Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 20 din 20

Subiect: Nisa cu cel mai mare cpc

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    49
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    83

Implicit

nu e vorba de valuta, e vorba de performanta, nu prea ai cum sa visezi clickuri de gen pe .ro

remy este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    31st July 2012
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    145
    Putere Rep
    27

Implicit

Eu click mai mare de 15 centi nu am primit inca pe .ro si atunci a fost o exceptie

Sandu Stefan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    10th June 2011
    Locaţie
    Bucuresti/TR
    Posturi
    152
    Putere Rep
    31

Implicit

Citat Postat în original de Serban Cristian Vezi Post
    nu e vorba de valuta, e vorba de performanta, nu prea ai cum sa visezi clickuri de gen pe .ro
    Gandindu-ma ca am avut click-uri care au trecut de 0,5E si din cand in cand unele care s-au apropiat de 1E am crezut ca este posibil sa fie si pe Ro astfel de click-uri. De aceea am intrebat daca sunt pe Ro sau Com(citind in graba nu am observat "recordul a fost acum cateva luni de aproape 30 euro / click - ceea ce este imposibil pe Ro"). Credeam ca nisa medicala este una dintre cele mai bune d.p.d.v. CPC avand in vedere cati bani se invart in acest domeniu.

CPC este influentat de multi factori: continut, asezarea anunturilor, formatul lor, cookie-urile vizitatorului, cuvintele de pe care a venit din google, pozitionarea site-ului in google, culori, elementele care distrag atentia vizitatorului etc.
    Fata de anul trecut mi se pare ca a mai crescut un pic, posibil si datorita faptului ca tot mai multe firme, hoteluri s.a.m.d. aleg sa se promoveze online.
    În timpul liber scriu sfaturi utile și articole interesante.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Citat Postat în original de S. Stefan Vezi Post
    Gandindu-ma ca am avut click-uri care au trecut de 0,5E si din cand in cand unele care s-au apropiat de 1E am crezut ca este posibil sa fie si pe Ro astfel de click-uri. De aceea am intrebat daca sunt pe Ro sau Com(citind in graba nu am observat "recordul a fost acum cateva luni de aproape 30 euro / click - ceea ce este imposibil pe Ro").
    Eu mai am click-uri de peste 1 euro pe site-uri .ro dar click-urile sunt date de cei ce acceseaza site-ul din strainatate, nu am stat sa urmaresc cele mai mari click-uri, dar am gasit o data o medie intr-o zi de 2 euro, dar era reclama tintita pe site-ul meu pentru vizitatori din UK
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Emanuel Tr este deconectat Guest
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    2nd April 2011
    Posturi
    54
    Putere Rep
    0

Implicit

Deci pana la urma care este cea mai bine platita nisa? Si pe eng si pe ro.

cipoc este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    9th March 2011
    Locaţie
    IASI
    Vârstă
    42
    Posturi
    62
    Putere Rep
    0

Implicit

pe engleza ar fi cel mai ok. Partea de medicina, medicamente, asigurari. Cel mai mare valoare a unui click am prins-o pe asa ceva..cam 1.5 euro

Emanuel Tr este deconectat Guest
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    2nd April 2011
    Posturi
    54
    Putere Rep
    0

Implicit

Poti da un cuvant cheie ca exemplu ?

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de Emanuel Tr Vezi Post
    Poti da un cuvant cheie ca exemplu ?
    Nu are legatura valoarea click-ului cu un anumit cuvant cheie, tu pe site afisezi anunturi pe care google le afiseaza in functie de cat de relevanta este pagina ta pentru anuntul respectiv, la fel si valoarea click-ului va fi mai mare daca relevanta este mai mare.

Sa spunem ca un click mediu pentru cei ce vand carduri de credit este 30 centi in .ro

Daca eu am un site financiar in care analizeze avantajele diferitelor siseme de creditare, ofer sfaturi despre carduri, stiri din domeniu am toate sansele sa am un click mediu de 60 centi la acel anunt

Dar tot eu daca imi apare anuntul pe un site cu manele unde am afisate versurile melodiei "Ai fugit cu, cardul meu de credit" (nu stiu daca exista asa o melodie) este foarte posibil sa primesc doar 5 centi pentru acelasi anunt.

Campania este acelasi, pagina are aceleasi cuvinte cheie in continut, dar difera relevanta intregului site (nu doar a unei pagini), nisa in care este catalogat de google site-ul (google are un fel de director intern, in care pune un site in anumite categorii), caracteristicile vizitatorilor tai (google stie sa vada ce interese au vizitatorii, in functie de ce site-uri au mai vizitat, ce cauta in general pe google, nivelul de venituri, educatie, etc) dar valoarea clickului este diferit.

Clientii adwords pot seta si ei sa fie afisate anunturile pe anumite mise din catalogul google "În funcție de interese" dar platesc un pic mai mult pentru ca au si rezultate mai bune.

In plus daca ai un site valoros advertiserii liciteaza direct pe spatiul publicitar de pe site-ul tau si creste mult valoarea click-ului
    Poti sa vezi aceste date in statisticile adsense accesand butonul Tipuri de directionare si te uiti la randul În funcție de destinație de plasare
    La mine cei ce au dorit special site-ul meu platesc de aproximativ 3 ori mai mult pe un click decat restul ce dau click-urilor

Platesc mai mult pentru ca ei stiu ca au rezultate (au un ROI bun).
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

lancetti este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    41
    Posturi
    184
    Putere Rep
    32

Implicit

Am primit pe .ro, 0,5 euro/click pe zona de fashion (o singura data s-a intamplat).
    VAND ARTICOLE PE RETEA DE BLOGURI si ofer SERVICII DE SEO COPYWRITING pentru campaniile tale

cris este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    9th July 2007
    Vârstă
    43
    Posturi
    1.034
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Emanuel Tr Vezi Post
    Salutare, din experienta voastra: Care este cea mai bine platita nisa ( cpc adsense) ?
    Sfaturile mele pentru a castiga din adsense:

- nu create un site doar pentru bani mergeti pe nisa/domeniul care il cunoasteti cel mai bine
    puteti merge pe alte nise doar daca doriti sa invatati ceva nou si coincidenta ar face sa fie bine platit clickul
    - din cate stiu eu sau mai demult CPC era evaluta si de alti parametric:
    importanta siteului (PR, vechime , ai altele)
    - nu va incurcati cu adsense pe continut ro

Din experienta mea :
    site pe .ro chiar pe .go.ro un click maxim a fost de 1E asta pe vremuri; nisa ciclism

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 18th July 2012, 23:26
  2. CTR mare
    De Pancu în forumul Adsense
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 13th January 2012, 20:01
  3. Problema mare... need help!
    De Claudiu B în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 28
    Ultimul Post: 25th January 2011, 19:46
  4. Problema mare seo