Tom , multumesc de raspuns. Cs-Cart sincer n-am lucrat, am facut postul asta, desi majoritatea magazinelor on-line dezvoltate de mine sunt pe magento, dar pe cat de mult il urasc pe atat de mult il iubesc pentru functionalitate.
In legatura cu Wordpress-ul, da e la misto. La fel si cei care incep o afacere on-line folosind aceasta platforma.
Ai un + de la mine pentru post-ul pro pe care l-ai pus. Multumesc
Cea mai mare problema pentru platformele de mai sus sunt pagina de checkout sau mai bine spus paginile de checkout. Ai dreptate 1 page checkout este cea mai desteapta treaba pentru a avea conversii cat mai bune. Si totusi am o problema, sa-ti dau exemplu: Am finalizat de curand pentru cineva un magazin pe platforma Magento, am pus un "one page checkout", e atat de simplu de folosit ca te enervezi", si totusi, desi arata mult mai pro, conversiile sunt sub 50% fata de platforma de 2 lei pe care o aveau inainte pe Prestashop.
Acum stau si ma gandesc, ori utilizatorul sau cumparatorul roman nu stie ce inseamna cu adevarat on-line shopping-ul, ori este o problema undeva. Tind sa cred ca noi romanii inca nu stim sa apreciem un site pro vs un site de rahat. Parca daca nu arata "manelizat" ( folosit la misto), parca nu ii vine la roman sa cumpere

Răspunde cu citat