Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123
Rezultate 21 la 28 din 28

Subiect: Magazin on-line, ce platforma alegem?

puthre este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    21st February 2011
    Locaţie
    București
    Posturi
    2.154
    Putere Rep
    83

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Dupa mine orice platforma, daca nu e open source nu intra in discutie pentru ca altfel poti oricand sa ramai cu ochii in soare. Nu iti garanteaza nimeni ca cei care ti-au vandut solutia mai exista si peste 2 ani. Ca sa nu mai zic ca de obicei platformele "inchise" sunt inchise pentru ca nu cei care le-au facut nu isi permit sa lase si pe altii sa vada ce magarii au facut acolo in cod.
    In schimb programatori familiarizati cu oricare din solutiile open source cunoscute gasesti oricand.
    Caut cu jingle.ro.

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de puthre Vezi Post
    dupa mine orice platforma, daca nu e open source nu intra in discutie pentru ca altfel poti oricand sa ramai cu ochii in soare. Nu iti garanteaza nimeni ca cei care ti-au vandut solutia mai exista si peste 2 ani. Ca sa nu mai zic ca de obicei platformele "inchise" sunt inchise pentru ca nu cei care le-au facut nu isi permit sa lase si pe altii sa vada ce magarii au facut acolo in cod.
    In schimb programatori familiarizati cu oricare din solutiile open source cunoscute gasesti oricand.
    amin!
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

ZimZum este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    29th October 2012
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    109
    Putere Rep
    26

Implicit

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    @ Zim. Nu sunt programator, nu am spus asa ceva. Dar am o experienta de 7 ani cu sute de clienti si mii de "discutii".

Clienti mei din Romania, ori sunt clienti "ARSI" de astfel de solutii, ori corporatii. Nu am "lipici" la zgarciti deloc. Nu stiu de ce, dar nu investesc timp si nervi in proiecte care mor in maxim 1 an.

NU recomand solutii free, pentru ca nu sunt free. Cineva trebuie sa le programeze Cineva trebuie sa faca setarile, sa integreze module, sa creeze un design, ..... Deci NU sunt free.

Si daca nu sunt free, atunci discutia se schimba Daca sunt pe "bani" atunci se schimba optiunile.

In ziua de astazi se face "drop shipping", ca sa testezi piata, si abia dupa 1 an te apuci de stoc. Exista cateva topicuri, nu mai detaliez.

Off: am promis ca nu-ti raspund, nu ma mai "cita", ca iar te superi.
    Eu nu am spus ca nu ai dreptate, ti am dat si un + pentru ce ai scris , pe mine m-a deranjat faptul ca mi-ai spus ca imi place loganu cu fata de BMW , iar dupa ai modificat

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de ZimZum Vezi Post
    Eu nu am spus ca nu ai dreptate, ti am dat si un + pentru ce ai scris , pe mine m-a deranjat faptul ca mi-ai spus ca imi place loganu cu fata de BMW , iar dupa ai modificat
    Am modificat 1 fraza mai sus, fraza cu bicicleta, ca sa nu existe discutii. Loganul era asa si intainte, ai inteles gresit. Anyway, nu are legatura.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    66
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    54
    Posturi
    3.948
    Putere Rep
    66

Implicit

Citat Postat în original de puthre Vezi Post
    Dupa mine orice platforma, daca nu e open source nu intra in discutie pentru ca altfel poti oricand sa ramai cu ochii in soare. Nu iti garanteaza nimeni ca cei care ti-au vandut solutia mai exista si peste 2 ani. Ca sa nu mai zic ca de obicei platformele "inchise" sunt inchise pentru ca nu cei care le-au facut nu isi permit sa lase si pe altii sa vada ce magarii au facut acolo in cod.
    Din experienta iti pot spune ca nu gasesti programatori oricand si oriunde. Vezi cate intrebari am pus pe forumurile de prestashop. In final clientul a ramas pe wp + pluginuri de ecommerce.
    In plus, la reprogramarea modulelor sau nu stiu ce minuni cu "core" (ma depaseste), programatorii de opensource nu garanteaza functionarea actualelor module la un update de platforma. Cum zice si Tom, mereu vor cotiza pt diverse lucruri.
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

puthre este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    21st February 2011
    Locaţie
    București
    Posturi
    2.154
    Putere Rep
    83

Implicit

Citat Postat în original de 1nesco Vezi Post
    Cum zice si Tom, mereu vor cotiza pt diverse lucruri.
    Eu n-am zis ca e mai ieftin. Eu am zis doar ca e mai bine.
    Caut cu jingle.ro.

Prietenul este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    25th March 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    55
    Posturi
    81
    Putere Rep
    0

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Like i say si ieri(multumiri lui mose ca ne pune sa dam pe repat) . Eu consider ca ce e gratis e cel mai sccump intr-un final, cu atat mai mult prestashop nu recomand decat celor care au prea mult timp liber datorita partii de admin facuta cu picioarele insa recomand platforma pentru SEO care este foarte buna.
    Wp as considera ca ii sta locul cel mai bine pentru site-urile de content, in my opinion ca site de shop wp e cam limitat in functii. Si favoritul meu cum am mai zis.. CS-CART dai un ban dar stai in fata . Support "dedicat pe persoana fizica" nu stai pe 10 forumuri sa aflii cum se rezolva o problema.

delycristi este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    17th March 2013
    Locaţie
    Braila,Romania
    Vârstă
    33
    Posturi
    4
    Putere Rep
    0

Implicit

Am folosit pana acuma la 4 magazine online si open cart si wordpress cu plugin-ul de la woothemes woo commerce.
    Nu e chiar atat de greu.

Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Magazin online folosind platforma Shopmania.biz?
    De Dragos Bunea în forumul Comert electronic, e-Commerce
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 14th January 2016, 09:13
  2. Integrare metode plata in magazin online platforma Zen cart
    De staycu în forumul Comert electronic, e-Commerce
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 23rd July 2011, 17:40
  3. Vand Licenta Platforma magazin Virtual - Magazinosaurus Rex
    De RoManiac în forumul Comert electronic, e-Commerce
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 1st December 2009, 18:40
  4. Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 15th October 2009, 20:27
  5. Cum alegem cel mai bun shopping chart ?
    De evolution în forumul Comert electronic, e-Commerce
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 15th November 2006, 16:44

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •