Rezultate 1 la 7 din 7

Subiect: Google ban sau doar eliminare spam?

extremezone este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    15th April 2008
    Vârstă
    39
    Posturi
    62
    Putere Rep
    0

Implicit Google ban sau doar eliminare spam?

Asa pentru inceput am un site (forum) care s-a deschis acum cca 1 an si care a fost promovat la sange prin anumite metode printre care si cateva ilegale (gen spam , keyword-uri false,etc) iar acum nu stiu ce sa fac , forumul a fost sters pentru cateva zile (prin decembrie 2008) de administratorul serviciului de host respectiv (in acest caz unul gratuit) pentru spam si continut ilegal , cica a fost un mare risc sa ia google ban toata reteaua de forumuri din aceasta cauza dar s-au vorbit ei - administratia a trimis catre cei de la google un mesaj cum ca ar avea totul sub control - si la ceva timp dupa ce m-am trezit cu forumul sters (obtineam cam 3000 vizitatori la zi doar prin zeci de mii de keyword-uri "fierbinti" generate de un anumit soft special dar mai ales obtineam si din continutul real ) am vorbit , m-am rugat , m-am umilit pana ce forumul a fost restaurat (prin backup) cu o data de 8.10.2008 (data la care forumul nu era "in focuri" gen spam si blackhat) iar acum dupa o lunga perioada de pauza caracterizata prin foarte putine topicuri noi deschise (forumul a mers si asa, s-au gasit alte metode de promovare acceptate) acum se pare ca nu mai apare in motoarele de cautare , cel putin google, printre primele - la inceput era primul rezultat drept numele subdomeniului,titlul forumului mai exact extremezone acum doar prin numele subdomeniului mai apare primul gen www.subdomeniu.domeniu.ro sa nu mai spun ca acum daca am maxim 10 vizitatori pe zi din cautari (forumul are cca 15000 mesaje postate si aprox 5000 topicuri - de tip download) ce este de facut? cum pot sti ca odata ce ma reapuc de el paginile noi , de bun augur , vor fi indexate? stie cineva sa-mi spuna daca a fost banat din google sau doar sters (subiectele viitoare vor fi indexate?). Am testat (paginile existente in google - site:www.numesite.numedomeniu.ro) si nu parr sa fie eliminate atat timp cat imi zice ca sunt cca 6000 pagini care sunt inca indexate (care din cate am auzit se poate sa se elimine mai greu) dar nu stiu de ce nu mai vrea sa afiseze cautarile de mai demult sau cele actuale , parca ar sta in loc mai ales ca forumul are link popularity bun , pr3 si cam 10000 vizitatori pe zi de tip refferer , in afara de subdomeniu.domeniu.ro din google nu mai obtin nimic...cam la fel e si cu yahoo , msn , live si altele doar la www.numesite.numedomeniu.ro obtin rezultate in rest nix nada niente nothing , multumesc

care este posibilitatea ca forumul in cauza sa fie banat definitiv sau doar sa aiba continutul vechi , inclusiv cel normal , ignorat mai pe scurt care sunt sansele ca odata ce anumite pagini au fost eliminate cele noi vor putea fi adaugate , care sunt sansele ca odata ce ma reapuc de forum , topicuri normale pentru un forum de tip warez , acestea vor fi indexate corect , sa stiu daca nu sa ma reapuc de alt subdomeniu/forum

se poate ca forumul sa fie ignorat inclusiv continutul vechi si cel nou? sa nu se mai indexeze nici o pagina in afara de cele existente deja (si care poate se elimina mai greu) ?

tin sa mentionez ca toate paginile de tip spam au fost eliminate de vreo 5 luni iar cand verific ultima data a vizitei googlebot aceasta este aproape la zi si mi-a recomandat cineva sa retrimit link-ul (google add site) de mai multe ori dar nu stiu si nu cred ca ajuta asta la ceva

astept sugestii , solutii dar mai ales o clarificare in acest sens , multumesc din nou (e cam tarziu , scuze daca am facut anumite greseli de ortografie sau de continut)
    Ultima modificare făcută de extremezone; 9th May 2009 la 01:21.

