salut
desi site-ul este un CMS pe Romania, cu server in romania, in limba romana, google il vede ca fiind site de .com, apare in serp "traduceti aceasta pagina", desi este in limba romana.
Cum pot remedia acest lucru? Ati patit asa ceva
salut
desi site-ul este un CMS pe Romania, cu server in romania, in limba romana, google il vede ca fiind site de .com, apare in serp "traduceti aceasta pagina", desi este in limba romana.
Cum pot remedia acest lucru? Ati patit asa ceva
ne poti spune adresa site-ului . sa stim despre ce este vorba
pentrucadouri.ro
Este bagat in webmaster tools? Daca da, ce limba ai setata acolo?
Detin un site de suflet despre Animale de companie poate vrei link-uri sau advertoriale pe el!
romana
La mine nu apare aceasta problema, vad ca este setat corect, dar ai o problema cu un continut duplicat care il supara pe google
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
daca te referi la faptul ca am aceleasi descrieri la paginile 1,2,3 ale unei aceleasi categorii, asta nu am rezolvat-o inca. sau te referi la altceva?
descrierea produselor este in multe alte site-uri, si din acest motiv esti penalizat, din 5 produse care le-am testat la 4 tu nu apari dupa text din continut in schimb apar concurentii
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Salut, eu cred ca problema este urmatoarea:
cand cauti pe google.ro, ai grija ca variabila #hl din url sa fie hl=ro, daca este hl=en, atunci iti apare traduceti aceasta pagina, chiar daca site-ul este pe .ro (nu de alta, dar am ramas si eu surprins de cateva ori)
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)