Salut,
Revin cu lansarea oficiala a site-ului de pescuit Pescuit Mania, locuri, retete, articole pescuit
Un nou look , multe imbunatatiri, am mai ramas SEO -aici as dori cateva sfaturi, URL rewrite etc
multumesc anticipat.
Salut,
Revin cu lansarea oficiala a site-ului de pescuit Pescuit Mania, locuri, retete, articole pescuit
Un nou look , multe imbunatatiri, am mai ramas SEO -aici as dori cateva sfaturi, URL rewrite etc
multumesc anticipat.
Poate un pic offtopic, dar... De ce exista aceasta ...manie, boala, obisnuinta, etc, ca pe site-uri romanesti, cu continut in limba romana sa existe: "All rights reserved" ?!?
Daca ai nevoie de un programator... | Nu folosesc !YM
1. trebuie sa scoti din linkuri chestia asta: hash=976ccb6f590fce3dec1df369817c265f
2. daca tot pui adsense, macar pune-le eficient
3. trebuie sa ai titlu generat dinamic la fiecare articol, anunt gratuit, balta, reteta, etc. in parte. momentan nu ai asa ceva.
4. nu ai meta description pe nici o pagina pe care m-am uitat eu - in afara de apgina de index, unde ai o caruta de meta taguri inutile..
rezolva-le macar pe astea si poti sa spui ca intri cat de cat in ecuatie...
sarbatori fericite
DWF - Servicii complete de optimizare seo. Vezi oportunitatile de cariera in cadrul DWF.
1. Description cu keyworduri dar in acelasi timp expresiv, pentru clickuri in SERP (cand ajungi sus )
2. Citind pe prima pagina nu vad un keyword constant...trebuie sa ai o anumita constanta in folosirea kw-ului principal. Alege 5-6 kw-uri principale si baga tare pe alea, cu kw-uri secundare unde e cazul. Pe paginile de content, axeaza-te tot asa pe un keyword secundar si cu 3-4 keyword-uri tertiare in jurul lor.
3. In titlu mai pot fi stramtorate 1-2 keyword-uri. Fa-l mai lung ca nu iti taie nimeni capul. Fa-l mai expresiv pentru CTR si mai baga si un keyword, doua inauntru. Daca poti, fa-l in jur de 60-70 de caractere. Structura "Keyword 1, Keyword 2 - Pescuit Mania - site pentru pescari, keyword 3" ar putea merge bine, la mine functioneaza perfect.
Ultima modificare făcută de Tudi; 30th December 2007 la 07:16.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)