Ce parere aveti despre News-Blitz.ro? Astept orice fel de critici dar si sugestii in vederea corectarii lor. Multumesc!
Ce parere aveti despre News-Blitz.ro? Astept orice fel de critici dar si sugestii in vederea corectarii lor. Multumesc!
Numele domeniului ma ducea cu gandul la un site de stiri in genul hotnews, dar vad ca e vorba despre altceva.
Eu nu inteleg ce e cu keywordurile alea : ttf, ar, ca, ce, cu, de, el, fi, gt, hl, il, la, nu, ok, pe, sa, se, si, un, va .
Vă mai aduceți aminte de jocurile copilăriei ?
deasupra barei de meniu nu este sau nu se incarca nimic. pare foarte gol asa alb.
si eu m-am gandit prima data cand am vazut numele domeniului la un site de stiri.
Strazi si obiective din orasul Timisoara localizate pe Harta Timisoara.
AI o gramada de kworduri in Meta, dar nici unul in titlu. Cred ca ai putea cumpara alt domeniu, de exemplu linux-keywodprincipal.ro care sa fie mai potrivit atat din punctul optimizarii cat si din punctul lumii care vad site-ul.
Nu stiu ce CTR ai avea daca ar aparea site-ul tau in SERP la cuvantul cheie "Linux" si in jurul tau ar fi site-uri cu domenii si titluri sugestive.
(Descriptionul e bun apropo)
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)