Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 28

Subiect: Magazin on-line, ce platforma alegem?

ZimZum este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    23
    Data înscrierii
    29th October 2012
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    109
    Putere Rep
    23

Implicit

Cred ca te-ai exprimat gresit sau asa ai vrut sa sune. Nevermind

radu4us este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    5th February 2009
    Locaţie
    Vârstă
    42
    Posturi
    223
    Putere Rep
    29

Implicit

Eu am folosit Joomla+Virtuemart. E drept ca Virtuemart 2.0 are multe erori si probleme de rezolvat dar, de obicei, se gasesc solutiile pe forumuri. Joomla imi da o libertate marita in alegerea unui template fata de alte platforme ca au un aspect saracacios.

AlexMar este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    23
    Data înscrierii
    14th March 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    36
    Posturi
    426
    Putere Rep
    23

3 out of 3 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    Stie opencart filtre? dar 1 page checkout?

Ti-am dat negativ, pentru: "mi se pare cam aiurea la partea de programare, eu fiind incepator". Nu cred ca cineva cauta sfaturi de la "incepatori".[COLOR="Silver"]
    "Stie opencart filtre. stie si 1 page checkout"
    opencart[dot]com/index.php?route=extension/extension&filter_search=filters
    opencart[dot]com/index.php?route=extension/extension&filter_search=page%20checkout
    Daca spun ca sunt profesionist imi dai negativ pentru ca ma laud?
    Important este ca am facut site-uri in majoritatea platformelor cu customizari. Incerc sa fiu modest.
    Nici nu am facut 20 de postari si deja mi-am luat negative. Foarte frumos.
    Sunt user nou aici. Poate ca negativele date pe motive mediocre imi vor cauza. Incerc sa nu intru in contradictie si voi spune asa: nu am zis ca sunt profesionist pentru ca in a instala un opencart, a pune o tema, a modifica o tema, a seta platforma, a instala module, a modifica module nu vad nimic profesionist. Mai bine zis "ma pricep".
    Mi-am dat cu parerea si am subliniat faptul ca nu sunt profesionist ca sa ramana o simpla parere si sa nu se ia in considerare ca PRO(am zis s anu explic chiar in halul acesta de simplu ce am vrut sa se inteleaga).
    Nu cred ca este nevoie sa iti arat 3 magazine pentru ca ai inteles ce am vrut sa zic. Imi cer scuze pentru confuzie.
    Ultima modificare făcută de AlexMar; 31st March 2013 la 20:49.

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    52
    Posturi
    3.946
    Putere Rep
    63

Implicit

Tocmai am venit de pe cateva forumuri auto, documentandu-ma pe viitorul actualului matiz.
    Am pierdut o gramada de timp cu studiu consum, defecte pt alte marci asemanatoare, ajungand in final sa pierd timp cu branduri placute frana recomandate pt buburuza.

Acum fiecare stie cat il costa o ora de documentare.

Concuzionand si revenind la subiect: alege http://kubu.ro/ si nu te doare capul. Argumente pro: portofoliul.
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    128
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    128

Implicit

@ Alex. Sunt functionalitati OBLIGATORII, care opencart le ofera contra cost. Negativul este pentru faptul ca dai sfaturi dar in acelasi timp te declari "incepator".

Daca spui ca esti profesionist, o sa te rog sa-mi arati 3 magazine create de tine.

@ 1nesco. Un magazin (site) se dezvolta pe o solutie opensource, nu pe o solutie "inhouse" creata de catva programatori (sau unul singur). Explicatiile sunt in alte topicuri.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    52
    Posturi
    3.946
    Putere Rep
    63

Implicit

Mai trag cateva luni de matiz pana imi iau una care sa nu mai genereze probleme timp de inca 6 ani (desi si la asta e vb de rugina). Cam la fel si cu Kubu.ro...
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

Calin B este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    18th June 2011
    Locaţie
    Arad
    Vârstă
    33
    Posturi
    420
    Putere Rep
    0

Implicit

Legat de functionalitati: ofera undeva la maxim 25%, fata de cat trebuie sa aibe un magazin virtual ok, restul modulelor (filtrare produse, 1 page checkout, promo img, etc...) sunt pe bani, iar o solutie ok pentru acestea, te costa linistit peste 100 usd.

