8th December 2012, 19:46
0 out of 1 members found this post helpful.
eliminare rootkit ring 3 din sistem
Imi cer scuze daca am postat aiurea, dar ma consider incepatoare. M-a anuntat cineva ca am rootkit ring 3 in PC si am ajuns la concluzia ca nu mintea. PCul meu se comporta destul de haotic in ultima vreme. am inteles ca ar fi persistent in sistem rootkitul asta. se poate afla in Bios sau in router? cum il pot elimina? cand am scanat cu gmer si am dat scanare pt. a arata toate NTFS streams ecranul s-a facut albastru si a aparut un mesaj pe care nu am apucat sa il citesc ca a disparut. rootkit ring 3 functioneaza sau nu in safe mode? daca nu functioneaza in safe mode nu poate fi detectat de gmer. as aprecia niste pareri avizate. stiu ca seopedia nu este tocmai locul potrivit pentru a deschide o discutie despre rootkituri, dar am zis ca poate gasesc pe cineva care se pricepe, asa ca imi cer scuze daca deranjeaza topicul meu si astept pareri.daca exista un forum special pentru discutii legate de securitatea IT si cunoasteti as aprecia daca l-ati numi.
8th December 2012, 20:25
1 out of 1 members found this post helpful.
Doua blonde: Prima o intreaba pe cea de-a doua:
- Auzi fata, care crezi tu ca e mai departe: Luna sau Londra?
- Helllooouu fata ... vezi tu Londra de aici?
Au fost facute recomadari aici si tu vii si ne spui ca stii mai bine .... atunci citeste de microcipuri in loc sa citesti despre Rootkit - Wikipedia, the free encyclopedia
foloseste asta Malwarebytes Anti-Malware - CNET Download.com