Vazand posturile nu am mai testat sa vad in cat timp se incarca, dar se mai poate intampla de la conflictele pluginurilor/addonurilor Firefox.
Vazand posturile nu am mai testat sa vad in cat timp se incarca, dar se mai poate intampla de la conflictele pluginurilor/addonurilor Firefox.
Dom'le cine a scris acel cod JavaScript din interiorul paginii ori n-are nicio treaba cu programarea ori a facut intentionat o asemenea aberatie. Pai are 70.000 de linii de cod acel JavaScript.
Fara acel cod pagina are doar 800 de linii, ceea ce e super ok.
In primul si in primul rand, codurile JavaScript, in special daca mai sunt si mari, se tin in fisiere externe (.js - de obicei). In al doilea rand, dupa ce muti codul in fisier extern, vorbeste cu cineva sa-l optimizeze, asta bineinteles daca te intereseaza ca vizitatorii sa fie si ei multumiti si sa mai intre vreodata pe siteul tau.
PS: Nici codul HTML nu e tocmai ok, incepe cu <table>.
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Haos multumesc de raspuns!
si la mine a mers ... doar cu chrome ..
In Opera 12 se incarca in 3-4 secunde.
Eu am instalat Linux si in browser Links 2 imi arata sursa instantaneu. Daca ai Windows, poti sa instalezi Lynx, e similar. Mie mi-a fost util in situatii de-astea.
Nu cred ca e important daca incarca sau nu codul sursa. Ca sa lamurim definitiv: codul sursa il incarca sigur iar timpul in care il incarca depinde de la caz la caz in functie de performantele calculatorului, sistem de operare si browser.
Lynx, din cate stiu eu nu parseaza JavaScript iar problema la acea pagina e un JavaScript de vreo 70.000 de linii, de aceea se incarca greu. Acel cod e scris aiurea dar cu putina atentie poate fi redus chiar si cu 97% si atunci o sa se incarce normal la toata lumea.
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Ai dreptate, eu ii dadeam doar solutii pentru a vedea minunea aia de js, in care programatorul a hardcodat o gramada de chestii...
Gata, acum deja e alta treaba. Uitati va iar: apartamente-vanzare.ro
Am programatori buni![]()
Haos ai perfecta dreptate! Multumesc inca o data! Le am dat iar de lucru.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)