Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 13

Subiect: Are efect bookmarkingul pentru siturile din Romania?

diasomie este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    5th October 2010
    Locaţie
    Iasi , near Bahlui
    Vârstă
    48
    Posturi
    417
    Putere Rep
    30

Question Are efect bookmarkingul pentru siturile din Romania?

Am primit ieri un spam cu o unealta de bookmarking automat. Din curiozitate am mai citit una alta si am vazut ca e o practica foarte folosita inafara: crerea de conturi pe situri de bookmarking si adaugarea/postarea acolo.

Pentru siturile scrise in Romana are aceasta tehnica efecte? Situri de bookmarking nu am vazut in romana, in plus nu cred ca siturile dinafara ar accepta continut in limba romana ca sa fie relevant pentru noi.
    Nu ma intereseaza unealta sau tehnica de masa tip spamm, era trecuta la blackhat in discutii, ci ma intereseaza ceva manual pe siturile de bookmarking clasice, cunoscute. Stumbleupon, digg , parca si twitter ar intra aici..delicious..
    Tehnica da trafic sau asigura backlinkuri? Am inteles ca pentru majoritatea covarsitoare a lor linkurile ar NO follow.
    Pe vremuri folosem Onlywire, dara am vazut ca mai nou costa si in plus atunci nu am sesizat nici un efect asupra siturileor mele.

Ceva pareri?
    Multumesc
    Ultima modificare făcută de diasomie; 30th August 2012 la 07:16.
    vand ace acupunctura SuJok si ace acupunctura argint, in Bucuresti si in tara

Cristian D este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    18th May 2012
    Locaţie
    Pitesti
    Vârstă
    34
    Posturi
    293
    Putere Rep
    0

Implicit

Sper sa primim cat mai multe raspunsuri avizate din partea colegilor, chiar sunt interesat de acest lucru. Personal, am testat mai demult pe un site vechi pentru o scurta perioada de timp, dar n-am observat schimbari semnificative.

madalin_wrc este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    15th December 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    86
    Putere Rep
    0

Implicit

Eu am postat pe Digg, Delicious, Reddit sau Stumble Upon cu mult timp in urma, linkurile mele inca sunt active acolo asa ca banuiesc ca vreun efect au, la unele am primit chiar likeuri, recent am adaugat poze pe Pinterest si au primit likeuri, banuiesc ca daca ii ajuta pe cei ce posteaza din afara , ne ajuta si pe noi.

Vali D este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    3rd November 2010
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.603
    Putere Rep
    43

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Cateva site-uri de bookmark in romana, ar fi: cica.ro, smen.ro, blopa.ro, ghidoo.ro, digg.ro, meritacitit.ro, zilei.ro, bundecitit.ro, proddit.com - eu nu prea ma folosesc de ele. rar mai trimit cate un articol, deci nu prea stiu efectul.

stumbleupon, tehnorati sau delicios accepta contiut in romana.
    Vand Advertoriale (pr 5)

Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    5th October 2010
    Locaţie
    Iasi , near Bahlui
    Vârstă
    48
    Posturi
    417
    Putere Rep
    30

Implicit

Imi pun problema de continut. In limba romana. Doar nu are rost sa postez in engleza ca sa sutin situri in limba romana.
    Vali a spus 3 care accepta continut in romana.

AntonioTony este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    64
    Data înscrierii
    9th February 2011
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    43
    Posturi
    1.090
    Putere Rep
    64

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Digg.ro nu mai exista.

Mai sunt agitama.ro, preferate.net, polimedia.us
    Ma gasiti pe www.SeoPower.ro.

Vali D este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    3rd November 2010
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.603
    Putere Rep
    43

Implicit

Da, se pare ca nea haotik-ul a abandonat proiectul

Tind sa cred ca un link in stumbleupon face cat 2-3 in bookmark-urile romanesti. Gandesc prost?
    Vand Advertoriale (pr 5)

tymbark este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    5th November 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    1.355
    Putere Rep
    50

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Daca nu ma insel, link-urile in stumble sunt prin iframe-uri acum, deci nu faci nici ca jumate de link pe smen.ro.

polimedia.us nu-l recomand. este cel mai slab dintre cate am incercat. aducea sute de "vizite" zilnic, insa toate sub 5-10 secunde, in conditiile in care de pe cica.ro, smen.ro, ghidoo.ro, timpul mediu pe site era undeva la 3-4 minute. Deci nu-ti pierde vremea cu polimedia, bag mana in foc ca-s doar script-uri, robotei care viziteaza site-urile de acolo, desi am mai avut discutia asta o data cu administratorul site-ului si el m-a asigurat ca sunt vizitatori reali, doar ca stau putin pe site pt ca nu-i intereseaza articolele.. Sigur... in 5-10 secunde nici nu apuci sa citesti macar headline-ul sau sa dai un scroll.

Ma rog, fiecare o tine pe-a lui. Eu ca fost utilizator al site-ului respectiv, nu-l recomand.
    Signatura lipsa

I.Alex este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    16th November 2011
    Posturi
    147
    Putere Rep
    29

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

@diasomie
    In principalele site-uri de bookmarks se merita sa inscrii si site-urile romanesti, chiar daca e link in engleza. Se merita pentru ca lui Google iar placea sa vada linkuri catre site-ul tau din marile retele de socializare. Daca e sa ne gandim si twitter e tot un site de bookmarking.

Iar spam-urile care le-ai primit tu sunt in special facute pentru indexare. De exemplu eu incerc sa imi promovez un website pe .com, ma apuc si scriu niste articole, multe articole...si le public pe diverse directoare de articole. Acum pentru ca google sa imi vada cat mai repede articolul publicat(si pt a-i creste catusi de putin autoritatea) ma apuc sa inscriu Articolele in site-uri de bookmarking, care de asemenea ma lasa sa pun si anchor.

Pe site-urile de bookmarking romanesti chiar intra lumea si poti aduna tot felul de puncte, de like-uri, chiar vizitatori interesati de articol. Chiar recomand sa inscrii articolele mai interesante in site-urile enumerate de Vali D

Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    5th October 2010
    Locaţie
    Iasi , near Bahlui
    Vârstă
    48
    Posturi
    417
    Putere Rep
    30

Implicit

@IAlex..multumesc ..m-ai luminat.
    Insa mai am o nebuloasa la care vad ca nu se raspunde:

Accepta siturile astea straine text in romana sau nu? Ca ma apuc sa imi fac cont pe cateva si ma pomenesc ca mi se respinge mai tarziu contul pentru ca scriu si promovez in lb Romana. Aveti astfel de experiente?
    Din cate stiu sunt jde.. situri scuttle sau scuttle + pt bookmarking. Pe ele ati incercat?

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. .htacces 301 redirect nu are efect
    De andreipopel în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 28th September 2008, 16:00
  2. Efect Rotire?
    De big în forumul Utile
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 6th October 2007, 17:55
  3. Spamul subtil dar de efect.
    De Seo_clean în forumul SPAM made in .RO
    Răspunsuri: 29
    Ultimul Post: 11th July 2007, 09:16
  4. bannere nepotrivite pe siturile romanesti
    De EPoX în forumul Link-uri/Bannere