25th April 2013, 17:14
2 out of 2 members found this post helpful.
vezi daca te ajuta ce am scris eu aici Cum transferam blogul Wordpress pe un alt server / host | MyStreet7
Daca ai facut fullbackup, ai si wordpress-ul instalat. Sper sa nu ma insel. Eu oricum cand fac backup total, imi salveaza absolut tot.
Trebuie sa te ajute si firma de hosting. Mie mi-a oferit suport de cate ori am avut nevoie.
25th April 2013, 17:25
Din ce am inteles eu, tu nu transferi doar blogul ci intregul cont cPanel. In principiu nu trebuie sa faci mai nimic, decat sa restaurezi backupul si sa modifici nameserverele cu cele noi. Vorbeste cu hostul tau mai bine, pentru ei e o nimica toata aceasta operatiune.
25th April 2013, 17:26
1 out of 1 members found this post helpful.
pai nu apare in poza cum trebuie sa completezi? vezi ca in cp ai si video tutorial. Eu cand am scris articolul, m-am uitat pe unul din afara si am urmat etapele ca sa vad ce si cum. Imi pare rau ca n-am facut print screen la mine ca se vedea mai clar. Am luat pozele de acolo..si spre rusinea mea, nu mai stiu nici adresa...
25th April 2013, 17:32
Trebuie sa te hotarasti cum vrei mutarea. Daca vrei muti tot contul de hosting atunci faci backup din cPanel.
1. Backup Wizard up your entire site
2. Salvezi arhiva si o pui pe site ca sa poate fi descarcata
3. Dai link-ul celor ce la noua firma de gazduire
4. Schimbi nameserverele la domeniu
Daca vrei sa muti site-ul pe o instalare noua a wp este putin mai complicat.
Un post ajutator: http://wordpress.org/support/topic/m...-clean-install
25th April 2013, 17:36
1 out of 1 members found this post helpful.
Ai gija ce metoda aplici,pentru orice eventualitate (daca instalezi WP de la zero) salveaza pozele, sau si mai bine, fa un download la galeriile de poze asa cum sunt ele pe directoare cu un client ftp. Inrest, baza de date si textele se muta destul de usor, daca ai nevoie imi zici!