Pagina 3 din 9 PrimulPrimul 12345 ... UltimulUltimul
Rezultate 21 la 30 din 81

Subiect: Dispun de 5-10000 euro- sugestie afacere pe net

Analiză este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    1st November 2012
    Locaţie
    Braila
    Posturi
    357
    Putere Rep
    25

Implicit

Cel mai bine este sa intreti un proiect ce suporta toate cheltuilile pe o perioada de 6-12 luni.
    Din propria experienta iti spun, ca este foarte neplacut, sa ai un buget fix, sa il epuizezi si pe urma direct din ce castigi sa reinvestesti.
    Spre exemplu, daca ai un magazin, iar tu ai cumpart marfa, ai spatiul ,insa nu ai pusi deoparte bani de chirie pentru o perioada macar de cateva luni, atunci in mod sigur pot aparea mari dureri de cap...

relansat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    18th July 2011
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    780
    Putere Rep
    32

Implicit

@Tom Asa-s eu, imi place sa merg la sigur (batraneste ). Unde mai pui ca pe langa chirie, iti ramane si garsoniera

@Analiza In Iasi, spre exemplu, sunt camere de camin de 20-25 de mp, transformate in garsoniere (baie, bucatarie, ideale pentru studenti). Fiind un oras universitar, gasesti super racheta chirias. Acum vreo luna si un pic sunam de nebun ... se dau ca painea calda, indiferent de situatia economica . Spre deosebire de anii de "glorie", preturile la chirii, cel putin in Iasi, sa stii ca nu au scazut foarte mult.

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de relansat Vezi Post
    @Tom Asa-s eu, imi place sa merg la sigur (batraneste ). Unde mai pui ca pe langa chirie, iti ramane si garsoniera

@Analiza In Iasi, spre exemplu, sunt camere de camin de 20-25 de mp, transformate in garsoniere (baie, bucatarie, ideale pentru studenti). Fiind un oras universitar, gasesti super racheta chirias. Acum vreo luna si un pic sunam de nebun ... se dau ca painea calda, indiferent de situatia economica . Spre deosebire de anii de "glorie", preturile la chirii, cel putin in Iasi, sa stii ca nu au scazut foarte mult.
    DA, nu am zis ca nu e o investitie buna, dar nu de business, cat de fond de pensie. E mai rentabil sa investesti pentru pensie decat sa depui banii la banca.
    Chiriile sunt si vor fi mari, dar o amortizare in 15 ani, nu e un business ok, e doar safe. Dar daca cineva vrea un business, nu se duce dupa imobiliare. In 2008 poate, dar de atunci e jale mare, si trust me, o sa fie si mai mare, doar sa dispara prima casa!
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Aradean este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    2nd January 2011
    Locaţie
    Arad
    Vârstă
    33
    Posturi
    334
    Putere Rep
    0

Implicit

Si pana la urma el vrea o afacere online ! Si eu zic ca piata de desfacere in online este in dezvoltare (mai ales in ro) cu o idee buna si cativa banuti poti face lucruri mari !

relansat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    18th July 2011
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    780
    Putere Rep
    32

Implicit

La un calcul matematic simplu, amortizarea ar fi in vreo 6 ani

E drept ca nu se mai castiga ca-n anii trecuti din imobiliare, dar dat fiind faptul ca omul lucreaza in domeniu, poate profita de anumite oferte, sa le numim generic asa. Sunt absolut convins ca-n aceste vremuri tulburi cineva face bani din gros. Chiar si din imobiliare. Sau mai ales din imobiliare. Fostul meu proprietar, pensionar dupa cum ziceai tu mai sus, ridica lunar cate 1500 de euro fara sa plateasca taxe si alte cele. Deci ...

Gata cu offtopicul. Zi buna.

2dor este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    10th September 2012
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    583
    Putere Rep
    36

Implicit

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

[/COLOR]

2 programatori x1000 euro = 2000 euro
    1 designer x700 euro = 700 euro
    1 secretara x 400 euro = 400 euro
    chirie x 400 euro= 400 euro
    net+curent+intretinere x 400 euro = 400 euro
    pc-uri (licente?), 3 x700 euro + 1 x 2-300 euro = 2300 euro
    .........
    taxe salarii ? la salariile astea sunt cam 100%.

Nu ii ajung banii nici pentru prima luna. Poti scade salariile, in functie de oras, dar sper ca intelegi ideea (idea).

Cerere? da, de 100-500 euro, iar pentru cei 500 euro, te trateaza ca pe sclav. Cei care au agentii stiu ce vorbesc. Online-ul este foarte slab, cei care isi deschid proiecte fac in-house, iar cei care vor sa faca si ei un site, nu au bugete, ci doar compara preturile, pentru cel mai ieftin.
    Nu ai incasari cat sa-ti acopere salariile. Ai luni bune, si luni proaste. Nisa e foarte slaba.[/QUOTE]

Stai putin cine te pune sa angajezi 2 programatori si o secretara? Net+curent+intretinere nu cred ca o sa te ajunga 400 euro decat daca stai prin centru. Costurile afisate de tine sunt cam de capitala, iar omul a zis ca e din Sibiu.

Iar legat de preturile la site-uri, nu te pune nimeni sa lucrezi doar cu piata din Romania. Ca idee eu am o agentie, mica cei drept de web design, dar sub nicio forma nu am cheltuielile pe care le-ai insirat tu acolo.

