Ete sistem de contorizare Ideea e ca site-ul se vrea a fi doar "un loc de unde pot afla informatiile" despre cursul acela si de unde pot descarca acele fisiere.

Cat despre educatul clientilor aici tind sa te contrazic... acum 2 ani am fost angajat la o firma si atunci intrasem in campul fortei de munca de la statutul de freelancer deloc experimentat... aproape nu stiam nimic, dar a fost destul pentru ei... defapt stiam flash cat sa fac un site in flash si ma jucam cu animatiile.

Bun... ca sa vedeti ca parerea clientului conteaza, uitati-va la autosportsystem.ro

Asta a vrut clientul.. nu am putut nici cum sa-mi conving seful ca nu e ok, ca trebuie discutat, ca trebuie facut cumva ca sa fie schimbata hidosenia aia. Nu s-a putut, aia a ramas si banul a venit.

Eu stiu ca acuma asta e un fel de mercenarie sau prostitutie, dar sincer sa va spun, dupa cateva ture de clienti, m-am saturat sa incerc sa-mi impun punctul de vedere. Le prezint optiunile, evident care pot fi lucrate si imbunatatie deoarece nu sunt un webdesigner in adevaratul sens cu mai degraba un profan care incearca si el, insa tind sa cred ca am ceva mai multa xp decat clientul. Si incerc sa-i explic si totusi el vine cu: dar totusi nu crezi ca aia ar arata mai bine asa?

Pana la urma cedez din urmatoarele motive:
1. ma intereseaza banul.. mai ales daca este vorba de un client roman.. nu vreau sa-mi mai frec capul aiurea cu oameni cretini si needucati... am vorbit de educatia online a clientului in postul de introducere
2. nu castig nimic daca petrec nu stiu cate zile discutand pe concepte web cu cineva care nu are habar de ele
3. desi este lucrul meu, pot arata si altceva si pana acum in Romania clientii cand cer un portofoliu, cer mai mult acel portofoliu sa vada cu cine au lucrat si daca ai lucrat... nu si CUM ai lucrat si cat de multumiti au fost de munca ta!