Rezultate 1 la 10 din 61

Subiect: [GRATUIT] Review Site / Audit Gratuit

Afișare hibrid

2dor este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    10th September 2012
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    583
    Putere Rep
    36

Implicit

Am inteles. Era doar o idee in cazul in care cine doreste si rezolvarea eventualelor probleme sa stie ca poate apela sau nu la Tom.

Citat Postat în original de Dan Vezi Post
    @2dor, scopul site-ului nu este atragerea de clienti. Este vorba de o analiza independenta si obiectiva asupra unui site, atingand un minim de puncte, adica cele enumerate de Tom si daca e cazul si altele (depinde de site, fireste).

Vei vedea ce e bine si ce nu e bine la site, iar alegerea firmei care sa se ocupe de rezolvarea problemelor (daca e cazul) este la latitudinea ta.
    We buy things we don't need to impress people we don't like.
    Vand advertoriale pe site-uri cu autoritate mare

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de 2dor Vezi Post
    Am inteles. Era doar o idee in cazul in care cine doreste si rezolvarea eventualelor probleme sa stie ca poate apela sau nu la Tom.
    Site-ul se doreste o resursa cat de cat utila de informatii, in mare parte obtinute prin reviews. Daca vrei sa-ti faci de exemplu un magazin, poti invata din greselile altora!

Monetizarea se face ulterior prin review (audit) contra cost si advertoriale.

Pot face 30 de reviews in cateva zile, pentru site-uri random, sau le pot face pentru seopedia. Asa ca am ales sa le fac pentru seopedia.

Nu m-am gandit la "si dupa aia", asa ca ai pus o intrebare buna. Poate o sa adaug o lista de firme ce ofera servicii seo, design, etc, unde se pot posta si reviews doar ca in cazul de fata, eu sunt subiectiv, asa ca nu cred ca este fair pentru ceilalti (daca nu postez firma mea, este fair.)

Astept o sugetie din partea ta, cand site-ul este live. La audit o sa colaborez cu Dan, Nichita si poate si alti useri pe viitor, cand site-ul monetizeaza.

Ideea este sa acceptati ca niste "barbati" sau "doamne" review-ul si sa nu-mi cereti sa dau articolul jos dupa un timp Este public, il gaseste oricine, cu editare ulterioara in cazul in care se "repara" din probleme, sau cu link dupa ce site-ul capata autoritate = link natural!

Sper ca intelegeti in ce va bagati)

Review-ul este public! Apare pe un site care o sa rankeze pe cautarea de brand (domeniu)!
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Review site
    De Catalin1987 în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 15th October 2013, 17:17
  2. Rog un review la site
    De kestor în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 33
    Ultimul Post: 30th August 2013, 22:41
  3. Review site
    De Cristi G în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 15
    Ultimul Post: 25th March 2010, 22:01
  4. Review gratuit (deocamdata)
    De DubluQ în forumul Continut web
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 24th June 2009, 10:00
  5. Review of my Review site :)
    De Zargan în forumul Studii de caz