evoman.ro
OFF
pana la urma o sa aleg eu ceva din lista asta!
evoman.ro
OFF
pana la urma o sa aleg eu ceva din lista asta!
Daca tot e sa alegi ceva, sa ne zici si noua ce domeniu ai ales, binenteles dupa ce l-ai inregistrat.![]()
Ai nevoie de un logo, layout, s.a.m.d?
pt engleza mai bine incerci un braintonic.ro
cu romana e mai greu: inteligibil.ro
ma gandesc inca, mai scriu mai tarziu
humanevolution.ro sau huevo.ro
Asta cu huevo e pentru curajosi. Citez de pe wiki: "Plural form huevos is slang for testicles and means guts as in <He’s got guts, what a brave guy>."
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
ca sa nu mai deschid alt topic si pe mine ma intereseaza sa creez un blog dar care sa contina mai multe ramuri. stiu clar ca vreau sa vorbesc despre fitness, antrenamente de slabire, nutritie, suplimente, etc. apoi vreau sa ii fac si o categorie de seo (cu experiente ale userilor, teste pe programe, etc) si chiar webdesign si grafica (adica sa vorbesc despre ce am creeat pe http://art.eyesee.ro) etc.
Sugestii?
Pe de alta parte recomandati sa iau domeniu gratuit pe wordpress.com sau e mai bine sa cumpar unul pe .ro pentru blog?
Eu cred ca ar trebui sa le separi un pic,adica sa faci doua bloguri daca vrei sa scrii despre ce ai zis mai sus. Nu are legatura fitnessul cu seo.. si recomandat e sa-ti iei domeniu platit nu gratuit.
@Gabistul - Urmăresc de ceva vreme topicul ăsta pentru că m-ai făcut curioasă în legătură cu ce vei alege în cele din urmă. Pretențiile sunt mari, așa că sper să ai un rezultat pe măsură la final. ( ps: homosapiens.ro ?!)
@GabriELos - Mi se pare mai rentabil să faci doar un singur blog (pe domeniu, evident), dar atunci nu știu cum te vei putea tu axa în principal pe fitness. Așa cum ai zis și tu, e adevărat că bloggerii scriu ”de toate pentru toți”, doar că dacă tu îl vrei nișat pe slăbit, oamenii care vor intra pe blogul tău vor face parte dintr-o anumită categorie, din cea a pasionaților de acest stil de viață, ori cum crezi tu că va reacționa X, un împătimit al suplimentelor nutritive, care intră zilnic să-l pui la curent cu noutățile apărute în domeniu iar, în schimb, să găsească chestii legate de SEO ?!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)