8th September 2014, 08:11
1 out of 1 members found this post helpful.
Dacă vrei să testezi cum se randează pe versiuni mai vechi de IE poți folosii aplicația IETester.
8th September 2014, 12:17
Pe firefox si chrome se vede bine. Pe opera next nu se vede bine
(Opera next mi se pare cel mai rapid dintre toate)
D R G
9th September 2014, 13:45
Ma bag si eu pe aici. 
Arata "happy" site-ul.
Ai multe texte care vin sub forma de imagini .png si pun probleme la incarcarea site-ului.
Incearca sa folosesti acelasi font "Lilita" si nu "TNR". Eventual ceva Sans-Serif
Pe paginile de produs ai niste butoane de control pentru carousel care nu functioneaza.
Din slideshow mai degraba pare firma de curierat si fotografia decupata la magic wand are prea multe zdrente pe margini.
Ai un patern14.png care se incarca in spatele fundalului ted2.jpg si se vede scris "colourbox" pe cea cu ursuleti.
9th September 2014, 20:32
Siteul arată destul de OK.
Nu ar strica să adaugi niște descrieri mai lungi produselor și, eventual, să dai mai multe detalii despre ele (materialul din care sunt confecționate, spre exemplu).

Postat în original de
Ing3ras
Am incercat sa schimb fontul, sper ca am si reusit

l-am pus peste tot Lilita . Nu stiu exact la care butoane te referi in daca sunt cele de sub poze, functioneaza cand sunt mai multe de 4 poze la produs

ar trebui pus un "if" sa nu le mai afiseze, insa nu ma pricep. Cat despre imagina din slider ai dreptate, am sperat sa nu aibe toti ochiul format sa se uite atent la detalii (ma refer la clienti) ci la mesajul transmis ! Aceasta imagine (patern14.png) mie nu mi apare , teoretic ar trebui sa apara ted
Multumesc frumos pentru sfaturi !