De curând am achiziționat un site de filme online și voi încerca pe cât posibil să îl urc la diferite combinații de cuvinte cheie. Am mai avut și încă mai am și alte tipuri de site-uri legale(afiliere, blog, culinar) și urcarea a fost relativ simplă. Problema pe care am întâmpinat-o este faptul că unele directoare de articole(mai toate) nu acceptă acest tip de site(warez), astfel se exclude din start publicarea de articole. Mai rămân doar comentariile pe bloguri, înscrierea în directoare, anunțuri pe diferite rețele de socializare..dar cel mai important lucru nu este accesibil. Unde pot trimite articole destinate special acestor tipuri de site-uri? Menționez că aș dori să mă ocup personal de acest proiect, fără a consuma foarte mulți bani, bugetul fiind unul foarte limitat. Astfel spus, nu pot plăti anumite persoane pentru a-mi publica articolele pe site-ul lor contra unei sume de bani. În acest caz ce pot face?
PS: Nu înțeleg de ce directoarele de articole nu acceptă aceste tipuri de site-uri, în fond articolul este unic la fel ca și celelalte acceptate. Cum se justifică acest lucru?