ConstantinLG este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    2nd April 2009
    Locaţie
    Sibiu
    Posturi
    364
    Putere Rep
    29

Implicit

ok.eu cred ca daca nu ai fost banat la macar o perioada scurta dupa ce ti s-au intamplat toate cele cu forumu dat jos etc...sigur este vorba de o reindexare,si ia ceva timp pana reapari in serp . nu ai decat sa astepti sa vezi ce se intampla, iar despre a inscrie in google de multe ori sigur nu e o idee buna.

eNoston este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    29th March 2009
    Locaţie
    Ploiesti
    Vârstă
    44
    Posturi
    52
    Putere Rep
    30

Implicit

Iti recomand sa folosesti "Request reconsideration" din webmasters tools.
    Pe langa evaluarea facuta automat de google este posibil ca site-ul tau sa fi fost evaluat si manual, si, in cosecinta daca ai facut spam sa-ti fi luat bulina neagra de rigoare

Google Add url este pentru site-uri noi si nu recomand folosirea acestuia nici pentru cele de abia lansate.

Acel "soft special" cred ca ti-a adus ce nu vroiai tu (parere personala).

Numa bine

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    15th April 2008
    Vârstă
    39
    Posturi
    62
    Putere Rep
    0

Implicit

da multumesc mult de raspunsurile rapide , atunci cred ca merita sa ma reapuc de el cum trebuie si sa vad daca este reindexat (sper sa nu dureze mult timp)

totusi o sa incerc maine sfatul cu Request reconsideration (mai ales ca a fost,cred din cate mi-a spus administratorul domeniului care a fost nevoit sa vorbeasca cu cei de la google pe problema asta,eliminat manual)

sper sa rezolv situatia (apropo acum am vorbit cu un webmaster care chiar se pricepe si m-a intrebat daca am schimbat cumva numele forumului , cica se poate ca asta sa fie motivul , mai ales ca l-am schimbat acum 2 luni cand am vazut ca am disparut de tot din google din extremezone in extremezone forum dar totusi e putin probabil ca din cauza asta sa se elimine tot continutul vechi , cel obisnuit) , m-a spus ca trebuia sa astept ceva mai mult timp sa il las asa , de acum merge inainte in forma actuala

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    36
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    51

Implicit

Un sfat pe viitor, indiferent de tehnicile pe care le vei mai folosi, sa nu mai ramai asa la mana altuia... Host free, domeniu free, etc. free sunt chestii nesigure si tot timpul esti la discretia cuiva...Daca nu aveai host free, probabil ca nu pateai ce ai patit, sau nu din motivul ala banal
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    15th April 2008
    Vârstă
    39
    Posturi
    62
    Putere Rep
    0

Implicit

da dar treaba e ca nu se prea gasesc de cumparat domenii si host care sa accepte warez sau adult , m-am ocupa anul trecut vreo 4 luni sa caut servere din china sau alte tari in care legislatia este permisiva si nu mai spun ca am mai dat si 90 $ la o firma destul de cunoscuta dupa care in cam 1 luna am avut sters absolut tot la care am primit un singur raspuns din vreo 20 emailuri ca nu se accepta warez-ul (desi in oferta se specifica ca nu este nici o problema dimpotriva) punct ... asa ca si aici trebuia sa stii exact de unde sau care sunt cele mai folosite , care sunt seriosi (mie mi se pare mult mai bun domeniul si hostul actual desi este gratis , din cate am vazut altfel se comporta are promovare mult mai buna si de ce nu aici este sigur daca iti vezi de treaba ta si nu umblii cu prostii ca altii ... cum am facut eu)

Cristi G este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    32
    Posturi
    1.664
    Putere Rep
    46

Implicit

ia-ti server dedicat si nu mai are nimeni treaba cu tine

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Caracterele ciudate - eliminare prin PHP
    De ConstantinLG în forumul Server side
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 18th January 2010, 17:55
  2. Eliminare din SEPS doar a paginii principale
    De Marius Cristian în forumul Google
    Ultimul Post: 19th August 2008, 21:03
  3. SPAM in turism! Doar este vara, nu?
    De laufer în forumul SPAM made in .RO