Rezultate 1 la 10 din 10

Subiect: Intrebare referitoare la articolele cumparate

Afișare hibrid

razvan voicu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    13th February 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    62
    Putere Rep
    29

Implicit Intrebare referitoare la articolele cumparate

Acum ceva timp am platit pe cineva sa imi scrie mai multe articole din diverse domenii .
    Le-am primit, le-am platit si am cam uitat de ele .
    Acum ceva timp am vrut sa ma uit pe ele si sa pun online cateva dar am avut surpriza sa le gasesc deja postate pe directoare de articole ( de catre un alt autor ) .

Sincer sa fiu nu imi mai aduc aminte daca am postat aceste articole la vremea respectiva dar cu siguranta nu le postam sub acel nume si cu acele link-uri .

Intrebarea mea este daca ( si mai ales ce ) pot face in acest caz avand in vedere ca eu am platit niste articole dar beneficiaza altcineva de ele ?

imagini este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    29th June 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    677
    Putere Rep
    34

Implicit

Daca tu speri ca respectivul iti va returna banii, inseamna ca inca mai crezi in Mos Craciun. Odata ce ti-a furnizat articole copiate (sau le-a revandut ulterior), nu va avea nici o greata sa te ignore daca ii bati obrazul. Exceptie face cazul in care exista un contract, ceea ce ma indoiesc.

Daca persoana respectiva este de pe acest forum, n-ar strica sa-l nominalizezi. Ai un exemplu aici.

Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    13th February 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    62
    Putere Rep
    29

Implicit

nu am nevoie de bani , eu intrebasem din alt motiv :
    vreau sa mai cumpar si sa postez niste articole si sunt doua optiuni :
    - 1) daca persoana care le-a scris e vinovata , nu mai cumpar de la el
    - 2) daca adminstratorii de directoare de articole au facut ei modificarea ( sa schimbe autorul si link-urile ) nu mai postez la ei .

cei care v-ati mai intalnit cu asfel de situatii , cum ati rezolvat problema ?

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    84
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    49
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    84

Implicit

2) este posibil dar poate sa fie un caz izolat, daca revezi aceleasi linkuri pe mai multe directoare, e clara problema.

Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    13th February 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    62
    Putere Rep
    29

Implicit

am cautat putin prin mail-urile schimbate cu " scriitorul " si mi-am dat seama ca el este autorul " magariei " ( desi el se jura ca nu stie nimic ) .
    atunci cand am citit articolele i-am idicat exact ( pentru fiecare articol in parte ), in ce director sa le inscrie . azi articolele respective apar in alte directoare . nu cred ca detinatorii de directoare de articole s-ar fi apucat toti sa imi copieze articolele mele si sa dea toti link catre o alta adresa web .

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Citat Postat în original de imagini Vezi Post
    Daca persoana respectiva este de pe acest forum, n-ar strica sa-l nominalizezi.
    da, persoana este de pe acest forum ( asa l-am si contactat ), dar intai sa fiu sigur ca el este vinovatul ! nu putem arunca cu pietre aiurea .

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    84
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    49
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    84

Implicit

In general in directoare se specifica cine este autorul articolelor.

Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    13th February 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    62
    Putere Rep
    29

Implicit

Citat Postat în original de Serban Cristian Vezi Post
    In general in directoare se specifica cine este autorul articolelor.
    da, in momentul de fata este specificat xxxxxxxx ( un alt autor ) si data , numai ca eu am cumparat acele articole cu circa sase luni inainte ( am ca dovada mail-ul ). articolele trebuiau postate in directoare chiar de autorul lor .

Citat Postat în original de Analiză Vezi Post
    Directorul meu de articole, este creat pe platforma wordpress, in momentul in care cineva publica un articol, are si optiunea de a-l inregistra(prin intermediul unui plugin), i se ofera un Id si gata articolul nu va mai putea fi copiat.

Ce-i facut facut ramane, n-ai ce ii face.
    Sfatul meu ar fi sa apelezi la persoane care sunt de incredere, nu la orice persoana iti sare in cale.
    de unde iti dai tu seama daca un om este de incredere ???? dupa referinte , nu ??? omul avea referinte bune !!!! eu m-am ghidat dupa recomandarile de pe forum !!!! doar nu vrei sa ma duc sa ii cunosc familia, sa stau vreo 4-5 ani cu el , sa vad ca e de incredere !!!!
    totusi sa revenim la ceea ce ma intereseaza in mod special : daca eu platesc un articol ( sa-l scrie cineva ), dupa care il postez intr-un director de articole , acesta ramane proprietatea mea sau cel care detine respectivul director il poate schimba cum doreste ( adaugare de link-uri, scoaterea link-urilor mele , usoare modificari de text , etc. ) .

Analiză este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    1st November 2012
    Locaţie
    Braila
    Posturi
    357
    Putere Rep
    26

Implicit

Citat Postat în original de razvan voicu Vezi Post
    da, in momentul de fata este specificat xxxxxxxx ( un alt autor ) si data , numai ca eu am cumparat acele articole cu circa sase luni inainte ( am ca dovada mail-ul ). articolele trebuiau postate in directoare chiar de autorul lor .

de unde iti dai tu seama daca un om este de incredere ???? dupa referinte , nu ??? omul avea referinte bune !!!! eu m-am ghidat dupa recomandarile de pe forum !!!! doar nu vrei sa ma duc sa ii cunosc familia, sa stau vreo 4-5 ani cu el , sa vad ca e de incredere !!!!
    totusi sa revenim la ceea ce ma intereseaza in mod special : daca eu platesc un articol ( sa-l scrie cineva ), dupa care il postez intr-un director de articole , acesta ramane proprietatea mea sau cel care detine respectivul director il poate schimba cum doreste ( adaugare de link-uri, scoaterea link-urilor mele , usoare modificari de text , etc. ) .
    Atunci scuzele mele, credeam ca ai apelat la cineva care nu este tocmai activ pe forum, eventual cineva care nu isi face simtita prezenta.
    Eu zic ca ai pierdut, nu ai ce sa mai faci, deci sa faci rost de alte articole.

Analiză este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    1st November 2012
    Locaţie
    Braila
    Posturi
    357
    Putere Rep
    26

Implicit

Citat Postat în original de razvan voicu Vezi Post
    Acum ceva timp am platit pe cineva sa imi scrie mai multe articole din diverse domenii .
    Le-am primit, le-am platit si am cam uitat de ele .
    Acum ceva timp am vrut sa ma uit pe ele si sa pun online cateva dar am avut surpriza sa le gasesc deja postate pe directoare de articole ( de catre un alt autor ) .

Sincer sa fiu nu imi mai aduc aminte daca am postat aceste articole la vremea respectiva dar cu siguranta nu le postam sub acel nume si cu acele link-uri .

Intrebarea mea este daca ( si mai ales ce ) pot face in acest caz avand in vedere ca eu am platit niste articole dar beneficiaza altcineva de ele ?
    Directorul meu de articole, este creat pe platforma wordpress, in momentul in care cineva publica un articol, are si optiunea de a-l inregistra(prin intermediul unui plugin), i se ofera un Id si gata articolul nu va mai putea fi copiat.

Ce-i facut facut ramane, n-ai ce ii face.
    Sfatul meu ar fi sa apelezi la persoane care sunt de incredere, nu la orice persoana iti sare in cale.

Bogdan Calin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    14th February 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    3.126
    Putere Rep
    49

Implicit

La directoarele de articole serioase, unele schimbari ce pot avea loc pe parcurs (sa spun asa) sunt specificate in sectiunea "Termeni si conditii". Adaugarea de link-uri (catre articole din director) mi se pare in regula, dar scoaterea link-urilor tale sau modificari ale textului (fara rost), nu mi se pare ok (nimanui presupun).

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Vreau o parere (sau mai multe) referitoare la magazinul meu online
    De Cristea Alin în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 17
    Ultimul Post: 26th August 2011, 19:43
  2. Intrebare referitoare la anchor textul folosit
    De tudorc11 în forumul Link Building
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 7th June 2011, 17:05
  3. Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 23rd January 2011, 17:01
  4. Legislatia referitoare la SPAM in Romania.
    De meetzah în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 23rd April 2010, 20:18
  5. Cateva intrebari referitoare la link-uri
    De glumetzul în forumul Google
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 19th June 2007, 22:41

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii