Cum e cel mai corect sa schimb hosting-ul unui domeniu? Am wordpress instalat. As vrea sa instalez si un Wordpress de la zero, daca se poate. Asta actual s-ar putea sa aiba probleme.
Am facut Full Backup din cpanel, backup la baza de date a blogului (nu cred ca trebuie la user) si i-am intrebat pe cei de la hostingul nou ce ar trebui sa fac in continuare.

Dupa ce primiti email-ul de activare al serviciului cu detaliile de conectare, reveniti cu un mail catre noi in care ne specificati locatia arhivei de tip backup (o uploadati prin ftp sau prin filemanager) si o vom folosi pentru restaurare pe noul cont.
In acest mod cPanel importa toate datele de pe contul vechi automat (fisiere siteuri, baze de date, structura, parole etc). Urmatorul pas este sa verificati buna functionare (editand fisierul hosts pentru a primi continutul de pe contul de hosting achizitionat) iar in ultima etapa sa modificati nameserverele la registrar.
Cum fac sa instalez wordpress din nou, si bineinteles, sa restaurez si backupul?
Ce fisier hosts, si cum sa il editez?

Mersi.