Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 18 din 18

Subiect: Site termopane

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Citat Postat în original de floryn Vezi Post
    wordpress... fiind mai degraba un site de prezentare cred ca wordpress este cea mai potrivita platforma , mai ales daca ai de gand sa mai scrii si din cand in cand cateva articole (noutati , vii cu o promotie , etc)
    Si alt CMS precum Joomla de ce nu este bun pentru asta?
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

StefanS este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    11th April 2013
    Posturi
    2
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    Incearca sa faci ceva generalist, cu preturi pe dimensiuni fixe, aproximative, si sa explici ca trebuie sa vina un "meserias" sa masoare exact, si abia atunci exista oferta clara de pret. Sau poti merge pe dimensiuni generale, trimiti oferta, si inainte de trimis la fabrica, mergi si iei tu dimensiunile exacte, si acolo vezi ce e nevoie exact.

Asta e nisa de leads, nu de "add to cart".

Off: termenul de termopane nu exista , dar romanii asta cauta
    Silviu ai negativ, pentru ca esti complet pe langa subiect. Te-ai gandit tu sa faci un clasament.
    Vreau sa fac cu dimensiuni pe masura dar inainte sa validez comanda si sa o trimit la fabrica, ma duc eu la client si iau masurile mai exact.
    Ar putea sa fie considerata ca nisa de "add to cart" daca lucrezi cu firme care iti dau masurile si tu doar le livrezi produsele. Exact ce vreau sa fac eu.

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    Off: termenul de termopane nu exista , dar romanii asta cauta
    Exact!

Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
    Dupa cum spunea si TOM nu conteaza CMS-ul, poti sa faci un program separat pe care il integrezi intr-unpost oarecare cu iframe (cea mai simpla metoda)
    Presupun ca daca esti distribuitorul unui producator mare de tamplarie cu geam termopan ai un soft pe computer cu care faci calculul de cost clientului?
    Poti vorbi cu respectivii poate au un API ceva cu care sa te conectezi la baza lor de date, sau poate au chiar un astfel de calculator pe care sa ti-l puna la dispozitie
    Si "meseriasii" dau rateuri la dimensiuni, dar clientii si mai si, am un amic care oi astfel de afacere si are o hala cu ferestre si usi ce au dimensiuni gresite datorita unor greseli de masuratori
    Pentru calcul preturi am programul WinArhi. Furnizorul meu nu are calculator pe site. Am sa incerc sa ii contactez pe cei de la WinArhi sa vad daca nu au ei ceva componenta pentru wordpress/joomla (contracost cel mai probabil)

Daca nu, cam care ar fi pretul pentru o componenta pentru joomla? As vrea ceva ca si cea de pe perfectview.ro (calculator)?

//George Ginghina sa sti ca am cautat unde sa ma prezint dar nu am gasit. Ma poti gasi acolo.
    //Va multumesc tuturor pentru raspunsuri!

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Daca producatorul nu a publicat pe site un astfel de program, poate asta este politica sa, poate nu vor ca proturile lor sa fie comparate in timp real de concurenta, si cand acestia emit o oferta sa o faca standard cu 5% mai mica decat a ta. Stiu ca un astfel de mare producator mare avea o politica de genul
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

floryn este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Ploiesti
    Posturi
    106
    Putere Rep
    26

Implicit

Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
    Si alt CMS precum Joomla de ce nu este bun pentru asta?
    In raspunsul meu am spus cred, adica este parerea mea. De ce spun asta? Am lucrat si cu Joomla precum si cu inca cateva cms-uri . Wordpress mi s-a parut cel mai user friendly si cel mai usor de customizat. Pe langa asta gasesti plugin-uri pentru orice vrei. Joomla mi s-a parut putin mai greoi. Stiu ca si wordpress are unele bube dar el se apropie cel mai mult de ce vrea Stefan (parerea mea).
    PS: Mersi pentru bad. Probabil daca prima posta continea si justificarea asta primeam un pozitiv.

teodormarin este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    1st April 2013
    Posturi
    1
    Putere Rep
    0

1 out of 3 members found this post helpful.

Implicit

Wordpress poate fi folosit pentru mai orice, este o platforma foarte flexibila. Uite alt site termopane related facut in wordpress: avdela.ro

Marius Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    14th January 2007
    Locaţie
    Bucuresti, Romania
    Posturi
    1.519
    Putere Rep
    53

Implicit

M-a preocupat si pe mine problema si, din cate stiu, exista 2 scripturi in Romania mai utilizate de tipcalculator preturi termopane: cel expus de tine si cel utilizat de Termopan geamuri termopane preturi termopane Rehau si de Termopane geamuri termopan Gealan termopane preturi
    Pentru ambele se pare ca cei care le-au facut nu vor (sau nu mai au chef) sa le mai vanda.
    Sa le faci doar pentru tine, dupa cum spunea si tom ... cam costa si nici cei care vand programele de tip desktop de calcul preturi termopane nu au niciun interes sa te consilieze in realizarea unuia online.

@lovelife: buna observatia, cei mari chiar nu au niciun interes sa le fie afisate preturile online si deci sa poata fi comparate cu a altor firme, adaosul de brand inclus in pret cantyareste ceva.

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

O sa fac eu unul zilele astea pentru Ferestre termopan | Geamuri termoizolante TROCAL | FarEst , asa ca daca sunt doritori sa dea un PM.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

razva este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    20th May 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    38
    Posturi
    345
    Putere Rep
    28

Implicit

Salut, eu iti recomand un wordpress + woocommerce. Wordpressul este foarte simplu si intuitiv iar woocommerce este fiabil pentru magazinele online mici si mijlocii.

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Vand termopane.co
    De Dragos Nicu în forumul Domenii
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 20th February 2011, 21:54
  2. Site Termopane Rank 3
    De dany24ro în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 20th February 2008, 21:33
  3. link exchange cu site de oferte termopane!
    De rev9887 în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 20th February 2008, 16:06

Etichete pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •