Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 14

Subiect: Google authorship

barzafurioasa este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    26th May 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    43
    Posturi
    282
    Putere Rep
    33

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit Google authorship

Sa presupunem ca esti detinatorul a 4 site-uri si pe toate ai implementat google authorship (acelasi autor pentru toate).
    Pe trei site-uri ai continut de calitate, iar pe un site ai continut duplicat, incorect dpdv gramatical, reclame multe,
    link-uri doar din directoare etc. (tot ce poti face pentru a incalca regulile google) si astfel primesti penalizare.

Intrebarea mea este urmatoarea: din cauza ca esti autor pe cele patru site-uri, va influenta site-ul ce incalca regulile
    google celelalte 3 site-uri sau Google authorship poate influenta doar pozitiv.
    P.S: este un caz ipotetic si nu unul real!

Popescu Marian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    18th April 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    983
    Putere Rep
    47

Implicit

Asta e o intrebare buna de pus lui Matt Cutts https://www.google.com/moderator/#15...f4.679624&o=10

Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    26th May 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    43
    Posturi
    282
    Putere Rep
    33

Implicit

Multumesc de idee. Am pus intrebarea aici: https://www.google.com/moderator/#8/e=adbf4
    Dati si voi un like la ea.

vio
    vio este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    28th March 2013
    Vârstă
    43
    Posturi
    4
    Putere Rep
    0

Implicit

Google isi bazeaza cautarile si pe Author Rank, cu cat rank-ul tau e mai mic, cu atat vei fi mai dezavantajat. Intrucat nu-ti poti afla si tine sub control scorul Author Rank, e mai bine sa preiei sub numele tau de autor doar continutul de calitate.
    Deci nu, Authorship nu poate influenta doar pozitiv, tot ce publici sub numele tau intra in calcul la Author Rank.

Alexandru Ionut este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    19th March 2013
    Locaţie
    Brugge
    Vârstă
    36
    Posturi
    43
    Putere Rep
    24

Implicit

Citat Postat în original de barzafurioasa Vezi Post
    Multumesc de idee. Am pus intrebarea aici: https://www.google.com/moderator/#8/e=adbf4
    Dati si voi un like la ea.
    As da like, dar nu imi apare absolut nimic acolo. Verifica link-ul

Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    26th May 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    43
    Posturi
    282
    Putere Rep
    33

Implicit

Citat Postat în original de Alexandru Ionut Vezi Post
    As da like, dar nu imi apare absolut nimic acolo. Verifica link-ul
    Dap greseala mea. Imi cer scuze (eram logat in contul de google cand am dat link-ul). Incercati sa intrati pe link-ul de mai sus si in campul de cautare de sus sa introduceti "If you have 2 sites:" si teoretic va aparea si intrebarea mea (trebuie sa va uitai la user ca sa fiti siguri - trebuie sa fie barzafurioasa). Nu am mai folosit chestia aceasta, dar totul are un inceput. Si pentru like trebuie sa faceti click pe semnul de "vazut -bifat" din dreapta ecranului care este deasupra semnului "x".
    @vio - ai un plus de la mine pentru gandire pentru ca si eu cred ca asa este logic, dar ma gandesc ca cineva este sigur de treaba aceasta (daca ai un articol, ceva care sa sustina acest lucru pune si tu te rog un link aici).
    Ultima modificare făcută de barzafurioasa; 19th April 2013 la 23:02.

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    3.421
    Putere Rep
    94

Implicit

Author Rank va fi tot mai important in SERPs. Actiunile userilor (click pe acelasi autor in detrimentul altora), numarul de share-uri / followeri etc. va deveni probabil tot mai important.

Mi se pare o prostie sa iti asociezi numele cu ceva de calitate slaba. E ca si in viata reala: nu iti vrei numele asociat cu traficantii de droguri daca esti baiat bun.

Eric Schmidt: Google Will Give Higher Rankings to Content Tied to Verified Profiles - Search Engine Watch (#SEW)
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    26th May 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    43
    Posturi
    282
    Putere Rep
    33

Implicit

@Nichita - am citit si eu acum ceva timp acest articol dar spune doar ca cei care au authorship vor fi in fata celor ce nu il au (daca am inteles bine).
    P.S: si mie mi se pare aiurea sa te asociezi cu ceva de calitate "dubioasa", dar nu stiu daca are efecte negative in google ( eu momentan testez acest lucru si nu vad efecte negative). Testez pe un site ce a fost afectat de pinguin si din greseala (vorbesc serios) are si ceva paragrafe copiate din alte surse (nu prea multe).

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    3.421
    Putere Rep
    94

Implicit

Eu cred ca trustul unui user va fi echivalentul increderii pe care o da in timp Google siteurilor. La inceput le da o sansa (un mic boost), dupa care urmareste ce se intampla cu ele (ce content au, ce backlinkuri iau etc.) pozitionandu-le in functie de asta.

Un autor pe care Google il invata ca fiind "de incredere" poate primi "credit" in fata unuia "dubios". Bineinteles astea sunt doar ipoteze, dar eu asa as proceda.
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Alexandru Ionut este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    19th March 2013
    Locaţie
    Brugge
    Vârstă
    36
    Posturi
    43
    Putere Rep
    24

Implicit

Pai ai zis aici ca: "P.S: este un caz ipotetic si nu unul real!" Deci pana la urma e real, si tu testezi chestia asta. Eu nu mi-as risca Author Rank. Nichita are foarte mare dreptate. Tu te vei asocia atat cu partea buna, cat si cu partea rea. Poate ca acum Author Rank nu este asa important, dar va fi. Eu asa sper. Am muncit enorm sa adun un numar bun de followeri, si sa fiu cat mai activ pe G+. N-as vrea vreodata sa fac vreo prostie.

Daca tocmai te-ai asociat cu acel site, inseamna ca vrei sa-l scoti oarecum din groapa... din cate inteleg eu. Daca e asa, nu cred ca va tine. Parerea mea. In cazul in care urmaresti acest lucru, mai bine incearca sa-l scoti din penalizare departe de celelalte site-uri.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 48
    Ultimul Post: 18th December 2015, 11:34
  2. Bing : “Subjectship” vs Authorship
    De filip.camara în forumul Alte motoare de cautare
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 10th August 2013, 03:20
  3. Răspunsuri: 25
    Ultimul Post: 2nd June 2012, 14:24
  4. google amendat in Franta pentru ca ofera Google Maps gratis
    De alarma în forumul Stiri despre motoarele de cautare, SEO si Marketing
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 6th February 2012, 15:02
  5. Ratinguri in cautarea Google ( Ratings in Google Product Search )
    De Andrei S în forumul Stiri despre motoarele de cautare, SEO si Marketing
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 17th December 2010, 13:57

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •