 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
O. Cosmin
Ba da, există. Există și o disciplină care se ocupă cu aceste lucruri, se numește antropologie.
Dacă vrei un domeniu care să cuprindă ce tot ce vrei tu, încearcă să compui un nume care să cuprindă elementul de compunere "antropo" - ceva gen antroponews.ro (domeniul e liber și în .ro și în .eu)
Nu cred ca vrea si nici nu cred ca-i place antropologia. El vrea ceva de genul "superman", omul complet, fiinta superioara, citez "despre cum sa devii un om superior mai exact".
La o privire aleatorie printre recomandari avem asa:
betterman.ro - not OK. exista ceva mai sus si anume "best man".
betheman.ro - not OK. nu clarifica aspectul legat de superioritate.
fiinstasuperioara.ro/omsuperior.ro/ubermensch.ro/almighty.ro/greatest.ro - OK. astea trec proba.
Problema e ca el are deja niste idei predefinite si fixiste, adica nu e flexibil in gandire si atunci sansele sa ghiceasca cineva ceva ce-i place lui sunt mai mici decat cele de la 6/49. Sansele ar creste daca ar da mai multe detalii, dar si atunci nu vor creste prea mult pentru ca nu e un concurs de genul "ofer xx euro pentru un nume de domeniu", deci n-o sa se ingramadeasca lumea.
Insa e interesant de urmarit acest post, cel putin pentru mine, pentru ca daca prin absurd o sa ghiceasca cineva un nume care sa-i placa, sunt 50% sanse sa ghiceasca si numerele la 6/49 iar eu as baga bani in biletul sau