Noile poze asa o sa le incarc, insa acum ar trebui sa le sterg pe acestea, sa le redenumesc si sa le incarc iar. Si nu stiu daca este ok, atat din punct de vedere seo cat si al vizitatorilorMersi oricum de sfat, o sa incerc sa vad care este cea mai buna modalitate
Later edit : Am gasit o modalitate sa rezolv problema, mersi tuturor ! Inca mai astept sfaturi sau ciritici !
Intrebare : Cum vi se pare domeniul, am mers pe ideea sa fie usor de retinut, scurt si bradabil ?
O seara buna !
Ultima modificare făcută de Ing3ras; 9th September 2014 la 22:52.
Vrei sa ti faci fericita iubita/sotia ? Am eu jucarii de plus mari !
1.
2. Chiar pe invers prima pagina e singura unde nu se vede bine, pe restu da. Cauta in css "pav-slideshow" si sterge linia "margin-top:-85px;" , asta rezolva problema asa cum se vede la mine
D R G
Am sters acea linie, poti sa mi zici te rog daca s-a remediat problema ?
Btw am instalat si eu opera next si la mine se vede ok, am testat si pe acest site (Website Overview for http://epufos.ro/) si am observat ca se vede ok pe toate browsereleSa mi zici va rog daca mai aveti si altii aceasta problema. Multumesc mult !
Ciudat, la mine este ok meniul, insa din cate vad tie nu ti afiseaza slider-ul ! Probabil de aici se "decaleaza" si logo-ul si meniul (cu toate ca nu ar trebui sa influenteze meniul) ! Ce browser folosesti, eu am testat de pe Chrome, Opera si Mozzila si se vede ok, mai putin logo ul in celelalte paginiMai are cineva problema asta ? Ca sa rezolv problema cu logo ul in celelalte paginu unde nu am slider, o sa maresc putin header-ul si cred ca va fi ok ! Mersi mult pentru ajutor !
epufos print.jpg
Dacă vrei să testezi cum se randează pe versiuni mai vechi de IE poți folosii aplicația IETester.
Pe firefox si chrome se vede bine. Pe opera next nu se vede bine
(Opera next mi se pare cel mai rapid dintre toate)
D R G
Ma bag si eu pe aici.
Arata "happy" site-ul.
Ai multe texte care vin sub forma de imagini .png si pun probleme la incarcarea site-ului.
Incearca sa folosesti acelasi font "Lilita" si nu "TNR". Eventual ceva Sans-Serif
Pe paginile de produs ai niste butoane de control pentru carousel care nu functioneaza.
Din slideshow mai degraba pare firma de curierat si fotografia decupata la magic wand are prea multe zdrente pe margini.
Ai un patern14.png care se incarca in spatele fundalului ted2.jpg si se vede scris "colourbox" pe cea cu ursuleti.
Am incercat sa schimb fontul, sper ca am si reusitl-am pus peste tot Lilita . Nu stiu exact la care butoane te referi in daca sunt cele de sub poze, functioneaza cand sunt mai multe de 4 poze la produs
ar trebui pus un "if" sa nu le mai afiseze, insa nu ma pricep. Cat despre imagina din slider ai dreptate, am sperat sa nu aibe toti ochiul format sa se uite atent la detalii (ma refer la clienti) ci la mesajul transmis ! Aceasta imagine (patern14.png) mie nu mi apare , teoretic ar trebui sa apara ted
![]()
Multumesc frumos pentru sfaturi !
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)