Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 29

Subiect: eliminare rootkit ring 3 din sistem

alias74 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    28th November 2010
    Locaţie
    Rome
    Vârstă
    52
    Posturi
    616
    Putere Rep
    36

Implicit

pai in genaral cam da, dar poate acest rootkit sa instaleze in calculatorul tau o serie de programe malicioase care maresc mult timpul de tranzitare a pachetelor de date intre calc. tau si siteurile vizitate.
    cu cat lasi infectia in calculator cu atat creste riscul, ruleaza o scanare si elimina tot ce pare suspect
    in cazul in care este sigura ca esti infectata cu un rootkit solutia cea mai simpla este o noua instalare a sistemului operativ (eventual o formatare a hdd in low level) cu cablul de retea scos. Instalezi un antivir si bagi cablul si faci update la windows
    bafta

afterglow/diana este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    5th February 2011
    Posturi
    28
    Putere Rep
    0

Implicit

da, alias, dar vezi tu eu am antivirus, si inca cu licenta, dar degeaba.si acolo scrie clar : it can survive OS reinstall or other OS change.si sunt foarte sigura, nu sigura. au existat si destule semne si nu doar semne ci si pareri confirmate ale altora.am windowsul piratat si am instalat si un windows genuine remover ca sa nu mai am probleme cu celebrul windows is not genuine.
    Ultima modificare făcută de afterglow/diana; 8th December 2012 la 20:19.

avram este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    61
    Data înscrierii
    7th May 2011
    Posturi
    1.361
    Putere Rep
    61

Implicit

Citat Postat în original de afterglow/diana Vezi Post
    alias, ma gandeam ca exista o legatura intre faptul ca tot primeam erorile alea si faptul ca rootkitul ala poate fi si un standalone server.nu stiu daca e asa, imi dadeam si eu cu parerea, ca nu am dat cu parul.
    poate sa existe un malware care sa-ti schimbe adresele dns si sa primesti acele erori asta in cazul in care siteurile alea stii bine ca trebuie sa functioneze.
    daca as fi in locul tau as mai incerca Mirror selection Spybot 2 | Spybot si mai am o experienta placuta cu kaspersky - as scana cu o versiune trial de internet security Download Kaspersky Internet Security Free Trial , in rest cea mai buna solutie reinstalarea
    E greu sa primesti ceva concret de la cineva care nu vede exact... nu prea stiu eu de unde ai aflat ca ai rootkit ring 3???? pentru ca nu exista referinte despre numele asta de rootkit si atunci e greu sa iau in serios tot ce spui
    Ultima modificare făcută de avram; 8th December 2012 la 20:25.

Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    28th November 2010
    Locaţie
    Rome
    Vârstă
    52
    Posturi
    616
    Putere Rep
    36

Implicit

pai de asta am zis instalare os cu cablul de retea scos si low format(nu formateaza doar mbr ci scrie date pe toata suprafata hdd, pentru 1T a mers cam toata noaptea), am trecut si eu prin asta cu alta magarie

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    5th February 2011
    Posturi
    28
    Putere Rep
    0

Implicit

avram, crede-ma , nu as veni aici sa bat campii. nu exista referinte, zici tu, asta pentru ca nu esti hacker si nu ai cum sa stii ceva despre rootkitul asta.asa ca probabil nestiind mare lucru despre rootkitul asta nu o sa primesc o parere tocmai avizata, dar oricum apreciez implicarea. plus ca am avut si un keylogger si nu stiu daca ala a fost scos din scenariu. am scanat imediat cum am aflat si cu antimalware si cu superantispyware.
    alias, cu ce magarie mai exact?

Reputatie:
    61
    Data înscrierii
    7th May 2011
    Posturi
    1.361
    Putere Rep
    61

Implicit

Citat Postat în original de alias74 Vezi Post
    pai de asta am zis instalare os cu cablul de retea scos si low format(nu formateaza doar mbr ci scrie date pe toata suprafata hdd, pentru 1T a mers cam toata noaptea), am trecut si eu prin asta cu alta magarie
    asta cu cablu scos din retea de unde ai invatat ... virusii astia de calculator sunt "contagiosi" prin cablu ?? ...

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

avram, crede-ma , nu as veni aici sa bat campii. nu exista referinte, zici tu, asta pentru ca nu esti hacker si nu ai cum sa stii ceva despre rootkitul asta.asa ca probabil nestiind mare lucru despre rootkitul asta nu o sa primesc o parere tocmai avizata
    mai lamurit ... bine ca am aflat acum ca i0ai facut botezul

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    5th February 2011
    Posturi
    28
    Putere Rep
    0

Implicit

mi s-a spus ceva de genul ca degeaba formatez pentru ca nu voi scapa de rootkitul asta. vreau sa stiu doar daca este adevarat sau nu.

Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    28th November 2010
    Locaţie
    Rome
    Vârstă
    52
    Posturi
    616
    Putere Rep
    36

Implicit

Diana, pe scurt rootkit-urile sunt nitel mai avanzate decat trojanele, primesc drept de execute de driver, sau de system (ring 0), se mascheaza ca un utilitar, system service sau muleaza pe un program inofensiv (de ex: se executa in adresele de memorie pe care le foloseste respectivul program, iexplorer.exe), se mascheaza pe hdd criptat a.i la o scanare euristica anvirusul sa nu zica nimic, sau isi cripteaza datele din memorie atunci cand este executat pentru a fi recunoscut si ar mai fi multe de spus, dar repet. reinstall rapid sa cum am spus mai sus.
    Pune in pastebin o lista a proceselor in executie din acest moment, inchide orice program in executie.

Reputatie:
    61
    Data înscrierii
    7th May 2011
    Posturi
    1.361
    Putere Rep
    61

Implicit

mi s-a spus ceva de genul ca degeaba formatez pentru ca nu voi scapa de rootkitul asta. vreau sa stiu doar daca este adevarat sau nu.
    parerea mea ca trebuie alt calculator daca nu poti scapa fara format

Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    28th November 2010
    Locaţie
    Rome
    Vârstă
    52
    Posturi
    616
    Putere Rep
    36

Implicit

low format, scapi

Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Sistem De Punctare
    De Aur3lian în forumul Client side
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 6th January 2011, 21:52
  2. Caracterele ciudate - eliminare prin PHP
    De ConstantinLG în forumul Server side
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 18th January 2010, 16:55
  3. Sistem de taguri
    De remuser în forumul Client side
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 22nd August 2009, 15:18
  4. Google ban sau doar eliminare spam?
    De extremezone în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 9th May 2009, 13:52
  5. Eliminare din SEPS doar a paginii principale
    De Marius Cristian în forumul Google
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 19th August 2008, 20:03

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •