21st November 2012, 13:39
2 out of 2 members found this post helpful.
Paul,
In general site-urile warez promoveaza lucruri furate/crack-uite. Nimeni nu vrea sa se afilieze cu asa ceva. Ai grija cu site-urile de filme online, cauta pe forum ce s-a intamplat atunci cand protv a depus plangere la CNA impotriva acestora.
21st November 2012, 14:48
1 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
N.Paul
PS: Nu înțeleg de ce directoarele de articole nu acceptă aceste tipuri de site-uri, în fond articolul este unic la fel ca și celelalte acceptate. Cum se justifică acest lucru?
Tu esti constient ca ceea ce faci (promovezi) este ilegal ?
Iti recomand sa citesti acest subiect, daca ti-a scapat : CNA sesizeaza Politia legat de 42 de site-uri care difuzeaza ilegal filme si seriale
Ultima modificare făcută de Zimbru; 21st November 2012 la 14:56.
I'm not a complete idiot, some parts are missing...
21st November 2012, 14:49

Postat în original de
N.Paul
PS: Nu înțeleg de ce directoarele de articole nu acceptă aceste tipuri de site-uri, în fond articolul este unic la fel ca și celelalte acceptate. Cum se justifică acest lucru?
Se cheama "bad neighborhood", adica "vecini rau famati". Nimeni nu vrea sa aiba astfel de "vecini" iar site-urile warez sunt astfel de vecini care risca oricand o penalizare si care ii pot trage in jos si pe cei care au linkuri spre ele.
Inutil sa-ti mai spun ca e ilegal ceea ce faci?
21st November 2012, 15:41
Daca ai face un site cu trailere, cu informati despre actori ai avea toata aprecierea mea.
Eu sincer sa fiu nu imi amintesc cand am vazut ultimul film online, in cel mai rau caz prefer sa descarc un film.
Vreau mai mult, mai mult si atat.