sinerco.ro
a fost sustinut f. mult prin campanii online insa acum nu mai are cine sa se mai ocupe...
vreau sa-l vand, insa nu stiu cat pot sa iau / sa cer ? pe anumite cuvinte cheie specifice este primul !
![]()
Multumesc in avans
sinerco.ro
a fost sustinut f. mult prin campanii online insa acum nu mai are cine sa se mai ocupe...
vreau sa-l vand, insa nu stiu cat pot sa iau / sa cer ? pe anumite cuvinte cheie specifice este primul !
![]()
Multumesc in avans
Am o intrebare : vinzi site-ul sau si afacerea de productie termopane ? Pentru ca simpla achizitionare a site-ului mi se pare a fi un moft. Achizitionat la pachet cu afacerea poate fi privit intradevar ca pe o investitie.
Daca ar fi sa cumpar numai site-ul ti-as plati numai cheltuielile legate de domeniu si realizarea site-ului....
Afacerea in sine implica utilaje, hala inchiriata, masini transport, magazine, angajati, etc...deci multi $$$ !
daca vrei sa cresti vanzarile cu ajutorul sitului, eu zic ca merita mai mult (~ 100-150 potentiali clienti / luna nu strica). ideea e ca sunt lucrari de care nu avem timp sa ne ocupam ....
enyway, situl a fost vandut ...multumesc
![]()
Te pot intreba unde ? Aici sau in alt forum ?Postat în original de dany24ro
Mersi.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
era bun situ si pt mine, pacat ca s`a dat
mailurile alea pe care le primesti tu de la diferite firme sunt spam si simplul fapt ca sunt trimise catre tine e o incalcare a (cel putin) unei legi din romania;
nu poti trimite o comunicare comerciala fara sa indeplinesti 2 conditii minime: sa ai acceptul explicit al celui care primeste si sa te prezinti (ca sa stie de la cine pimeste);
o baza de date cumparata pe 2 lei de la cine stie ce tip descurcaret nu iti asigura prima conditie din cele doua si implicit nici legalitatea actiunii;
iar motivarea ca daca tu primesti spam ai dreptul la randul tau sa faci acelasi lucru nu prea tine; e ca si cum ai spune.. am fost impuscat de vr'o 5 ori pe strada pana acum asa ca de ce sa nu impusc si eu pe altii?
prin urmare iti recomand sa te informezi bine inainte de a arunca cu bani pe chestii ce ti se promit a ajuta la promovare (s-ar putea sa se intample exact invers)
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)