Postat în original de
Tom
@2dor. Pai o agentie banuiesc ca are minim 1 programator si o secretara. Cum sa nu ai programatori? Fara secretara nu cred ca se spoate, ai nevoie de activitatile zilnice si lunare, administrative, plus de customer service la clienti, deci e un must have.
Da, am specificat, costurile depind de localitate, dar ideea e aceeasi. Poti avea salarii mai mici, si costuri mai mici, dar cu siguranta o sa ai si clienti mai "mici".
Intamplator si eu lcurez la o agentie de web design, altfel nu ma "bagam" in discutie.
Cum primesti tu comenzi de la straini? Pe site-urile de freelance? Faci spam? Faci sales = alti angajati? Eu am lucrat europa 3 ani, un business foarte bun, dar am renuntat, pentru ca am renuntat efectiv la nisa de web design, ca generator de venituri. Dar afara se plateste mult mai bine, si clientii sunt mult mai buni, intrebarea totusi ramane, cum dai de ei?
@ dragos. Nu inteleg cum un consultant poate castiga sub 1000 euro! Fie el si din Sibiu sau Arad. Cei care sunt "buni" pe o nisa, job, specialitate, castiga bine, altfel doar "se cred" buni.
Intamplator seopedia ofera "consultanta" gratuita, pentru foarte multe intrebari,atat seo cat si altele, problema este, ca nimeni nu are chef sa citeasca, vor doar mura-n gura, si totul moca!