Rezultate 1 la 8 din 8

Subiect: Emd

kestor este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    25th April 2013
    Posturi
    145
    Putere Rep
    0

Implicit Emd

EMD se penalizeaza?

Am siteul: apartamente-vanzare.ro si vreau pe viitor sa urc in google pt : vanzare apartamente bucuresti. Voi fi penalizat?

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    66
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    54
    Posturi
    3.948
    Putere Rep
    66

Implicit

Nu. Se spunea ca vor fi penalizate de ceva timp. Practic nu se poate aplica.
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

Benko Zoltan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Vârstă
    53
    Posturi
    359
    Putere Rep
    26

0 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de kestor Vezi Post
    EMD se penalizeaza?

Am siteul: apartamente-vanzare.ro si vreau pe viitor sa urc in google pt : vanzare apartamente bucuresti. Voi fi penalizat?
    Probil te referi la discutia asta
    Pe .com a fost un obicei sa cumperi domenii pe cuvinte cheie log tail, adica domeniul a fost compus din mai multe cuvinte cheie despartite cu liniuta. Au fost cazuri de penalizari mai ales la domeniile care au continut mai mult de doua sau trei cuvinte cheie.
    Presupun ca la doua cuvinte cheie inca nu vei avea probleme mai ales ca la tine sunt inversate cuvintele cheie din domeniu, ceea ce nu este acelas lucru. Oricum trebuie lucrat cu foarte multa grija cu EMD.

edit:
    In cazul meu domeniul continea o expresie, au fost doua cuvinte cheie si un cuvant de legatura, asa ca pot sa spun ca sunt 3 cuvinte. Este posibil sa fi fost si alte probleme, linkuri sitewide cu ancora pe cuvant cheie etc.

2dor este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    10th September 2012
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    583
    Putere Rep
    37

3 out of 3 members found this post helpful.

Implicit

Este o prostie sa spui ca vei fi penalizat pe un domeniu emd. Google nu a facut decat sa nu mai ofere avantajul pe care il aveau domeniile emd. Trateaza-l ca pe un domeniu normal, adu backlinks de calitate, respecta Webmaster Guidelines si nu vei avea nicio problema.
    We buy things we don't need to impress people we don't like.
    Vand advertoriale pe site-uri cu autoritate mare

Benko Zoltan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Vârstă
    53
    Posturi
    359
    Putere Rep
    26

Implicit

Am cautat articolul pe care m-am bazat cand am considerat ca domeniile cu cratima pot fi penalizate si este adevarat ca nu spune clar ca domeniile respective sunt penalizate doar ca nu recomanda. Atasez partea care m-a interesat si linkul de unde am luat informatia.

Let’s start with dashed domains. It has been proven statistically that domains with more than a single dash are very likely to be spam. Multiple dashes in a domain was an early spammer trick because of the low barrier to entry with cost. This rules these out. Don’t bother with a double dash domain.

It is very common to see domain names that include a single hyphen, but when two, three, or more hyphens are present, this is often an indication that these domain names are associated with companies that are attempting to trick search engines into ranking their web pages more highly.

From this amazing patent post by Bill Slawski regarding EMD's and detecting commercial queries.

Even though there is plenty of evidence that a single dash domain can rank just fine, I would avoid this technique as well. Many of the single dash EMD’s that rank are old existing domains. It is my opinion that a single dash EMD still really provides very little advantage over a non-keyword domain with all things considered. Skip the dashed domains as well.
    The Exact Match Domain Playbook: A Guide and Best Practices for EMDs | SEOmoz

andrei7even este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    9th April 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    38
    Posturi
    98
    Putere Rep
    25

1 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Ca sa elimini orice risc, zic mai bine sa iti iei un domeniu mai simplu, poate chiar brandabil, oricum nu te mai ajuta daca ai cuvant cheie, asa ca de ce sa te complici!

2dor este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    10th September 2012
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    583
    Putere Rep
    37

Implicit

De ce nu citesti topicul inainte sa postezi? Omul are deja domeniu. Esti in goana de posturi pentru marketplace?

Citat Postat în original de andrei7even Vezi Post
    Ca sa elimini orice risc, zic mai bine sa iti iei un domeniu mai simplu, poate chiar brandabil, oricum nu te mai ajuta daca ai cuvant cheie, asa ca de ce sa te complici!
    We buy things we don't need to impress people we don't like.
    Vand advertoriale pe site-uri cu autoritate mare

andrei7even este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    9th April 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    38
    Posturi
    98
    Putere Rep
    25

Implicit

Citat Postat în original de 2dor Vezi Post
    De ce nu citesti topicul inainte sa postezi? Omul are deja domeniu. Esti in goana de posturi pentru marketplace?
    Nu e goana dupa nimic!
    Am citit si topicul!
    Era un sfat, daca ti se pare un domeniu bun apartamente-online atunci eu ii urez succes,
    ma gandeam la ceva mai serios, un domeniu diferit de restul 100 de spammeri!

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •