Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 12

Subiect: Site in constructie: script parcare!

byrev este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    24th February 2007
    Posturi
    72
    Putere Rep
    0

Implicit Site in constructie: script parcare!

De fiecare data am facut numai prostii... ba spamm, ba am blocat serverul, acum ce sa mai fac ? a multe domenii luate de anul trecut din care doat cateva am pus ceva, restul sunt goale... ce sa fac sa ramana in google ... ca daca pun continut RSS am facut un script si sa dovedit a fi spamm si chiar foarte mare consumator de banda ... imens !!!
    acum am facut ceva foarte simplu care arata cam asa: www.boxpedia.com ... pe pagina apare si adsense daca google returneaza ceva, altfel apare reclama pentru un site tot al meu ... vreau sa stiu daca asta e ok, sa nu ma apuc iar sa schimb peste o luna ... e spamm ? e ceva neinregula cu ea ? ca sa termin odata cu paginile astea de parcare ca's satul de ele... nu mai vreau sa fiu acuzat de spamm.

Toto este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    14th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.905
    Putere Rep
    46

Implicit

Pai nu mai vrei sa fii acuzat de spam sau sa fii bagat in aceeasi oala cu "baietii rai", insa vad ca ai linuri de genul "Adult" pe pagina... So ? Pana la urma ce vrei ?

Care ar fi solutia mea ? Pai in primul rand te-as intreba care a fost motivul pentru care ai cumparat domeniul? La ce te-ai gandit cand ai luat acest domeniu? De ce nu faci un site pe tema initiala?

offtopic... Observ o nebunie cu domeniile *pedia ... Ce va apucat lume sa cumparati toti domenii CEVApedia??? Este o moda, si nu m-am prins eu?! Probabil multi cumpara doar de dragul de a avea domeniu pedia...

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    24th February 2007
    Posturi
    72
    Putere Rep
    0

Implicit domenii pedia la moda

Citat Postat în original de toto Vezi Post
    Pai nu mai vrei sa fii acuzat de spam sau sa fii bagat in aceeasi oala cu "baietii rai", insa vad ca ai linuri de genul "Adult" pe pagina... So ? Pana la urma ce vrei ?

Care ar fi solutia mea ? Pai in primul rand te-as intreba care a fost motivul pentru care ai cumparat domeniul? La ce te-ai gandit cand ai luat acest domeniu? De ce nu faci un site pe tema initiala?

offtopic... Observ o nebunie cu domeniile *pedia ... Ce va apucat lume sa cumparati toti domenii CEVApedia??? Este o moda, si nu m-am prins eu?! Probabil multi cumpara doar de dragul de a avea domeniu pedia...
    nu stiu, asa mi'a venit anul trecut sa cumpar ceva cu pedia, era la moda... ce draq sa fac acum cu el ca timp oricum nu am sa pun ceva acum!
    cat despre siteul de apare (pe teme sexuale) e doar promo, ala se poate schimba intr'o secunda si apare altceva ... am pus doar temporar daca tot am luat domeniu macar sa'l si promovez (privatesbabes) , am facut in cateva zile un script pentru el, e un fel galerie foto dar remote, adica pozele nu sunt pe hostingul meu ci pe altele ... desigur ca pot sa'l refolosesc si in alte scopuri nu mai pe domeniul respectiv!

asa... care era siteul initial: se acceseaza cu index2.php pe acelasi domeniu. (nu dau link complet sa nu apara referinta iar cumva in google)

Ben Boingeanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    12th July 2004
    Locaţie
    Suceava
    Posturi
    1.722
    Putere Rep
    44

Implicit

Nu vei obtine nici un profit din reclame, nu stiu de ce iti mai bati capul cu asa ceva.
    Boingeanu Ben

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    24th February 2007
    Posturi
    72
    Putere Rep
    0

Implicit

de undeva trebuie sa platesc si eu hostingurile si daca exista potential de ce sa fie irosit ?
    oricum pana cand le vine randul mai e vreme, fac cam 1 site / luna nu am timp de prea multe !

xcoder este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    27th February 2007
    Posturi
    28
    Putere Rep
    34

Implicit

Citat Postat în original de toto Vezi Post
    Ce-ai cu omu ... daca te uiti in adress bar esti pe situ seoPEDIA.ro

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    24th February 2007
    Posturi
    72
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de xcoder Vezi Post
    Ce-ai cu omu ... daca te uiti in adress bar esti pe situ seoPEDIA.ro
    la remarca asta nu m'am gandit !!!!

Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    12th July 2004
    Locaţie
    Suceava
    Posturi
    1.722
    Putere Rep
    44

Implicit

byrev - eu nu inteleg ceva - in alte topicuri ziceai ca bagi 50k euro in proiecte, in altu 3k, si culmea, nu ai bani de host.
    Boingeanu Ben

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    24th February 2007
    Posturi
    72
    Putere Rep
    0

Exclamation Bani de hosting

Citat Postat în original de Ben Boingeanu Vezi Post
    byrev - eu nu inteleg ceva - in alte topicuri ziceai ca bagi 50k euro in proiecte, in altu 3k....
    unde ?
    --------
    Citat Postat în original de Ben Boingeanu Vezi Post
    .... si culmea, nu ai bani de host.
    Si cine a zis ca nu am ?
    eu trebuie sa mai si beu , sa ma distrez , sa nu fiu flamand etc... din pamant nu ies'nika frate, nici tata... decat rîme dupa ploaie!

have fan! uneori e bine sa mai si glumesti , nu de alta dar e demonstrat ca stresul blocheaza masinaria reproducerii celulelor de unde rezulta inevitabila autodistrugere = moartea!
    Ultima modificare făcută de byrev; 1st March 2007 la 05:40.

Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    12th July 2004
    Locaţie
    Suceava
    Posturi
    1.722
    Putere Rep
    44

Implicit

Se pare ca "beutul" afecteaza grav tinerii de minte.
    Citat Postat în original de byrev
    eu am mai zis de cateva ori ca exista solutii alternative viabile una dintre ele o am eu coapta de ceva vreme... dar e nevoie de timp, programatori si bani , ca fara ei nu putem munci, ne roade stomacul ... am aproximat ~ 50 de mii de Euro si maxim 6 luni pentru Dezvoltare, Testare, Implemetare etc... iar ideea dusa acolo unde gandesc eu probabil ca valoreaza zeci de mil de $$$ , sau chiar sute !
    Post aicea.

Citat Postat în original de byrev
    Insa no-ip stiu ca are oportunitati, garantat, 100% face ceva bani, poate nu face acum 30k , dar daca'mi fac timp de el si bag 3000$ in el peste 1 an poate face ! peste doi poate se tripleaza ! Never say Never !
    Post aicea.

Te rugam sa termini cu ironiile. Incercam sa pastram acest forum profesional. Daca iti place sa postezi, fa-ti forumul tau.
    Boingeanu Ben

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. MU WordPress - Parcare domeniu peste un subdomeniu
    De Marius Cristian în forumul Server side
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 1st September 2010, 18:41
  2. Parcare de domenii pe cont de DreamHost
    De hl2u în forumul Hosting
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 28th July 2009, 05:52
  3. Constructie www.pregatirescolari.home.ro
    De gemanaru în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 18