Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 12 din 12

Subiect: Infractiuni pe internet

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Si cum dovedesti in instanta ca respectivul a dat click-uri, cum demonstrezi ca a vrut sa iti faca rau si nu i sa blocat degetul pe mouce sau ca a fost el la computer sau daca nu cumva computerul nu a fost controlat de la distanta de un alt individ.
    Si sa presupun ca ai demonstrat asta te rog sa imi spui articolul din legea care incrimineaza asta.

Se pare ca il subestimezi pe google, google identifica si altfel daca sunt click-uri facute de tine sau de cineva care sa faca rau, are cateva patern-uri identificate in atatia ani.
    Sunt multe cazuri in care o persoana da multe click-uri pe un anunt, eroare de browser, nu i se deschide pagina din prima, se grabeste etc. Eu am de 7 ani contul de adsense, am fost corect, am avut si am multi "prieteni" ce mi-au dat multe click-uri sa fiu banat, am fost raportat peste tot, dar inca sunt ok.
    Cand dai mai multe click-uri de la acelasi computer se inregistreaza venitul doar al unui click sau nici unul, restul sunt tratate drept click invalid cu valoare 0
    Citat Postat în original de NextHosting Vezi Post
    si nu-s putini, sunt aproape 50 de euro!
    E adevarat e o suma uriasa, poate fi avansul pentru un porsche
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.791
    Putere Rep
    33

Implicit

Citat Postat în original de O. Cosmin Vezi Post

Singura cale prin care poți obține ceva de la el, e să îl dai în judecată pe civil, dar vei avea câștig de cauză doar dacă
    1)respectivul îți banează contul,
    2)dacă tu demonstrezi legătura de cauzalitate între acțiunea respectivului și banarea contului și
    3)dacă demonstrezi că ti s-a produs un prejudiciu în urma banării contului.

Ce vei câștiga ?Dacă vei câștiga pe civil, vei obține repunerea în situația anterioară banării și repararea prejudiciului (banii pe care îi încasai dacă nu ți se închidea contul.)

Dacă ai alte întrebări, voi răspunde cu plăcere.
    Asta si doresc, sa recuperez pierderea si omul sa stie ca nu e ok sa faci asemenea treburi.

Cei ce nu castiga multumitor din adsesne poate nu sesizeaza cat e de aiurea sa pierzi munca de cateva luni si sa fii nevoit sa o iei de la capat.

#Lovelife: nu or fi pentru un Porshe.... dar sunt niste bani pe care nu ii primesti gratis!
    Ultima modificare făcută de Rapsodia; 20th March 2013 la 09:40.

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Dating pe internet ?
    De Nica Cristian în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 14th July 2008, 14:49
  2. Descrierea sistemului de infractiuni
    De Cristian Mezei în forumul Regulile si politica noastra
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 2nd December 2007, 04:30
  3. Pc To Fax Via Internet
    De Toto în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 19th January 2006, 11:43

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.