Deasemena, lucrez pe opencart, si imi place sistemul de programare cu vqmode, fiind unul dintre motivele care il si recomand.

ZimZum este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    23
    Data înscrierii
    29th October 2012
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    109
    Putere Rep
    23

Implicit

@Calin : Au aparut module gratuite pentru "One Page Checkout", pentru majoritatea platformelor on-line.
    @Tom fiecare alege ce vrea in functie de buget nu? Ai un stoc de marfa de maxim 10 mii de euro, clar nu o sa investesti mai mult de 500-1000 in magazin, si o sa optezi pentru o solutie free; ai marfa de 100 de mii de euro sunt sigur ca o sa optezi pe solutiile scumpe care dau si rezultate pe masura, dimpotriva iti angajezi 2 programatori sa stea zilnic calare pe site. Parerile sunt impartite, si fiecare persoana sau grup de persoane hotaraste in functie de caz ce anume o sa aleaga. Topicul a fost deschis pe principiul de a ne da cu parerea cine ce foloseste , nu cine e cel mai tare programator de pe Seopedia. Nu iti contest calitatile, dar totusi vorbeam despre solutiile free, open source.

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    128
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    128

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

@ Zim. Nu sunt programator, nu am spus asa ceva. Dar am o experienta de 7 ani cu sute de clienti si mii de "discutii".

Clienti mei din Romania, ori sunt clienti "ARSI" de astfel de solutii, ori corporatii. Nu am "lipici" la zgarciti deloc. Nu stiu de ce, dar nu investesc timp si nervi in proiecte care mor in maxim 1 an.

NU recomand solutii free, pentru ca nu sunt free. Cineva trebuie sa le programeze Cineva trebuie sa faca setarile, sa integreze module, sa creeze un design, ..... Deci NU sunt free.

Si daca nu sunt free, atunci discutia se schimba Daca sunt pe "bani" atunci se schimba optiunile.

In ziua de astazi se face "drop shipping", ca sa testezi piata, si abia dupa 1 an te apuci de stoc. Exista cateva topicuri, nu mai detaliez.

Off: am promis ca nu-ti raspund, nu ma mai "cita", ca iar te superi.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Ciprian.Olaru este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    6th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    573
    Putere Rep
    0

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

eu cred ca o afirmatie de tipul: "pentru un magazin online cea mai buna platforma este... " este din start eronata;
    magazinele sunt de multe feluri (numarul de produse nu este singurul criteriu) si nu cred ca ce merge in cazul lui x pt un magazin e obligatoriu sa mearga si in cazul lui y pt acelasi tip de magazin;
    sunt prea multi factori de considerat in alegerea unei astfel de platforme pt a face o alegere pe caz general;

de ex, pt mine optiunea potrivita / preferata de platforma pt magazin online este drupal commerce, insa nu pot sa spun ca as alege varianta asta pt orice magazin si nici ca ea este potrivita pt oricine;

Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Magazin online folosind platforma Shopmania.biz?
    De Dragos Bunea în forumul Comert electronic, e-Commerce
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 14th January 2016, 10:13
  2. Integrare metode plata in magazin online platforma Zen cart
    De staycu în forumul Comert electronic, e-Commerce
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 23rd July 2011, 18:40
  3. Vand Licenta Platforma magazin Virtual - Magazinosaurus Rex
    De RoManiac în forumul Comert electronic, e-Commerce
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 1st December 2009, 19:40
  4. Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 15th October 2009, 21:27
  5. Cum alegem cel mai bun shopping chart ?
    De evolution în forumul Comert electronic, e-Commerce
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 15th November 2006, 17:44

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •