Rezultate 1 la 8 din 8

Subiect: Promovare site warez

N.Paul este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    9th May 2012
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    33
    Posturi
    439
    Putere Rep
    29

Implicit Promovare site warez

De curând am achiziționat un site de filme online și voi încerca pe cât posibil să îl urc la diferite combinații de cuvinte cheie. Am mai avut și încă mai am și alte tipuri de site-uri legale(afiliere, blog, culinar) și urcarea a fost relativ simplă. Problema pe care am întâmpinat-o este faptul că unele directoare de articole(mai toate) nu acceptă acest tip de site(warez), astfel se exclude din start publicarea de articole. Mai rămân doar comentariile pe bloguri, înscrierea în directoare, anunțuri pe diferite rețele de socializare..dar cel mai important lucru nu este accesibil. Unde pot trimite articole destinate special acestor tipuri de site-uri? Menționez că aș dori să mă ocup personal de acest proiect, fără a consuma foarte mulți bani, bugetul fiind unul foarte limitat. Astfel spus, nu pot plăti anumite persoane pentru a-mi publica articolele pe site-ul lor contra unei sume de bani. În acest caz ce pot face?

PS: Nu înțeleg de ce directoarele de articole nu acceptă aceste tipuri de site-uri, în fond articolul este unic la fel ca și celelalte acceptate. Cum se justifică acest lucru?
    ░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░

inSecure este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    2nd December 2007
    Posturi
    612
    Putere Rep
    39

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Paul,

In general site-urile warez promoveaza lucruri furate/crack-uite. Nimeni nu vrea sa se afilieze cu asa ceva. Ai grija cu site-urile de filme online, cauta pe forum ce s-a intamplat atunci cand protv a depus plangere la CNA impotriva acestora.
    Hmm..ar merge o lada de bere

Zimbru este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    12th August 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    590
    Putere Rep
    40

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de N.Paul Vezi Post
    PS: Nu înțeleg de ce directoarele de articole nu acceptă aceste tipuri de site-uri, în fond articolul este unic la fel ca și celelalte acceptate. Cum se justifică acest lucru?
    Tu esti constient ca ceea ce faci (promovezi) este ilegal ?

Iti recomand sa citesti acest subiect, daca ti-a scapat : CNA sesizeaza Politia legat de 42 de site-uri care difuzeaza ilegal filme si seriale
    Ultima modificare făcută de Zimbru; 21st November 2012 la 14:56.
    I'm not a complete idiot, some parts are missing...

slobodan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    28th August 2006
    Vârstă
    46
    Posturi
    582
    Putere Rep
    39

Implicit

Citat Postat în original de N.Paul Vezi Post
    Se cheama "bad neighborhood", adica "vecini rau famati". Nimeni nu vrea sa aiba astfel de "vecini" iar site-urile warez sunt astfel de vecini care risca oricand o penalizare si care ii pot trage in jos si pe cei care au linkuri spre ele.

Inutil sa-ti mai spun ca e ilegal ceea ce faci?

N.Paul este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    9th May 2012
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    33
    Posturi
    439
    Putere Rep
    29

Implicit

@Zimbru, sunt conștient de ceea ce fac. Acțiunea avută nu a fost niciodată oficială, poliția ne-fiind implicată. Drept dovadă, doar cei ce s-au speriat de anunțul făcut și-au închis site-ul, ceilalți încă sunt online(vezi vplay)

@slobodan, același lucru se poate întâmpla și cu un site de tratamente naturiste. Se poate face o optimizare proastă și se poate axa pe o densitate foarte mare asupra unui cuvânt cheie, ducând astfel la penalizarea site-ului. Fiind penalizat sau banat, atunci domeniul respectiv va intra tot la ”bad neighborhood”.

PS: Cei care sunt în domeniu și întrețin vre-un site de filme, îmi pot spune ce au făcut și cu ce directoare au lucrat? (asta dacă există)
    ░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░

Pîrvan Marian este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    4th February 2012
    Locaţie
    Braila
    Posturi
    643
    Putere Rep
    30

Implicit

Daca ai face un site cu trailere, cu informati despre actori ai avea toata aprecierea mea.
    Eu sincer sa fiu nu imi amintesc cand am vazut ultimul film online, in cel mai rau caz prefer sa descarc un film.
    Vreau mai mult, mai mult si atat.

Netul este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    5th January 2006
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    1.068
    Putere Rep
    49

Implicit

Pe Seopedia nu se accepta topicuri legate de warez / siteuri ilegale, si nici in semnatura nu se permit astfel de siteuri.

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    3.422
    Putere Rep
    94

Implicit

N.Paul infractiune primita. Subiectul discutat nu se include in targetul SeoPedia. A se citi regulamentul, punctul 7

Aviz amatorilor de astfel de subiecte.

Topic inchis.
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Google, mai nou, numai suporta warez-ul ?
    De Guess Who în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 17
    Ultimul Post: 2nd September 2012, 00:42
  2. Protectie impotriva warez
    De danP în forumul Server side
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 7th August 2011, 09:42
  3. warez sau nu
    De radeoN în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 17th May 2011, 00:03
  4. Cumpar Link-uri (Adult, Mp3,Warez exclus)
    De bvlad în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 9th April 2008, 13:43

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •