Am inceput munca la site cu mmariusel anul trecut in februarie, iar luna aceasta am ajuns si la sfarsitul contratului de un an de zile, si am cateva probleme cu site-ul, iar cateva opinii in plus sunt binevenite :
Partea .., a cui e site-ul !?
1. Aici a inceput totul Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc :: Vizualizare subiect - Caut un nume de site cautand un nume de domeniu .., pe vremea aia fiind in Spania, fara rezidenta, neputand avea un cont bancar l-a cumparat altcineva pentru mine, iar tranzactiile lunare in a trimite banii le-a facut fosta nevasta-mea, care cu timpul a facut si o firma pentru site, bani pe care i-am platit eu mereu, dar nedovedibil .., mi-a ramas doar mailul, in care am pastrat toate conversatiile cu Marius.
2. Saptamana trecuta, eu am spus ca numai platesc firma, fiindca fiind pe numele ei, nu avea nici un rost sa mai ma incurc de moment, iar ea a renuntat la ea .., atunci ce se intampla cu unele facturi fara firma in cauza !?
3. Facturile pe 12 luni + sectiunea video etc .., sunt tot pe numele ei, doar de la forum e pe numele meu.
4. In WHOIS pana acum cateva luni erau numele la amandoi, iar acum nu mai e pe numele nimanui de moment ...
Partea tehnica .., functionalitatea site-lui !
Nu sunt programator, deci nu stiu sa presupun nimic, s-a investit in acest site intr-un an de zile peste 11.000 € .., si multe din functionalitatile sale nu merg :
1. In pagina principala jos, e un chenar cu ultimile posturi si stiri scrise/incluse .., e pus cred de 4 - 5 luni, niciodata nu a mers.
2. Sectiunea video nu merge, nu lasa sa urci clipuri video, iar inainte ca sa urci un clip video, trecuia sa fie fisierul compus doar din cateva litere/cifre.
3. Forumul nu lasa sa faci upload decat la cateva fisiere, fotogaleria deasemenea, iar blogul nu e schinat.
4. Designul in sectiunea video si forums este tare dezordonat in partea de sus.
Intreb, e corect ca sa fie in asa fel acest site !?
Partea .., a se continuua investind !
Daca ajung sa clarific toate lucrurile, se merita sa continuui investind in acest site !?
Pana acum cum am spus si mai sus, am investit peste 11.000 € + mai imi ramane de platit un hosting de 100 € la luna inca 2 ani si .., nu am castigat nici un cent.
Multumesc