EMD se penalizeaza?
Am siteul: apartamente-vanzare.ro si vreau pe viitor sa urc in google pt : vanzare apartamente bucuresti. Voi fi penalizat?
EMD se penalizeaza?
Am siteul: apartamente-vanzare.ro si vreau pe viitor sa urc in google pt : vanzare apartamente bucuresti. Voi fi penalizat?
Nu. Se spunea ca vor fi penalizate de ceva timp. Practic nu se poate aplica.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Probil te referi la discutia asta
Pe .com a fost un obicei sa cumperi domenii pe cuvinte cheie log tail, adica domeniul a fost compus din mai multe cuvinte cheie despartite cu liniuta. Au fost cazuri de penalizari mai ales la domeniile care au continut mai mult de doua sau trei cuvinte cheie.
Presupun ca la doua cuvinte cheie inca nu vei avea probleme mai ales ca la tine sunt inversate cuvintele cheie din domeniu, ceea ce nu este acelas lucru. Oricum trebuie lucrat cu foarte multa grija cu EMD.
edit:
In cazul meu domeniul continea o expresie, au fost doua cuvinte cheie si un cuvant de legatura, asa ca pot sa spun ca sunt 3 cuvinte. Este posibil sa fi fost si alte probleme, linkuri sitewide cu ancora pe cuvant cheie etc.
Este o prostie sa spui ca vei fi penalizat pe un domeniu emd. Google nu a facut decat sa nu mai ofere avantajul pe care il aveau domeniile emd. Trateaza-l ca pe un domeniu normal, adu backlinks de calitate, respecta Webmaster Guidelines si nu vei avea nicio problema.
We buy things we don't need to impress people we don't like.
Vand advertoriale pe site-uri cu autoritate mare
Am cautat articolul pe care m-am bazat cand am considerat ca domeniile cu cratima pot fi penalizate si este adevarat ca nu spune clar ca domeniile respective sunt penalizate doar ca nu recomanda. Atasez partea care m-a interesat si linkul de unde am luat informatia.
The Exact Match Domain Playbook: A Guide and Best Practices for EMDs | SEOmozLet’s start with dashed domains. It has been proven statistically that domains with more than a single dash are very likely to be spam. Multiple dashes in a domain was an early spammer trick because of the low barrier to entry with cost. This rules these out. Don’t bother with a double dash domain.
It is very common to see domain names that include a single hyphen, but when two, three, or more hyphens are present, this is often an indication that these domain names are associated with companies that are attempting to trick search engines into ranking their web pages more highly.
From this amazing patent post by Bill Slawski regarding EMD's and detecting commercial queries.
Even though there is plenty of evidence that a single dash domain can rank just fine, I would avoid this technique as well. Many of the single dash EMD’s that rank are old existing domains. It is my opinion that a single dash EMD still really provides very little advantage over a non-keyword domain with all things considered. Skip the dashed domains as well.
Ca sa elimini orice risc, zic mai bine sa iti iei un domeniu mai simplu, poate chiar brandabil, oricum nu te mai ajuta daca ai cuvant cheie, asa ca de ce sa te complici!
We buy things we don't need to impress people we don't like.
Vand advertoriale pe site-uri cu autoritate mare
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)