18th December 2012, 21:29
4 out of 5 members found this post helpful.
Salut,
E prima oara cand postez pe Seopedia si as dori sa dau un sfat bun.
Sunt proprietarul unui magazin on-line in care s-au investit 20 de mii de euro in marfa + 10 mii sa spun in reclama. Am vazut ca lumea incearca sa te descurajeze cu "furnizori, salariati (salarii + impozite), amenajarea spatiului, protejarea lui (camere video + alarma - cum cere legea)" .
Gresit.
La investitia asta, nu ai nevoie de salariati, spatiu( poate fi cel de acasa, adica iti inchiriezi tu proprietar o camera catre SRL-ul pe care proaspat l-ai deschis - Sunt sigur ca nu este marfa de 5000-10000 de euro care sa necesite amenajarea unui spatiu si protejarea lui mai mult decat usa de la apartament), angajati, o sa fii singurul angajat pentru inceput(Si ai sa platesti sa te saturi doar pentru tine).
Sincer iti spun, nu e o suma mare cu care ai putea sa spargi piata, nici 30 de mii nu au fost, si sunt in pragul in care as dori sa dau afacerea cu totul.
Tinand cont ca ai lucrat in imobiliare, si presupun ca ai acaparat ceva experienta, investeste intr-un site de imobiliare gen tocmai.ro ( si pentru inceput doar imobiliare) , cu bani putini maxim 1000 de euro, si restul baga-i in promovare. Asta mi s-ar parea o idee buna.
O alta idee buna, vinde cineva pe forum la sectiunea Marketing , cu bani foarte putini pentru proiectul care este. Ciocolate.ro . Proiectul lui Serban Cristian, care presupun ca ar mai lasa un pic de pret.
Uite link aici : Vand ciocolate.ro
E si asta o idee, ai o "oarecare clientela deja formata", nu tii marfa pe stoc ci o achizitionezi doar cand ai ai comenzi.
Sa incepi sa creezi un site de afiliere, pe care sa te chinui sa l promovezi cu atatia bani, crede-ma, afilierea nu are nevoie de un buget atat de mare. Sa iti doresti sa ti scoti investitia din 2parale.ro, presupun ca nu o sa reusesti nici intr-un an, 2 .
Nu puneti omul sa arunce cu banii pe fereastra ;prietene, internetul e o piata salbatica, saturata din toate punctele de vedere, deci ideile noi nu isi au rostul.
Cumpara deja o idee bine pusa la punct cu bani putini si incearca sa o dezvolti tu, astfel incat sa ajungi in prima pagina din Google
Cam astea sunt parerile mele despre "putinii" bani pe care ii ai pentru a incepe o afacere rentabila in Romania lui 2012.
Succes si multa bafta
Ultima modificare făcută de ZimZum; 18th December 2012 la 21:37.
19th December 2012, 00:19
0 out of 2 members found this post helpful.
Ti-am dat un negativ pentru ca nu citesti ceea ce scriu, dar vii si afirmi ca ceea ce spun eu e gresit si astfel induci lumea in eroare. Mai citeste odata despre ce era vorba si apoi discutam pe subiect daca doresti.
In rest, nu prea am inteles ideile tale, incearca afiliere, dar nu o sa scoti banii nici intr-un an, doi, nu puneti omul sa arunce banii pe fereastra, ideile noi nu-si au rostul, cumpara o idee si dezvolt-o ca sa ajungi pe prima pagina in Google, deci asta e telul unei idei in online, sa ajungi in prima pagina in Google
, etc.
Cred ca nici tu nu ai inteles nimic din ceea ce ai spus.
P.S. De apreciat efortul, nimic de spus, dar hai sa incercam sa oferim sfaturi despre ce ne pricepem si nu despre ce credem ca ne pricepem.
P.S. 2 - Un plus la idee cu Ciocolate.ro, numai ca sustin si ceea ce am spus mai sus, daca nu-ti place nisa n-ar trebui sa te bagi ca risti sa nu faci nimic frumos cu un astfel de site pe o astfel de nisa "delicioasa"
19th December 2012, 01:13
0 out of 8 members found this post helpful.
Dragos Bunea,
Lasa-ma sa inteleg, in primul rand dupa poza de profil. Ai cutie hidrmata sa moara dusmanii.
Doi la mana vii si sustii ideile mele , intr-un post nou, gen nu pune omul sa arunce banii pe fereastra, cumpara o idee.
nu citesc de obicei ce se posteaza aici, dar prietene, vezi-ti de "X5-ul tau", si lasa pe altii sa traiasca. Nu fa posturi pe seama altora.
"hai sa incercam sa oferim sfaturi despre ce ne pricepem". O intrebare Domnul` Meu. TU la ce te pricepi in afara de flame?
Pun pariu ca esti doar un nimica toata cu un 0 barat in pantaloni. Si ca veni vorba de tine " Stay hungry, stay foolish" i believe you are the only fool in these 7 pages
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Nu mai zic de 10k euro, ca nici nu stii cum arata