2 out of 2 members found this post helpful.
Plughinuri WP utile pentru un blog
Va recomand o serie de pluginuri WordPress utile pentru cititorii blog-ului dvs.
Pluginuri ce il fac mai interactiv si poate mai interesant pentru altii.
1. Yawasp – Un plugin ce previne spam-ul si te ajuta in sensul in care nu mai stergi zeci de comentarii inutile.
2. Comment Relish – Un plugin pe care ma gandesc sa il implementez si eu pe un blog de-al meu. El trimite celui care a comentat prima oara pe acel site un email cu un mesaj de multumire.
3. Comment Reply Notification – Acest pugin tine la curent prin email comentatorul cu ce s-a mai comentant la acel articol. Un mod de al face sa revina sa comenteze din nou.
4. Contextual related posts – Creaza o lista cu articolele asemantoare din diverse puncte de vedere cu articolul citit si este un mod bun de ai oferi informatii pe care s-ar putea sa il intereseze pe cel ce citeste.
5. Twitter – Acest plugin permite cititorului sa comenteze cu id-ul de Twitter, in cazul in care nu detine un site sau un blog personal.
6. WP-Polls – Se pot crea diverse sondaje de opinie pentru cititori si sa fie afisate in sidebar sau intr-un articol.
7. WP Greet Box – Vizitand prima oara blog-ul tau cel ce intra va fi “intampinat” cu un mesaj de intampinare personalizat in functie de de site-ul dupa care a venit pe blog-ul tau, facebook, twitter etc.
1 out of 1 members found this post helpful.
In locul lui Yawasp majoritatea blogger-ilor folosesc Akismet, alte plugin-uri "de baza" mai sunt cele de seo: WP SEO by Yoast sau All in one pack seo.
Eu mai folosesc si Who is online sa urmaresc in timp real ce fac vizitatorii.
Desigur lista poate continua.