30th August 2012, 10:45
2 out of 2 members found this post helpful.
Cateva site-uri de bookmark in romana, ar fi: cica.ro, smen.ro, blopa.ro, ghidoo.ro, digg.ro, meritacitit.ro, zilei.ro, bundecitit.ro, proddit.com - eu nu prea ma folosesc de ele. rar mai trimit cate un articol, deci nu prea stiu efectul.
stumbleupon, tehnorati sau delicios accepta contiut in romana.
30th August 2012, 12:26
1 out of 1 members found this post helpful.
Digg.ro nu mai exista.
Mai sunt agitama.ro, preferate.net, polimedia.us
30th August 2012, 12:46
1 out of 1 members found this post helpful.
Daca nu ma insel, link-urile in stumble sunt prin iframe-uri acum, deci nu faci nici ca jumate de link pe smen.ro.
polimedia.us nu-l recomand. este cel mai slab dintre cate am incercat. aducea sute de "vizite" zilnic, insa toate sub 5-10 secunde, in conditiile in care de pe cica.ro, smen.ro, ghidoo.ro, timpul mediu pe site era undeva la 3-4 minute. Deci nu-ti pierde vremea cu polimedia, bag mana in foc ca-s doar script-uri, robotei care viziteaza site-urile de acolo, desi am mai avut discutia asta o data cu administratorul site-ului si el m-a asigurat ca sunt vizitatori reali, doar ca stau putin pe site pt ca nu-i intereseaza articolele.. Sigur... in 5-10 secunde nici nu apuci sa citesti macar headline-ul sau sa dai un scroll.
Ma rog, fiecare o tine pe-a lui. Eu ca fost utilizator al site-ului respectiv, nu-l recomand.
Signatura lipsa
30th August 2012, 12:50
2 out of 2 members found this post helpful.
@diasomie
In principalele site-uri de bookmarks se merita sa inscrii si site-urile romanesti, chiar daca e link in engleza. Se merita pentru ca lui Google iar placea sa vada linkuri catre site-ul tau din marile retele de socializare. Daca e sa ne gandim si twitter e tot un site de bookmarking.
Iar spam-urile care le-ai primit tu sunt in special facute pentru indexare. De exemplu eu incerc sa imi promovez un website pe .com, ma apuc si scriu niste articole, multe articole...si le public pe diverse directoare de articole. Acum pentru ca google sa imi vada cat mai repede articolul publicat(si pt a-i creste catusi de putin autoritatea) ma apuc sa inscriu Articolele in site-uri de bookmarking, care de asemenea ma lasa sa pun si anchor.
Pe site-urile de bookmarking romanesti chiar intra lumea si poti aduna tot felul de puncte, de like-uri, chiar vizitatori interesati de articol. Chiar recomand sa inscrii articolele mai interesante in site-urile enumerate de Vali D