Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 12

Subiect: Infractiuni pe internet

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.787
    Putere Rep
    33

Question Infractiuni pe internet

Salut, sunt nou aici si desi trebuia sa incep cu ceva vesel, am sa incep cu o problema persoanala, care m-a si adus mai rapid pe acest forum, pe care recunosc ca voiam sa-l abordez dupa ce mai invat ceva despre SEO.

Pe scurt, un blogger, caruia i se cunoaste doar identitatea pe internet, a incercat (nu stiu inca daca a reusit) sa imi baneze contul adsense. Nu am sa dau numele forumului pe care este moderator, ca sa nu fac reclama involuntara.

Intrebarea mea este: mai stiti cazuri de acest fel care au ajuns in instanta?

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    49
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    83

Implicit

A incercat si nu stii daca a reusit ?
    Sa iti baneze contul adsense? Lucreaza la google?
    Ce legatura are bloggeru cu forumu unde este moderator ?
    Cu ce sa ajungi in instanta?? Cu o persoana cu identitate doar pe internet care nu stii daca a reusit sa ti baneze ( cumva voiai sa zici ca a facut report ) contul adsesne? Adsense se inchide cand ai incalcat termeni si conditii, indiferent cine iti face report.

Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Posturi
    2.787
    Putere Rep
    33

Implicit

Nu asta am vrut sa zic, ca a facut report, ci a dat zilnic zeci de click-uri pe reclamele adsense. Se stie calr ca acest lucru poate duce destul de usor la supsendarea unui cont. Daca persoanei respective i se cunoaste infatisarea, eu zic ca nu e putin lucru. Daca i se mai cunosc si alte date, eu (sper) ca este ceva. Cel putin asa spunea un avocat cu care am discutat.

Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    49
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    83

Implicit

Citat Postat în original de NextHosting Vezi Post
    ci a dat zilnic zeci de click-uri pe reclamele adsense. Se stie calr ca acest lucru poate duce destul de usor la supsendarea unui cont..
    oh, wait! bine ca mi ai zis, sa ne apucam sa banam niste conturi adsense, zic.

si da, cred ca deja aude catusele cum ii zdrangane la ureche.

Later edit: fara suparare, cati ani ai?

N.Paul este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    9th May 2012
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    33
    Posturi
    439
    Putere Rep
    29

Implicit

Se stie calr ca acest lucru poate duce destul de usor la supsendarea unui cont.
    Se știe de asemenea că în contul de adsense ai opțiunea de a raporta o neregulă, cum ar fi clickuri invalide sau clickuri date în prostie. Dacă blogul tău e 100% legal atunci poate să îți dea report de 100 de ori zilnic, că tot degeaba. Dar dacă primești report și nu ești în regulă, atunci ți-l închide..și pe merit !
    ░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░

Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Posturi
    2.787
    Putere Rep
    33

Implicit

Serban, stii tu cumva cum face Google deosebire intre click-uri facut eintentionat pentru a mari castigurile si cele facute intentionat pentru a sugera ca este asa? Am raportat problema la Google, de aceea am si spus ca inca nu stiu ce a obtinut, caci nu am primit nici un raspuns. Evident ca urmaresc ce se intampla, nu pot lasa la voia intamplarii o sursa de venit.

polooradea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    4th February 2011
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    35
    Posturi
    373
    Putere Rep
    28

Implicit

si eu am primit click-uri de genul, am raportat la google si inca am contul de aproape 3 ani. nu cred ca ai cum sa il dai in judecata, eventual il banezi sa nu mai poata intra pe site.

Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    49
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    83

Implicit

Serban, stii tu cumva cum face Google deosebire intre click-uri facut eintentionat pentru a mari castigurile si cele facute intentionat pentru a sugera ca este asa? Am raportat problema la Google, de aceea am si spus ca inca nu stiu ce a obtinut, caci nu am primit nici un raspuns. Evident ca urmaresc ce se intampla, nu pot lasa la voia intamplarii o sursa de venit.
    Eu ti am urmarit logica, ma apuc sa fac 30 clickuri pe zi la vreo 3 pers. Precis le suspenda contul

Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Posturi
    2.787
    Putere Rep
    33

Implicit

Serbane dupa logica ta, ma duc la sala dau zilnic 50 de click-uri si ma scot! Merge? Eu zic ca nu! Am vazut conturi suspendate doar pentru ca la captul messului era o babuta care dadea click-uri fara sa vrea. Eu sunt sigur ca ai sanse sa nu te creada cei de la google, chiar daca ai facut report. Exista si sansa pentru ca ai fost operativ sa nu patesti nimic, doar sa ti se retina banii respectivi, si nu-s putini, sunt aproape 50 de euro! Ar fi bine sa si ramana! Dar asta se va vedea pe 15 la urmatoarea plata!

O. Cosmin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    16th March 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    332
    Putere Rep
    28

Implicit

Sunt tare curios ce infracțiune ți-a zis avocatul că a comis cel care ti-a dat click-uri în mod repetat. Eu cred că ar fi mai bine să încerci să rezolvi problema cu cei de la Google. Nu de fiecare dată când avem o mică problemă, trebuie să fugim în instanță. Pe lumea asta sunt mulți nebuni pe care trebuie să încercăm să îi evităm, nu să ne punem mintea cu ei.

Să îți răspund acum strict din punct de vedere juridic. Nu știu să existe în legislația penală vreun articol care să îl incrimineze pe respectivul, dar dacă există, acesta oricum nu va face închisoare. De ce ? pentru că va fi scos de sub urmărirea penală în temeiul aticolului 10 alineat b1 din Codul de procedură civilă - "fapta nu prezintă gradul de pericol social al unei infrațiuni". asta bineînțeles dacă va fi pus sub urmărire penală, ceea ce nu cred. (vorbesc acum în situația în care nu obții milioane de euro din adsense).

Singura cale prin care poți obține ceva de la el, e să îl dai în judecată pe civil, dar vei avea câștig de cauză doar dacă
    1)respectivul îți banează contul,
    2)dacă tu demonstrezi legătura de cauzalitate între acțiunea respectivului și banarea contului și
    3)dacă demonstrezi că ti s-a produs un prejudiciu în urma banării contului.

Ce vei câștiga ?Dacă vei câștiga pe civil, vei obține repunerea în situația anterioară banării și repararea prejudiciului (banii pe care îi încasai dacă nu ți se închidea contul.)

Dacă ai alte întrebări, voi răspunde cu plăcere.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Dating pe internet ?
    De Nica Cristian în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 14th July 2008, 14:49
  2. Descrierea sistemului de infractiuni
    De Cristian Mezei în forumul Regulile si politica noastra
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 2nd December 2007, 04:30
  3. Pc To Fax Via Internet
    De Toto în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 19th January 2006, 11:43

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.