Nu are rost sa ne certam, numai vreau sa te rog un singur lucru (sau poate e mai bine sa o numesc sugestie) :
- incearca sa realizeze modul de afisare de asa natura astfel incat daca de pe un anumit IP s-a dat click pe reclama unui adviser, acea reclama sa nu mai fie afisata pe acel IP;
- explicatia / motivatia unui astfel de mecanism cred ca este cat se poate de clara : este o lege aproape naturala a optimizarii veniturilor (respectiv a costurilor), publisherii au tendinta de a-si mari veniturile iar adviserii tind spre minimizarea costurilor;
Sunt dispus sa fiu beta tester, dar asa cum am mai spus-o nu voi mai folosi serviciile de reclama oferite de murfi.com
Daca va iesi un sistem mai bun si mai corect decat cel de la Neogen voi avea o satisfactie enorma.
Si ca sa-ti raspund la una din acuzatiile tale iti mai spun ca singurul aspect care ma impiedica sa lansez un sistem asemanator de publicitate este banda pe care o am (sau poate incertitudinea ca nu e suficienta) si pe care o consider inadecvata unui astfel de serviciu.
Best regards !

Răspunde cu citat
Dar vom vedea la momentul potrivit.

). Din experienta mea, majoritatea cuvintelor se optimizeaza fara sa sti tu ce ai facut acolo. :p