Rezultate 1 la 3 din 3

Subiect: Redirectionare

proIntel este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    1st March 2011
    Posturi
    34
    Putere Rep
    0

Implicit Redirectionare

Acum 2 ani, cred, am pus redirectionare de pe vechiul blog (personal), pe unul de IT (cel vechi e subdomeniu la haipa.ro, si cred ca au pus redirectionare tip 301). Vechiul blog avea PR3, asta nou nu stiu ce PR avea. Tot cam atunci am observat ca am PR3 si la cel nou.

1. Daca sterg redirectionarea, e posibil sa imi scada PR-ul?
    2. Cum aflu daca PR-ul e datorat redirectionarii?
    3. Google trateaza acum site-ul meu ca fiind unul personal (ca doar redirectionarea e pusa pe site-ul personal)? Atunci e grav. Nu cred ca un site personal iese in rezultate ca unul cunoscut ca fiind de IT.

Si totusi, eu nu am `confirmat` vreo legatura intre vechiul blog si noul blog, pe noul blog (cum cere google, de exemplu, pentru confirmarea site-ului in webmaster, sa pui un fisier pe site). Deci asa oricine ar putea sa puna redirectionare de pe un site de 0 lei spre google.ro si sa il nenoroceasca Deci imi pare pe de o parte ca nu ar trebui sa ma afecteze cu nimic acea redirectionare.

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

1. DA. e posibil daca site-ul nou se bazeaza pe linkurile site-ului vechi (cel cu 301 redirect)
    2. verifici ce linkuri are site-ul nou.
    3. Aberezi. Ce legatura are "personal" sau business" cu rezultatele oferite de google? Scrie un review "beton" despre un produs, si o sa ai surpriza ca google sa trateze review-ul tau personal, foarte bine.

Cand faci redirect 301 catre al site, linkurile tale se "adauga" ("depun") la site-ul nou. Daca tu faci redirect catre google, atunci site-ul tau de 0 lei, depune "0 lei", intr-un cont cu 100.000.000.000 lei. Care crezi ca este evolutia contului?

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Citat Postat în original de proIntel Vezi Post
    Deci asa oricine ar putea sa puna redirectionare de pe un site de 0 lei spre google.ro si sa il nenoroceasca
    Daca mai scrii asemenea aberatii, risti sa nu-ti mai raspunda nimeni. Iti poti spune parerea, dar nici chiar asa. Tu realizezi ce aberezi?
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

proIntel este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    1st March 2011
    Posturi
    34
    Putere Rep
    0

Implicit

Am admis ca faza cu redirectul nu poate afecta site-ul. Deci nu am niciun motiv sa il scot, pentru ca nu imi afecteaza cu nimic (rau) noul site? Si deci nici nu il poate opri din evolutie, doar ii adauga „valoare”.

Noul site are doar 168 de backlink-uri, pe cand vechiul site are 1000 (cred ca sunt mai multe, dar limita de la tampenia asta Backlinks Checker Tool - Backlink Watch e 1000). Deci PR-ul se datoreaza acelor link-uri ale blogului vechi, cred.

Bineinteles, cu alt backlink checker am obtinut un numar exact pe dos. Traiasca uneletele SEO bune de nimic.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Redirectionare 301 htacces
    De Kaa în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 13th April 2012, 12:10
  2. Cum se face o redirectionare?
    De RCM în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 30th August 2011, 19:59
  3. Redirectionare 301
    De Cornelius în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 21st March 2009, 23:29
  4. Ajutor redirectionare
    De inSecure în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 1st May 2008, 10:32
  5. redirectionare url
    De Clax în forumul Google
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 13th April 2007, 08:15

Etichete pentru acest subiect

Permisiuni postare