E incredibil de nesimtit postul tau, NU TIE RUSINE !? :"> te rog frumos in fata forumului sa-mi faci site-ul asa cum trebuie, daca nu cum am chelutit 11.000 € cu tine sunt in stare sa cheltui tot atat cu un avocat, chiar daca apoi voi renunta la pagina web.
Iar apoi dupa ce termini tot ce ai promis, sa-mi trimiti panelul de admistrare, te-am considerat o persoana apropiata, dar m-am inselat amarnic.
Citat:
Postat în original de
mmariusel
1. nu am facut absolut deloc optimizare, promovare, marketing sau publicitate (fiindca nu am fost platit pentru asta si nu e parte a ceea ce am discutat)
Oameni buni, peste contract eu i-am ingresat un Bonus de 2.000 €, iar el mi-a promis ca se va ocupa de promovare/publicitate, asta a fost cu o luna de zile inainte.
Citat:
2. content in forum, pagini etc (cu exceptia aplicatiilor introduse) nu tin de mine si sunt contractate de Vili in afara
Ce are de a face contentul din forum, cu blgul care nu e schinat si designul deformat din partea de sus !!
Cine va avea increderea de a scrie intr-un astfel de forum sau in a invata un tutorial din sectiunea video, de upload nici nu mai vorbim !!???
Citat:
3. designul este cel ales de el, desi initial designul oferit este mult diferit de softpedia-like cum este acum
Designul este ales de mine si NU ESTE softpedia-like.
Dupa ce voi scrie acest post voi trimite mail si la adminii softpedia, ca pana acum nu mi-ai spus ca este 'softpedia like' sa vad si eu de ce atata taraboi cu designul, pe cand de fapt altele sunt PROBLEMELE.
Citat:
Scriptul este intradevar complex pentru software, forumul este un IPB, scriptul video este ClipShare. Cred ca Voislav vrea sa evalueze valoarea lui insa aceasta fara o minima promovare este mica. Site-ul nu a fost in nici un mod promovat, monetizat. SEO nu a fost aplicat pe el.
NU vreau sa evaluez valoarea acestui site, NU am precizat niciodata acest lucru, NU se va vinde acest site, NU imi pasa daca voi pierde acest site .., dar pe tine NU te voi pierde din mana.
De ce nu este blogul schinat !?
De ce nu se poate uploada fisiere !?
De ce e fotogaleria blocata !?
De ce platesc de 6 luni 100 € lunar serverul si mai am sa-l platesc atata timp ?
Citat:
Nu este terminat si este in stadiul de ultima discutie cu o lista nesfarsita de modificari de facut (care probabil nu se vor mai face).
Ai avut UN AN de zile la dispozitie, dar cum poti sa vorbesti si de alte modificari, daca nici acum site-ul nu e gata !! :angry:
Citat:
Eu i-am spus lui Voislav ca nu imi place abordarea topicului exact din prisma in care o pus el problema. In momentul in care pui suflet in un proiect trebuie sa vezi si o monetizare in el.
Din ce motiv nu-ti place abordarea topicului !?
De ce m-ai mintit ca la bonusul de 2.000 € te vei ocupa de promovare si publicitate ? :angry:
Citat:
Un astfel de site trebuie sa aduca 4.000-5.000 unici dupa 1 an de lansare (cu promovare doar SEO), asta bazat de pe experienta cu Free Software Downloads - DownBroad.com
Ca e al tau .., dar acesta ca e al meu si ti-am platit TOT pana la ultimul cent NU.
Poti spune forumului ca poate sunt si primul client care NU S-A TARGUIT CU TINE.
Cat mi-ai spus ca costa atata ti-am dat, ca sa fie totul bine si acum ! .., uite unde ajung ...
Citat:
Ideea e unde vrei sa ajungi cred. Acuma softendia este pe langa software archive, un mic youtube, un mic forum general. Poate un site de software ar trebui sa fie doar despre sofwtare.
Micul youtube NU FUNCTIONEAZA !
Micul forum general NU FUNCTIONEAZA !!
Citat:
Sunt insa alegeri ale fiecaruia, eu as prefera cuvinte download, free, shareware fara nimic altceva. Un forum vine in spatele siteului incet nu viceversa (cu mici exceptii care le stim cu totii).
Oofff Doamne ..
NO COMMENT. :angry:
Citat:
Loviti tare in site ca e bine venita critica, mai ales sa il ajiute pe Voislav cu urmatoarele modificari sau actiuni. Din lista ce am definit-o eu ca pasi urmatori ar fi:
- optimizare SEO
- promovare in site-uri asemanatoare
- reclama
- concursuri
- newsletter pentru developerii inscrisi
Loviti oameni buni in site, cat de tare puteti, ca toate modificarile le vei face TU, de aceea te-am platit.
Probabil concursul il voi face aici in forum cine 'loveste mai tare in site', toate celelalte mi le-ai promis cand ti-am ingresat bonusul de 2.000 €.