Pagina 3 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul
Rezultate 21 la 30 din 33

Subiect: Pareri site / rezolvare problema

Ing3ras este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    10th September 2010
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    379
    Putere Rep
    30

Implicit

Citat Postat în original de DRG Vezi Post
    Da, tu singur. Cea mai buna solutie e ca atunci cand incarci pozele sa le schimbi numele in "catelus-mare-de-plus". Maci betar si seo si pentru a impiedicat astfel de probleme. Nu are sens sa te gandesti la redirecte cand solutia e asa simpla.

Noile poze asa o sa le incarc, insa acum ar trebui sa le sterg pe acestea, sa le redenumesc si sa le incarc iar. Si nu stiu daca este ok, atat din punct de vedere seo cat si al vizitatorilor Mersi oricum de sfat, o sa incerc sa vad care este cea mai buna modalitate

Later edit : Am gasit o modalitate sa rezolv problema, mersi tuturor ! Inca mai astept sfaturi sau ciritici !

Intrebare : Cum vi se pare domeniul, am mers pe ideea sa fie usor de retinut, scurt si bradabil ?

O seara buna !
    Ultima modificare făcută de Ing3ras; 9th September 2014 la 22:52.
    Vrei sa ti faci fericita iubita/sotia ? Am eu jucarii de plus mari !

staycu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    30th December 2010
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    274
    Putere Rep
    29

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

"Esti in cautare de cadoului perfect pentru EA ? " - Urs mare de plus
    "Cu acest ursulet de plus gigant te asteapta clipe de neuitat!" - Urs plus mare - suna putin cam ciudat, parca este din reclama cu matrimoniale.
    "Transport gratuit in limita stocului disponibil" - mie nu-mi place cum suna. In limita stocului disponibil face referire la produse, nu la transport. Este ca si cum ai avea un stoc la transport... faci 2 gratis, iar al treilea se plateste. Eu asa am inteles din propozitie. Poti pune "Transport gratuit pe intreg teritoriul Romaniei".
    Nu am gasit pe site niste date importante, cum ar fi FAQ, Termeni si conditii, Detalii despre transport, link catre ANPC, Detalii despre firma. Ar trebui sa oferi mai multa incredere unui eventual cumparator. Si adresa la contact, este Craiova si atat. Mai bine scoti de tot daca nu vrei sa oferi adresa publica.

Si eu sunt de parere ca trebuie adaugate dimensiunile, sa stie clientul ce cumpara. Preturile sunt cu Tva, fara? Esti obligat sa treci pe site si acest lucru, din cate stiu.
    Si headerul ar trebui schimbat. Pune bannere mai bine cu ursuleti in oferta... Este prea mare masina aia acolo si vorba la cineva de mai sus, parca este un site de curierat la prima vedere.

Per total, imi place site-ul. Succes la vanzari.

Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    10th September 2010
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    379
    Putere Rep
    30

Implicit

Citat Postat în original de staycu Vezi Post
    "Esti in cautare de cadoului perfect pentru EA ? " - Urs mare de plus
    "Cu acest ursulet de plus gigant te asteapta clipe de neuitat!" - Urs plus mare - suna putin cam ciudat, parca este din reclama cu matrimoniale.
    "Transport gratuit in limita stocului disponibil" - mie nu-mi place cum suna. In limita stocului disponibil face referire la produse, nu la transport. Este ca si cum ai avea un stoc la transport... faci 2 gratis, iar al treilea se plateste. Eu asa am inteles din propozitie. Poti pune "Transport gratuit pe intreg teritoriul Romaniei".
    Nu am gasit pe site niste date importante, cum ar fi FAQ, Termeni si conditii, Detalii despre transport, link catre ANPC, Detalii despre firma. Ar trebui sa oferi mai multa incredere unui eventual cumparator. Si adresa la contact, este Craiova si atat. Mai bine scoti de tot daca nu vrei sa oferi adresa publica.

Si eu sunt de parere ca trebuie adaugate dimensiunile, sa stie clientul ce cumpara. Preturile sunt cu Tva, fara? Esti obligat sa treci pe site si acest lucru, din cate stiu.
    Si headerul ar trebui schimbat. Pune bannere mai bine cu ursuleti in oferta... Este prea mare masina aia acolo si vorba la cineva de mai sus, parca este un site de curierat la prima vedere.

Per total, imi place site-ul. Succes la vanzari.
    Ai dreptate. descrierile sunt putin excentrice, daca le pot spune asa, insa acum sunt in pana de idei
    Referitor la transport, ai iteles perfect, am un numar lunar de transporturi gratuite, dupa aceea restul se platesc normal, cred ca aceasta este cea mai ok formulare, daca ai tu alta idee te rog sa mi zici

Referitor la date nu le am pus intentionat, in primul rand pentru ca teoretic nu am vrut sa creez un magazin online, ci un catalog de produse ! Dimensiunile le am adaugat de cand mi a fost sugerat la majoritatea produselor, o sa le verific manual in caz ca mi a scapat vreunul. Aspectul legat de TVA nu l stiam .

Cu headerul ( sliderul) aveti dreptate, o sa ma adaug inca unul cu ursi care sa fie principal insa nu am reusit sa decupez ursii perfect ... si se vad urat

O zi buna, si multumesc pentru sfaturi, ma ajuta foarte mult parerea unui vizitator (potential client) !

Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    30th December 2010
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    274
    Putere Rep
    29

Implicit

Am inteles ideea cu transportul.
    Nu trebuie sa decupezi perfect ursuletii. Poti lasa o oarecare margine, contur ca sa-i zic mai bine si sa aplici o umbra de aceeasi culoare pe obiectul decupat. Ce am facut eu este facut in 2 minute...dar vreau sa intelegi ideea doar.
    Atasez si o imagine poate nu ma fac inteles
    Imagini atașate Imagini atașate

Ciprian.Olaru este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    6th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    573
    Putere Rep
    0

Implicit

Preturile sunt cu Tva, fara? Esti obligat sa treci pe site si acest lucru, din cate stiu.
    esti obligat sa treci pretul cu toate taxele incluse (tva si / sau orice altceva se mai aplica), practic trebuie sa fie pretul pe care clientul il plateste pentru respectivul produs;
    daca vrei sa il afisezi si in varianta defalcata (separat cat e pretul de baza si cat tvaul) trebuie sa te asiguri ca nu creezi confuzie cu treaba asta (pretul final este cel mai vizibil);

Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    10th September 2010
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    379
    Putere Rep
    30

Implicit

Citat Postat în original de Ciprian.Olaru Vezi Post
    esti obligat sa treci pretul cu toate taxele incluse (tva si / sau orice altceva se mai aplica), practic trebuie sa fie pretul pe care clientul il plateste pentru respectivul produs;
    daca vrei sa il afisezi si in varianta defalcata (separat cat e pretul de baza si cat tvaul) trebuie sa te asiguri ca nu creezi confuzie cu treaba asta (pretul final este cel mai vizibil);
    Am corectat pretul, acum are si TVA !

Staycu mersi pentru sfat, o sa incerc aceasta varianta !

Astept si alte sfaturi sau sugestii, multumesc !

Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    10th September 2010
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    379
    Putere Rep
    30

Implicit

Citat Postat în original de DRG Vezi Post
    1.

2. Chiar pe invers prima pagina e singura unde nu se vede bine, pe restu da. Cauta in css "pav-slideshow" si sterge linia "margin-top:-85px;" , asta rezolva problema asa cum se vede la mine
    Am sters acea linie, poti sa mi zici te rog daca s-a remediat problema ?

Btw am instalat si eu opera next si la mine se vede ok, am testat si pe acest site (Website Overview for http://epufos.ro/) si am observat ca se vede ok pe toate browserele Sa mi zici va rog daca mai aveti si altii aceasta problema. Multumesc mult !

Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    10th September 2010
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    379
    Putere Rep
    30

Implicit

Am inteles ideea cu transportul.
    Nu trebuie sa decupezi perfect ursuletii. Poti lasa o oarecare margine, contur ca sa-i zic mai bine si sa aplici o umbra de aceeasi culoare pe obiectul decupat. Ce am facut eu este facut in 2 minute...dar vreau sa intelegi ideea doar.
    Atasez si o imagine poate nu ma fac inteles
    Am facut cum ai zis, sper ca a iesit cat de cat ok, mersi pentru sugestie

DRG
    DRG este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    24th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    32
    Posturi
    442
    Putere Rep
    35

Implicit

Se vede exact ca in poza la mine pe toate browserele, acum nu stiu care e problema...
    Opera - la fel
    Chrome - la fel
    Chrome incognito - se vede ok
    Firefox - la fel
    Firefox incognito - la fel

Doar in chrome incognito se vede bine. Probabil e ceva de la mine, habar nu am, cache vechi... Mai asteapta si alte pareri de la colegi.
    D R G

Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    30th December 2010
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    274
    Putere Rep
    29

Implicit

Citat Postat în original de Ing3ras Vezi Post
    Am facut cum ai zis, sper ca a iesit cat de cat ok, mersi pentru sugestie
    Salut.
    Este mai bine asa! Bravo.
    Iti atasez doua sugestii pentru a masca cat de cat acele linii din decupaj. Ramane la decizia ta daca le lasi asa cum sunt acum sau le mai maschezi
    La mine pe Firefox si Chrome se vede ok site-ul.
    Imagini atașate Imagini atașate
    • Tip fişier: jpg a1.jpg (110,1 KB, 17 afișări)
    • Tip fişier: jpg a2.jpg (72,3 KB, 14 afișări)

Pagina 3 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Malware site [Rezolvare]
    De Ionut D în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 15th August 2014, 02:59
  2. Rezolvare problema continut duplicat
    De lovelife în forumul Google
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 26th July 2013, 11:39
  3. Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 21st January 2012, 17:06
  4. Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 10th September 2011, 13:58
  5. O problema, o rezolvare...
    De Ringwraith în forumul Studii de caz