Si cum dovedesti in instanta ca respectivul a dat click-uri, cum demonstrezi ca a vrut sa iti faca rau si nu i sa blocat degetul pe mouce sau ca a fost el la computer sau daca nu cumva computerul nu a fost controlat de la distanta de un alt individ.
Si sa presupun ca ai demonstrat asta te rog sa imi spui articolul din legea care incrimineaza asta.
Se pare ca il subestimezi pe google, google identifica si altfel daca sunt click-uri facute de tine sau de cineva care sa faca rau, are cateva patern-uri identificate in atatia ani.
Sunt multe cazuri in care o persoana da multe click-uri pe un anunt, eroare de browser, nu i se deschide pagina din prima, se grabeste etc. Eu am de 7 ani contul de adsense, am fost corect, am avut si am multi "prieteni" ce mi-au dat multe click-uri sa fiu banat, am fost raportat peste tot, dar inca sunt ok.
Cand dai mai multe click-uri de la acelasi computer se inregistreaza venitul doar al unui click sau nici unul, restul sunt tratate drept click invalid cu valoare 0

Postat în original de
NextHosting
si nu-s putini, sunt aproape 50 de euro!

E adevarat e o suma uriasa, poate fi avansul pentru un porsche
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama