Cel mai bine folosesti prima tema 1 si optimizezi imaginile.
Cel mai bine folosesti prima tema 1 si optimizezi imaginile.
Tema 2 este excelenta daca target-ul tau sunt copii (fete, bineinteles).
Daca consuma prea mult poti cumpara oricand mai multa banda. Ma gandesc ca daca ocupa mult si resursele se termina, faci si bani din site, deci iti permiti mai multa banda. Daca ocupa mult si resursele nu se termina, atunci nu ai multi vizitatori, deci nu faci multi bani deci poti sa ramai la cata banda ai acuma.
lol...
Daca targetul este unul general sau de baieti, atunci folosesti pe ceea albastra, daca este cu o pondere mai mare catre fete, folosesti pe cel roz. Hac
Sunt pasionat de jocuri mahjong cele mai tari jocuri din Ciocovenii de sus si de jos :D
mie-mi place mai mult a doua!
prima
Daca vrei pentru jocuri cu barbie asa cum scrie pe logo, atunci as merge pe varianta roz. In plus spatiul pentru reclame este mult mai bine pozitionata, la prima tema nu stiu unde o a pui reclamele.
Mai are un avantaj, se va incarca mult mai usor pentru ca nu este aglomerat cu foarte multe poze. Bineinteles eu sa lucra un pic pe design pentru ca pare neterminata, de exemplu la meniu as face colturile rotunjite, in partea de sus unde sunt jocurile scoase in evidenta as pune la background un roz de o alta nuanta.
@Benko Zoltan
E valabil si pentru tine.
Va recomand urmatorul link Regulile si politica noastra lectura placuta![]()
Ai nevoie de un logo, layout, s.a.m.d?
offtopic:
Cred ca faci o mare greseala, trimiti spre reguli in loc sa precizezi exact care este problema. Si mai dai si negativ. Cred ca altfel ar fi trebuit sa atragi atentia cuiva daca a gresit, cu mai multa inteligenta si bunavointa. Probabil cand te mai maturizezi o sa intelegi despre ce vorbesc.
Edit:
Era inevitabil sa nu vina si acest moment, sa primesc si eu negativ, speram totusi sa fi meritatMi se pare un pic deplasat ca sunt cativa care vaneaza practic sa gaseasca ceva in neregula ca sa dea negativ. Din respect cred ca fiecare ar trebui sa explice de ce da negativ, ar fi mai constructiv.
Ultima modificare făcută de Benko Zoltan; 25th April 2013 la 19:41.
Inainte sa postezi uitate la data de la topic si de cand nu a mai fost activitate, ok?
Ai nevoie de un logo, layout, s.a.m.d?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)