Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123
Rezultate 21 la 29 din 29

Subiect: Pot sa ma laud ?

tataraseni este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    15th July 2005
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    1.482
    Putere Rep
    44

Implicit

Nu are rost sa ne certam, numai vreau sa te rog un singur lucru (sau poate e mai bine sa o numesc sugestie) :

- incearca sa realizeze modul de afisare de asa natura astfel incat daca de pe un anumit IP s-a dat click pe reclama unui adviser, acea reclama sa nu mai fie afisata pe acel IP;
    - explicatia / motivatia unui astfel de mecanism cred ca este cat se poate de clara : este o lege aproape naturala a optimizarii veniturilor (respectiv a costurilor), publisherii au tendinta de a-si mari veniturile iar adviserii tind spre minimizarea costurilor;

Sunt dispus sa fiu beta tester, dar asa cum am mai spus-o nu voi mai folosi serviciile de reclama oferite de murfi.com
    Daca va iesi un sistem mai bun si mai corect decat cel de la Neogen voi avea o satisfactie enorma.
    Si ca sa-ti raspund la una din acuzatiile tale iti mai spun ca singurul aspect care ma impiedica sa lansez un sistem asemanator de publicitate este banda pe care o am (sau poate incertitudinea ca nu e suficienta) si pe care o consider inadecvata unui astfel de serviciu.

Best regards !

Toto este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    14th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.905
    Putere Rep
    48

Implicit

@tataraseni

Eu nu vreau sa ma cert cu nimeni, imi expun punctul de vedere, si cine are interes sau placere putem deschide o discutie pe tema respectiva. O discutie CONSTRUCTIVA.

Ai inteles gresit, sau poate m-am exprimat eu gresit, insa nu acuz pe nimeni de nimic. Nici macar pe tine. :wink: Este alegerea ta daca faci sau nu un sistem de aduri, este loc pe net pentru toata lumea, etc ..

Restrictia despre care vorbesti (ip) este putin periculoasa.. sau mai bine spus, ce reclame iti afisez, dupa vreo 20 de afisari, daca in sistem la momentul resoectiv nu sunt decat 15 campanii ? Nu afisez nimic ? Afisez un banner default (murfi) pe care nu se incaseaza bani ?

Pe de alta parte, daca eu ca vizitator vad o reclama interesanta, dar in acelasi timp dau refresh, am pierdut-o.. Nu o mai pot vizualiza !!! Sunt chestiuni la care trebuie sa dai solutii daca propui o astfel de restrictie.. Daca gasim solutii la problemele expuse nu este nici o problema in implementarea ei.. Oricum, noul sistem nu incaseaza si nu plateste decat 1 data / zi/ ip /reclama... Deci nu ai de ce sa iti faci probleme dpdv financiar. Si cum am mai spus, toate aceste lucruri iti stau la dispozitie intr-un sistem de statistici COMPLETE. Intre noi fie vorba cred ca nici gugal nu da statistici mai complete de atat... Dar vom vedea la momentul potrivit.

WeaselMan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    22nd July 2005
    Locaţie
    weaseland
    Vârstă
    42
    Posturi
    447
    Putere Rep
    40

Implicit

Ba! Care e faza? Va certati fara mine?

Eu as zice sa o lasati balta cu laudele pentru cuvinte de 2 lei [vechi], am avut o discutie mai aprinsa si cu expertul pe tema asta. Degeaba gasiti voi [din greseala?] cuvinte cheie pentru care sunteti fruntasi, daca acestea aduc 2 vizitatori turmentati intr-o luna...

Asa ca... mai mult spor la keyword research!
    (\_/) I like bunnies
    (>.<) ...and people with b00bs. But especially bunnies with b00bs xD

Ben Boingeanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    12th July 2004
    Locaţie
    Suceava
    Posturi
    1.722
    Putere Rep
    47

Implicit

- asa Weasel, zile, .... ). Din experienta mea, majoritatea cuvintelor se optimizeaza fara sa sti tu ce ai facut acolo. :p

Sunt cuvinte greu de ajuns, dar e concurenta mare si nu renteaza. Prefer cuvinte mai mici sau mijlocii unde pot sa primesc si acei 2 vizitatori pe zi, dar daca am cam 1000 de cuvinte dintrastea per.site, 2000 vizitatori nu strica :p. De aicea vine grosu.
    Boingeanu Ben

Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    14th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.905
    Putere Rep
    48

Implicit

@ WeaselMan
    nu mai pune paie pe foc, ca degeaba le pui.. Nu ne certam, avem doar discutii contradictorii.. Si chiar daca par cuvinte de 2 banuti vechi, sunt cuvinte care ma intereseaza..

Oricum, discutia asta a mers mai departe decat as fi vrut.. Prin prezentul topic, vroiam sa va arat si voua (care va intereseaza) ca pe cuvintele respective am obtinut o pozitie buna... Nimic mai mult.. Nu vroiam nici felicitari, nici "bete-n roate" .. Eventual as fi apreciat niste sugestii...

O sugestie de care voi tine cont este optimizarea pentru "publicitate" .. Asta nu ar mai fi cuvant de doi lei..

Bye..

Ioan Margineanu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    16th May 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    1.098
    Putere Rep
    41

Implicit

1. ben cam are dreptate. Numai ca majoritatea nici nu au 1000 de cuvinte intr-un site.

2. weasel, ce naiba! Daca ar fi usor sa aduci site-uri in top 10 pe cele mai utilizate cuvinte cheie nu ar mai avea nici un sens sa faci optimizare. Azi ai fi in prima pagina si maine in a 50-a. Oricum, cuvintele cheie incep sa ia drumul pagerank-ului, da-i misto ca te poti lauda cu ele.

tataraseni este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    15th July 2005
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    1.482
    Putere Rep
    44

Implicit

Iata doua site-uri care nu am stat sa analizez cat de optimizate sunt dar care au majoritatea traficului venind de la motoarele de cautare :

http://www.oktal.ro
    http://www.sigmanet.ro

si un site care desi nu se poate lauda cu un trafic mare are un PR5 :

http://www.primacarte.ro

Netul este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    5th January 2006
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    1.068
    Putere Rep
    49

Implicit

Citat Postat în original de toto &#064; Oct 31 2005, 10&#58;53 PM) [post=5989
    Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
    Imi aduc bine aminte ca m-ai intrebat mai demult (cu un ton ironic), pe privat, pe un alt forum daca murfi = sphider . Ti-am spus si atunci pe privat si iti spun si acum in public ca te inseli. Nu are nici o legatura, iar murfi este dezvoltat 100% DE MINE, fapt care se poate proba la o adica, daca te arde atat de mult acest fapt.
    S-a probat aici

Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    14th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.905
    Putere Rep
    48

Implicit

Pe cuvant ca aplic metoda Gigi Becali cu tine...
    Vrei sa iti trimit sursele de la murfi.com sa vezi ca esti prost informat si vorbesti aiurea ? Te rog frumos sa iti vezi de treaba ta.. Sau daca vorbesti/scrii despre ceva informeaza-te...

M-am saturat de idioti care au impresia ca sunt buricul pamantului...

Acum chiar ca m-am enervat... Si nu mai cant cu heliu la SeopediaParty ... :lol:

Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •