Pagina 4 din 4 PrimulPrimul ... 234
Rezultate 31 la 33 din 33

Subiect: Pareri site / rezolvare problema

Catalin C. este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    5th April 2013
    Locaţie
    retired
    Posturi
    1.035
    Putere Rep
    44

Implicit

Lasand la o parte tot ceau spus colegii, dint to situl ai un singur produs pe stoc, anume asta.

E cam neplacut sa intri pe 20 de produse si sa vezi out of stock la fiecare, mai bine incerci sa le marchezi cumva pe prima pagina.

Eventual daca stii ca mai apar in stoc, pune ceva gen In curand in stoc, metoda de abonare pe email, habar n-am.
    Retired

Pami este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    6th March 2011
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    402
    Putere Rep
    37

Implicit

La contact pe harta de ce e semnalizata Agentia Eurolines Craiova? Eurolines vinde ursuleti de plus?

Ing3ras este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    10th September 2010
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    379
    Putere Rep
    30

Implicit

Citat Postat în original de Catalin Cerga Vezi Post
    Lasand la o parte tot ceau spus colegii, dint to situl ai un singur produs pe stoc, anume asta.

E cam neplacut sa intri pe 20 de produse si sa vezi out of stock la fiecare, mai bine incerci sa le marchezi cumva pe prima pagina.

Eventual daca stii ca mai apar in stoc, pune ceva gen In curand in stoc, metoda de abonare pe email, habar n-am.
    Momentan doar acela mai este pe stoc, incerc de ceva timp sa refac stocul insa nu depinde numai de mine.Stiu ca este neplacut, si ma "bat" cu aceasta probleme de ceva timp, insa nu ma asteptam la vanzari asa mari intr un timp asa de scurt. Am incercat sa fac abonare prin email (pentru a anunta cand sunt produse noi pe stoc, oferte,etc ) cu Mailchimp insa testand serviciul mailul de confirmare mi-a ajuns dupa cateva zeci de minute, drept urmare nu am fost multumit de ei. Voiam sa incerc Aweber (acum am observat ca nu e gratuit), sau ce alt serviciu gratuit imi recomandati ?

La contact pe harta de ce e semnalizata Agentia Eurolines Craiova? Eurolines vinde ursuleti de plus?
    Sincer sa fiu nu stiu, pentru ca nu am optiuni pentru a seta harta, eu am scris doar orasul Craiova, si probabil s-a selectat automat !

Later edit : Am descoperit de unde se putea modifica manual locatia, eu am procedat cum am zis mai sus, insa asa a considerat el de cuviinta sa seteze

As mai avea o intrebare daca ma poate ajuta cineva. In prima faza am pus linkul pe un site, sitewide, primind sfaturi am inteles ca nu este ok sa am asa multe backlinkuri (4000) dret urmare am pus linkul doar pe index. Insa daca verific acum (ahref) la Dofollow tot 4000 de backlinuri am de la acel site, insa sunt trecute si la categoria NOSITEWIDE . Normal nu ar fi acum sa am un singur backlink de la acel site ? Ce e de facut ? Multumesc mult !
    Ultima modificare făcută de Ing3ras; 10th October 2014 la 01:31.
    Vrei sa ti faci fericita iubita/sotia ? Am eu jucarii de plus mari !

Pagina 4 din 4 PrimulPrimul ... 234

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Malware site [Rezolvare]
    De Ionut D în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 15th August 2014, 02:59
  2. Rezolvare problema continut duplicat
    De lovelife în forumul Google
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 26th July 2013, 11:39
  3. Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 21st January 2012, 17:06
  4. Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 10th September 2011, 13:58
  5. O problema, o rezolvare...
    De Ringwraith în forumul Studii de caz