Dat disparut din google de vreo 2-3 saptamani si nu stiu cam ce as putea face ...
Intreb inainte ca sa nu fiu banat sau alte faze , pot pune link-uri pe aici si sa dau mai multe detalii ?
Dat disparut din google de vreo 2-3 saptamani si nu stiu cam ce as putea face ...
Intreb inainte ca sa nu fiu banat sau alte faze , pot pune link-uri pe aici si sa dau mai multe detalii ?
Fara link nu se poate da nici un diagnostic. Adauga linkul pentru a se putea face o analiza.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Bun , perfect eram pe prima pagina in primii 3 la cuvantul " videochat iasi " " studio videochat iasi " cu acest site: vixenstudio.net. Acum am disparut rau de tot si nu stiu cum sa remediez daca am ce remedia![]()
Ultima modificare făcută de Nichita; 28th September 2012 la 19:39. Motiv: Scos link !
Textul este invizibil in Firefox si Chrome. Si e duplicat: Copyscape Plagiarism Checker - View Content Comparison / http://copyscape.com/view.php?o=2466...F&w=83&i=2&r=4
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
In Chrome la mine e ok , doar in Firefox prima pagina e cu textul invizibil cat despre content duplicat , stergem duplicatul :]![]()
Rezolva problemele de compatibilitate (vizualizare a textului) in toate browserele si modifica textele de pe site astfel incat sa ai continut unic.
Acum am vazut si ce linkuri are site-ul catre el. Multe linkuri spam aparute brusc si cu ancore irelevante (louis vuitton etc). Cred a e vorba de concurenta care a postat in scurt timp foarte multe linkuri catre site pentru a-l penaliza.
![]()
" Acum am vazut si ce linkuri are site-ul catre el. Multe linkuri spam aparute brusc si cu ancore irelevante (louis vuitton etc). Cred a e vorba de concurenta care a postat in scurt timp foarte multe linkuri catre site pentru a-l penaliza. " ce pot face ca sa scap de linkurile spam ? i`m a n00b apropo :]
Mai asteapta cateva zile si extrage din webmaster tools ultimele linkuri aparute, sortate dupa data. Pe cele spam le selectezi separat si faci reconsideration la Google, trimitandu-le lista cu linkuri si explicandu-le ce s-a intamplat.
Tinand cont de nisa site-ului pot doar sa presupun ca exista sanse mici sa iti revii.
videochat iasi de ce nu ai pe pagina?
Mai citeste ce se scrie pe forumPenalizare pentru inexistenta cuvintelor cheie on page
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)