31st March 2013, 23:03
1 out of 1 members found this post helpful.
Dupa mine orice platforma, daca nu e open source nu intra in discutie pentru ca altfel poti oricand sa ramai cu ochii in soare. Nu iti garanteaza nimeni ca cei care ti-au vandut solutia mai exista si peste 2 ani. Ca sa nu mai zic ca de obicei platformele "inchise" sunt inchise pentru ca nu cei care le-au facut nu isi permit sa lase si pe altii sa vada ce magarii au facut acolo in cod.
In schimb programatori familiarizati cu oricare din solutiile open source cunoscute gasesti oricand.
12th April 2013, 10:00
1 out of 1 members found this post helpful.
Like i say si ieri(multumiri lui mose ca ne pune sa dam pe repat) . Eu consider ca ce e gratis e cel mai sccump intr-un final, cu atat mai mult prestashop nu recomand decat celor care au prea mult timp liber datorita partii de admin facuta cu picioarele insa recomand platforma pentru SEO care este foarte buna.
Wp as considera ca ii sta locul cel mai bine pentru site-urile de content, in my opinion ca site de shop wp e cam limitat in functii. Si favoritul meu cum am mai zis.. CS-CART dai un ban dar stai in fata
. Support "dedicat pe persoana fizica" nu stai pe 10 forumuri sa aflii cum se rezolva o problema.