Dragos Nicu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    20th January 2008
    Locaţie
    Sibiu, RO
    Posturi
    2.011
    Putere Rep
    44

Implicit

6k in 6 luni.. Tom, nu am zis un guru. Ci o persoana care cunoaste cat de cat segmentul, il poate indruma si in acelasi timp sa-l puna in tema cu preturile pietei, alaturi de ce servicii trebuiesc oferite etc. - suport tehnic periodic si de startup

Sa fim seriosi, nu ne-am nascut cu miile de coco lunare.

Alta idee, intra pe flippa.com si cumpara un site (EN) cu o valoare de 6-8k, restul investestei pentru a continua generarea de continut si ce mai e nevoie. La banii astia daca studiezi putin gasesti un site care sa genereze o medie de 700 euro pe luna, iar cu putina concentrare iti scoti banii intr-un an dupa care vei fi pe profit daca proiectul nu se bazeaza in mare masura pe Google. (ci pe surse diferite de trafic / venit, pentru ca riscul sa fie cat mai mic).

Nu-ti trebuie ceva revolutionar, pentru ca n-ai cum, iti trebuie ceva basic care necesita intretinere si care te va pune pe profit intr-un termen destul de scurt, ~ 1 an.
    Poti sa dai de mine usor, @contact.

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

@2dor. Pai o agentie banuiesc ca are minim 1 programator si o secretara. Cum sa nu ai programatori? Fara secretara nu cred ca se poate, ai nevoie de activitatile zilnice si lunare, administrative, plus de customer service la clienti, deci e un must have.

Da, am specificat, costurile depind de localitate, dar ideea e aceeasi. Poti avea salarii mai mici, si costuri mai mici, dar cu siguranta o sa ai si clienti mai "mici".

Intamplator si eu lucrez la o agentie de web design, altfel nu ma "bagam" in discutie.

Cum primesti tu comenzi de la straini? Pe site-urile de freelance? Faci spam? Faci sales = alti angajati? Eu am lucrat europa 3 ani, un business foarte bun, dar am renuntat, pentru ca am renuntat efectiv la nisa de web design, ca generatoare de venituri. Dar afara se plateste mult mai bine, si clientii sunt mult mai buni, intrebarea totusi ramane, cum dai de ei?

@ dragos. Nu inteleg cum un consultant poate castiga sub 1000 euro! Fie el si din Sibiu sau Arad. Cei care sunt "buni" pe o nisa, job, specialitate,.... castiga bine, altfel doar "se cred" buni.

Intamplator seopedia ofera "consultanta" gratuita, pentru foarte multe intrebari, atat dpdv seo cat si generale, problema este ca nimeni nu are chef sa citeasca, vor doar mura-n gura, si totul moca!
    Ultima modificare făcută de Tom; 11th December 2012 la 15:15.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

2dor este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    10th September 2012
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    583
    Putere Rep
    36

Implicit

Da, eu am spus ca nu e nevoie pentru inceput de 2 programatori, e suficient unul. Clientii ii gasesti la fel ca si in romania, cu un site in limba engleza, optimizat pe cuvintele cheie, adwords, conturi pe freelance. Dar tind sa dau dreptate majoritatii care au raspuns in topic, daca nu stapanesti cat de cat domeniul mai bine stay out of it.

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    @2dor. Pai o agentie banuiesc ca are minim 1 programator si o secretara. Cum sa nu ai programatori? Fara secretara nu cred ca se spoate, ai nevoie de activitatile zilnice si lunare, administrative, plus de customer service la clienti, deci e un must have.

Da, am specificat, costurile depind de localitate, dar ideea e aceeasi. Poti avea salarii mai mici, si costuri mai mici, dar cu siguranta o sa ai si clienti mai "mici".

Intamplator si eu lcurez la o agentie de web design, altfel nu ma "bagam" in discutie.

Cum primesti tu comenzi de la straini? Pe site-urile de freelance? Faci spam? Faci sales = alti angajati? Eu am lucrat europa 3 ani, un business foarte bun, dar am renuntat, pentru ca am renuntat efectiv la nisa de web design, ca generator de venituri. Dar afara se plateste mult mai bine, si clientii sunt mult mai buni, intrebarea totusi ramane, cum dai de ei?

@ dragos. Nu inteleg cum un consultant poate castiga sub 1000 euro! Fie el si din Sibiu sau Arad. Cei care sunt "buni" pe o nisa, job, specialitate, castiga bine, altfel doar "se cred" buni.

Intamplator seopedia ofera "consultanta" gratuita, pentru foarte multe intrebari,atat seo cat si altele, problema este, ca nimeni nu are chef sa citeasca, vor doar mura-n gura, si totul moca!

crt
    crt este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    9th March 2011
    Locaţie
    Targu Jiu
    Posturi
    466
    Putere Rep
    39

Implicit

Citat Postat în original de Serban Cristian Vezi Post
    Sfat: nu te apuca sa investesti in online, daca esti la nivel de amator.
    Este cel mai bun sfat pe care l-ai primit in acest topic. Tine cont de el si nu te arunca in investitii paguboase. Daca crezi ca in imobiliare e greu afla ca in online e mult mai greu.

Daca te intereseaza domeniul documenteza-te mai bine si nu incepe cu o nisa grea ca afilierea sau vanzarile online.

Daca o sa petrecti mai mult timp pe seopedia o sa inveti multe.

Mult noroc si la cat mai multi saci cu bani.

Pagina 3 din 9 PrimulPrimul 12345 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. card in euro - aleg euro dar plata apre in lei
    De Cipiot în forumul PayPal
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 15th July 2012, 01:46
  2. [Urgent] Dau 2 euro pp pentru 1 euro cosmote
    De marian18 în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 24th February 2012, 12:51
  3. Ofer Backlinkuri 100-1000-10000-100000 la cele mai bune preturi
    De aventtini în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 8