Salut,
Revin cu lansarea oficiala a site-ului de pescuit Pescuit Mania, locuri, retete, articole pescuit
Un nou look , multe imbunatatiri, am mai ramas SEO -aici as dori cateva sfaturi, URL rewrite etc
multumesc anticipat.
Salut,
Revin cu lansarea oficiala a site-ului de pescuit Pescuit Mania, locuri, retete, articole pescuit
Un nou look , multe imbunatatiri, am mai ramas SEO -aici as dori cateva sfaturi, URL rewrite etc
multumesc anticipat.
Poate un pic offtopic, dar... De ce exista aceasta ...manie, boala, obisnuinta, etc, ca pe site-uri romanesti, cu continut in limba romana sa existe: "All rights reserved" ?!?![]()
Daca ai nevoie de un programator... | Nu folosesc !YM
1. trebuie sa scoti din linkuri chestia asta: hash=976ccb6f590fce3dec1df369817c265f
2. daca tot pui adsense, macar pune-le eficient
3. trebuie sa ai titlu generat dinamic la fiecare articol, anunt gratuit, balta, reteta, etc. in parte. momentan nu ai asa ceva.
4. nu ai meta description pe nici o pagina pe care m-am uitat eu - in afara de apgina de index, unde ai o caruta de meta taguri inutile..
rezolva-le macar pe astea si poti sa spui ca intri cat de cat in ecuatie...
sarbatori fericite![]()
DWF - Servicii complete de optimizare seo. Vezi oportunitatile de cariera in cadrul DWF.
1. Description cu keyworduri dar in acelasi timp expresiv, pentru clickuri in SERP (cand ajungi sus)
2. Citind pe prima pagina nu vad un keyword constant...trebuie sa ai o anumita constanta in folosirea kw-ului principal. Alege 5-6 kw-uri principale si baga tare pe alea, cu kw-uri secundare unde e cazul. Pe paginile de content, axeaza-te tot asa pe un keyword secundar si cu 3-4 keyword-uri tertiare in jurul lor.
3. In titlu mai pot fi stramtorate 1-2 keyword-uri. Fa-l mai lung ca nu iti taie nimeni capul. Fa-l mai expresiv pentru CTR si mai baga si un keyword, doua inauntru. Daca poti, fa-l in jur de 60-70 de caractere. Structura "Keyword 1, Keyword 2 - Pescuit Mania - site pentru pescari, keyword 3" ar putea merge bine, la mine functioneaza perfect.
Ultima modificare făcută de Tudi; 30th December 2007 la 07:16.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)