We buy things we don't need to impress people we don't like.
Vand advertoriale pe site-uri cu autoritate mare
Site-ul se doreste o resursa cat de cat utila de informatii, in mare parte obtinute prin reviews. Daca vrei sa-ti faci de exemplu un magazin, poti invata din greselile altora!
Monetizarea se face ulterior prin review (audit) contra cost si advertoriale.
Pot face 30 de reviews in cateva zile, pentru site-uri random, sau le pot face pentru seopedia. Asa ca am ales sa le fac pentru seopedia.
Nu m-am gandit la "si dupa aia", asa ca ai pus o intrebare buna. Poate o sa adaug o lista de firme ce ofera servicii seo, design, etc, unde se pot posta si reviewsdoar ca in cazul de fata, eu sunt subiectiv, asa ca nu cred ca este fair pentru ceilalti (daca nu postez firma mea, este fair.)
Astept o sugetie din partea ta, cand site-ul este live. La audit o sa colaborez cu Dan, Nichita si poate si alti useri pe viitor, cand site-ul monetizeaza.
Ideea este sa acceptati ca niste "barbati" sau "doamne" review-ul si sa nu-mi cereti sa dau articolul jos dupa un timpEste public, il gaseste oricine, cu editare ulterioara in cazul in care se "repara" din probleme, sau cu link dupa ce site-ul capata autoritate = link natural!
Sper ca intelegeti in ce va bagati)
Review-ul este public! Apare pe un site care o sa rankeze pe cautarea de brand (domeniu)!
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)