daca tu pui cuvanta cheie "cuvant1 cuvant2 cuvant3" ... "cuvant1 cuvant2 cuvant3" tre sa se gaseasca in aceeasi forma si in body.
daca ai cuvinte cheie ce nu sunt prezente in body esti penalizat la serp
Nu am cum sa put exact fraza aia in content pentru ca nu are nici un sens, e doar o tentativa de fraza![]()
Dar ma gandesc ca, daca o sa cauti dupa cuvantul "drept comercial", sa zicem, motorul cauta in fraza respectiva cuvantul "drept" si cuvantul "comercial", si incearca sa faca o legatura intre ele. De fapt, asa le si evidentiaza in textul din rezultate, separat ...
si daca sunt scoase in evidenta nu inseamna ca sunt gasite?
E important sa ai cuvintele in continut, dar cel mai important cred este sa ai cuvintele din titlu si in adresa url si in continutul indexat de google pentru pagina respectiva ca de ex aici
E ceva ce imi scapa la analiza celor 2 pozitii din cautare. Dar poate mai vin si alte pareri si vedem.
E ciudat ca nu gasesc nici in cache-ul Google nici in pagina actuala partea "avocat, avocati, jura.ro portal juridic, avocat online probleme juridice, jura.ro portal juridic, avocat in orasul tau, jura.ro portal juridic ..."prezenta in "code"-ul de mai sus. Poate e ceva ce imi scapa aici ...Cod:Portal Juridic :: avocat online consultatii probleme juridice ... avocat, avocati, jura.ro portal juridic, avocat online probleme juridice, jura.ro portal juridic, avocat in orasul tau, jura.ro portal juridic ... www.jura.ro/ - 25k - În Cache - Pagini similare - Filter - History
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)