Asa pentru inceput am un site (forum) care s-a deschis acum cca 1 an si care a fost promovat la sange prin anumite metode printre care si cateva ilegale (gen spam , keyword-uri false,etc) iar acum nu stiu ce sa fac , forumul a fost sters pentru cateva zile (prin decembrie 2008) de administratorul serviciului de host respectiv (in acest caz unul gratuit) pentru spam si continut ilegal , cica a fost un mare risc sa ia google ban toata reteaua de forumuri din aceasta cauza dar s-au vorbit ei - administratia a trimis catre cei de la google un mesaj cum ca ar avea totul sub control - si la ceva timp dupa ce m-am trezit cu forumul sters (obtineam cam 3000 vizitatori la zi doar prin zeci de mii de keyword-uri "fierbinti" generate de un anumit soft special dar mai ales obtineam si din continutul real ) am vorbit , m-am rugat , m-am umilit pana ce forumul a fost restaurat (prin backup) cu o data de 8.10.2008 (data la care forumul nu era "in focuri" gen spam si blackhat) iar acum dupa o lunga perioada de pauza caracterizata prin foarte putine topicuri noi deschise (forumul a mers si asa, s-au gasit alte metode de promovare acceptate) acum se pare ca nu mai apare in motoarele de cautare , cel putin google, printre primele - la inceput era primul rezultat drept numele subdomeniului,titlul forumului mai exact extremezone acum doar prin numele subdomeniului mai apare primul gen www.subdomeniu.domeniu.ro sa nu mai spun ca acum daca am maxim 10 vizitatori pe zi din cautari (forumul are cca 15000 mesaje postate si aprox 5000 topicuri - de tip download) ce este de facut? cum pot sti ca odata ce ma reapuc de el paginile noi , de bun augur , vor fi indexate? stie cineva sa-mi spuna daca a fost banat din google sau doar sters (subiectele viitoare vor fi indexate?). Am testat (paginile existente in google - site:www.numesite.numedomeniu.ro) si nu parr sa fie eliminate atat timp cat imi zice ca sunt cca 6000 pagini care sunt inca indexate (care din cate am auzit se poate sa se elimine mai greu) dar nu stiu de ce nu mai vrea sa afiseze cautarile de mai demult sau cele actuale , parca ar sta in loc mai ales ca forumul are link popularity bun , pr3 si cam 10000 vizitatori pe zi de tip refferer , in afara de subdomeniu.domeniu.ro din google nu mai obtin nimic...cam la fel e si cu yahoo , msn , live si altele doar la www.numesite.numedomeniu.ro obtin rezultate in rest nix nada niente nothing , multumesc
care este posibilitatea ca forumul in cauza sa fie banat definitiv sau doar sa aiba continutul vechi , inclusiv cel normal , ignorat mai pe scurt care sunt sansele ca odata ce anumite pagini au fost eliminate cele noi vor putea fi adaugate , care sunt sansele ca odata ce ma reapuc de forum , topicuri normale pentru un forum de tip warez , acestea vor fi indexate corect , sa stiu daca nu sa ma reapuc de alt subdomeniu/forum
se poate ca forumul sa fie ignorat inclusiv continutul vechi si cel nou? sa nu se mai indexeze nici o pagina in afara de cele existente deja (si care poate se elimina mai greu) ?
tin sa mentionez ca toate paginile de tip spam au fost eliminate de vreo 5 luni iar cand verific ultima data a vizitei googlebot aceasta este aproape la zi si mi-a recomandat cineva sa retrimit link-ul (google add site) de mai multe ori dar nu stiu si nu cred ca ajuta asta la ceva
astept sugestii , solutii dar mai ales o clarificare in acest sens , multumesc din nou (e cam tarziu , scuze daca am facut anumite greseli de ortografie sau de continut)