Citat:
Postat în original de
McQuiet
Forumul nu are un public bine definit, iar ca forum generalist nu atrage prin nimic. De aici si numarul mic de utilizatori.
Cauta sa il imbogatesti cu informatie, si cu o promovare corespunzatoare utilizatorii vor veni si vor ramane. Intai important e continutul, promovarea in stadiul actual nu are sens.
Asa e .., dar cum e la inceput nimeni nu va posta in el, daca userii sunt impiedicati in a uploada fisiere, folosi fotogaleria sau blogul de exemplu, iar eu nu inteleg de ce cand spatiu e mai mult decat suficient XL64 :(
Citat:
Partea de video, ca si la forum, mie imi apare partea de sus decalata spre dreapta cu cativa milimetri. Continutul, pare axat pe soft, dar nu am gasit nimic are sa ma atraga (nu ca eu as fi un etalon) dar am incercat sa analizez impartial.
Din nou, continutul atractiv trebuie sa fie baza.
Asa e de 2 saptamani. :(
Citat:
Site-ul cu sectiunile lui nu pare optimizat pentru nici o cautare, nefiind pe primele pagini in nici un motor.
Nu-mi vine sa cred ..
Citat:
Ca o chestie comica, google trateaza softendia ca o eroare de scriere a softpedia (ceea ce nu se intampla cu seopedia)
Nu doresc sa fie inteles gresit de nimeni numele de domeniu nu are nici o legatura cu softpedia.com, acum 2 ani daca domeniile softim si softero .COM erau libere acest site asa s-ar fi numit.
Citat:
Nu arata deloc ca 11000 de euro...dar deloc.
Mai mult pare un script free, la care s-a muncit putin pentru a avea continut de prezentare, nicidecum util.
Spune-mi te rog la ce te referi, cand spui util ?
Citat:
In concluzie:
1. decideti ce target aveti
2. alegeti-va una sau cateva fraze dupa care doriti sa fiti gasit
3. generati continut de calitate
4. optimizati site-ul pentru acele fraze
1. Download software
2. Cred ca unele cuvinte : antivirus, tutoriale etc .., problema e ca acest script video e imposibil sa lucrezi cu el, am adunat multe tutoriale destul de interesante, toate FARA LOGO, multe dintre ele nu exista in youtube sau metacafe ori alte site-uri de profil .., dar in stadiul in care e sectiunea video, ma indoiesc ca pe cineva l-ar interesa sa invete ceva :(
3. Sunt indexate peste 21.000 programe, eu cred ca un pic de continut are
4. Optimizarea cum mi s-a spus a inceput luna trecuta :|
Citat:
Postat în original de
alinalin0
Prima oara cand am citit postul tau am crezut ca este o gluma. Pentru ce ai platit mai exact? Pentru script/design? Pentru publicitate cu siguranta nu... Eu nu am gasit nici macar un inbound link catre homepage.
Eu nu stiu ce sa mai zic, credeam ca promovarea a inceput de o luna de zile, deasemenea mmariusel e cel mai bun in SEO ..
Citat:
1. Vorbeste cu cel care a realizat siteul sa repare problemele sau gaseste pe altcineva.
2. Adauga continut, din cate vad multe din categorii sunt goale.
3. De acum incolo pentru fiecare dolar cheltuit pentru programare sau design, scoate cel putin 2 pentru publicitate.
4. Gaseste o metoda prin care sa iti amortizezi investitia. Softpedia foloseste Adsense.
1. Sper sa se rezolve totul.
2. Daca te referi la programele din sectiunile MAC, LINUX etc .., sper vara aceasta sa introduc atat cat pot, daca totul va fi bine, de moment multumesc lui Dumnezeu ca am numele si linkuri-le de la 43.000 aplicatii.
3. E imposibil, fiindca nimeni nu mi-a explicat niciodata acest mod de publicitate .. :confused:
4. Sunt multe metode de publicitate la care m-am gandit : adsense, google gadget, video units etc .., problema e ca eu stiu de aceste metode, dar nu stiu sa le introduc in site, de aceea am platit atat cat mi s-a cerut .. :(
Citat:
Tu stii ce ai semnat, dar daca vrei ajutorul nostru ar trebui sa impartasesti informatia. In mod normal tu spui ce vrei si in cat timp, ei spun cat te costa. Nu inteleg cum ai putut sa investesti atat fara sa stii exact ce vrei, fara sa ai un plan.
Planul l-am avut de cand am inceput, in care s-a specificat clar totul .., dar Dumnezeu sa ma ierte, nu stiu ce sa mai zic .. :((