L-am vazut in direct la tv ... Super tare.
Si pe distante scurte, pana la 400 - 500 de km e chiar mai rapid ca un avion..
Ca stai o juma de ora la imbarcarea in avion si inca o juma de ora sa-ti recuperezi bagajul
Imi place sa Joc Zuma
Internet Explorer browser compatibility ... NONE FOREVER
Doar oamenii civilizati au acces la asa ceva.
Noua ne e bine asa, din pacate.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Printre cele mai impresionante momente au fost
- recordul in sine, 574,8km/h
- trecerea filmata pe sub pod
- filmarea de langa tren, cea de la final.
- zgomotul ca al unui avion super sonic
- spre final, trecerea peste macaz, desi nu mai era afisat, avea cu siguranta mai mult de 400km/h
Tinand cont ca am facut anul trecut 12 ore de la Timisoara catre Bucuresti nu pot decat sa plang si eu de mila mea ca nu sunt in alta tara. Felicitari celor care reusesc asa ceva si rusine noua pentru ca suntem inca la coada calului![]()
Titlul topicului este foarte sugestiv !
O asemenea tehnologie mai rar la noi in tara.
Despre reportaj nu pot spune decat atat: Vive la France![]()
ce sa mai, asta e, poate va fi si la noi mai bine. trenu ca trenu dar pana la tren sa nu uitam de sosele. oricum la noi creca daca merge un tren cu 200 km/h creca sare toata linia ferata
.
just for fun:
Uite o parere optimista. Eu var romanii ca in bancul asta:
O merge ei cu 600km/h, da la noi o sa se inventeze aparatu de teleportat....Un grup de argeologi din diferite tari fac sapaturi, vrand sa arate cat de avansati erau stramosii lor. In USA un grup face sapaturi, iar in pamant au gasit niste bucati de cupru, de unde concluzia stramosii americanilor aveau retea prin cablu.... Se apuca si nemtii sa sape. Gasesc ei bucati de sticla, de unde trag si ei o concluzie: stramosii lor aveau retea prin fibra optica... Intr-un sfarsit vor si romanii sa arate din ce sunt facuti. Sapa ei cat sapa acolo, pe la Sarmisegetusa, dar nu gasesc nimic. Concluzia: stramosii romanilor aveau retea wireless!
Boingeanu Ben
teleportare? niciodata! asa ceva inseamna... ca nu vom mai exista ca fiinta, celulele se descompun si se recompun => deci... nu mai suntem cei ce a am fost inainte de teleportare. ce te faci daca informatiile sunt stocate si va veti trezi maine cu 2 Cristian Mezei pe forum? absolut identici din toate punctele de vedere?![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)