Am dorit sa aflu pretul unui tricou pentru firma x, nu mi-am dat seama prima data ca acea pagina este din 2010, exista vro solutie pentru a afla cand a fost actualizata ultima data o pagina anume?
Am dorit sa aflu pretul unui tricou pentru firma x, nu mi-am dat seama prima data ca acea pagina este din 2010, exista vro solutie pentru a afla cand a fost actualizata ultima data o pagina anume?
Vreau mai mult, mai mult si atat.
Cum ti-ai dat seama ca e din 2010?
Poti face comanda si in caz ca au alt pret, ii poti reclama la anpc.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Poti sa te uiti la data postarilor, in cazul in care este furnizata.
Unele website-uri chiar afiseaza in foot-er ultima data a actualizarii unei pagini.
Incearca sa gasesti un numar de telefon, sa suni. Asta e cea mai buna metoda de a fi sigur.
Care probabil ar fi fost mai complicata, parerea mea. Nu cred ca gasesti pe undeva in sursa paginii un camp cu "last modified on xx.xx.xxx" sau ceva asemanator, care sa existe la toate site-urile.
Cu asta ar trebui sa poti sa afli: Find Out The Date Google First Found Your Page
Y3 e numarul de ani de la publicare. Schimbi valoarea pana ce gasesti pagina indexata.Cod:site:site.ro/numele-paginii.html&as_qdr=y3
Sau cauti sitemapul site-ului si cauti in el adresa paginii care te intereseaza.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Am testat si pare ca nu fuctioneaza, daca a incercat cineva si ii da rezultatul dorit ,il rog frumos sa poteze aici.
Vreau mai mult, mai mult si atat.
Iar pagina si site-ul sunt...
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează īn acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)