Salut ideea, dar nu mi se pare ca acele site-uri au fost studiate amanuntit.
Salut ideea, dar nu mi se pare ca acele site-uri au fost studiate amanuntit.
In Internet Exploiter 6.x divul cu "cauta magazine.." se afiseaza in stanga sub main contentul paginii.. Firefox si Opera afiseaza corect.
Textele nu spun nimic... suna a comunicat de presa in loc de analize.. fie ele de genul "comparatii produse" etc etc
Ai putea adauga un link direct spre pagina de comenzi a fiecarui site si sa precizezi clar in fiecare pagina ca nu onorezi comenzi ptr a nu fi pus in situatia de a tot raspunde la cereri pentru anumite produse
GoogleAds din pagina sunt enervante.. intercaleaza-le intre articole
Daca vrei ceva serios atunci ai mult de munca. Daca vrei doar un site MFA cred ca e de ajuns si n-are rost sa te mai chinui.
Buna ziua.
Imi sare in ochi numele de domeniu" Doilei ", care pentru un site care vinde ceva ( produse, servicii ) este foarte important.
Cum am vazut numele site-ului " Doilei.ro " instinctiv ma dus cu gandul la expresia .. " De doi lei " .
Parerea mea este ca daca vrei sa faci ceva serios, numele de domeniu este ales fara multa inspiratie.
Suna haios " Doilei " dar pentru castigarea clientilor , imagine, etc ... dauneaza mult de tot.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)