As vrea si eu pentru rocamere.net daca mai este loc
As vrea si eu pentru rocamere.net daca mai este loc
Incercam sa scriem un minim de 2 reviews in fiecare zi (in functie de timp-ul fiecaruia, task-urile sunt impartite).
2 reviews de ieri:
Slabescu.ro – Web Jungle
demoiselle.ro – Web Jungle
Indiferent daca nu vreti review, sunt sanse mari sa-l primitiAsa ca nu va "feriti"
Sunt 17 acum pe lista, cateva nu le acceptam, pentru ca sunt site-uri noi, la inceput, cu sanse mari sa dispara.
Ne intereseaza doar cei care isi doresc un proiect online pe termen lung si aprecieaza un review, fie el si negativ.
Ultima modificare făcută de Tom; 26th February 2014 la 18:12.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Am citit cele 2 analize si te felicit pentru initiativa! Am trimis si eu ieri un PM cu adresa site-ului, as aprecia daca face parte din lista voastra.
Am trimis si eu un PM cu site-ulMersi
Am trimis si eu PM cu un site.
@Tom, merci pentru recenzia sincera. Parte din probleme erau stiute si erau in "to do list" . Au fost remediate. Pe partea de ux, deasemenea parte din cele semnalate au fost remediate, mai putin cele cu care personal nu sunt 100% deacord (ce e drept, UX nu este o stiinta exacta si nu poti multumi pe toata lumea). Voi face totusi un sondaj in publicul tinta si daca se va dovedi ca aveti dreptate, le voi implementa si pe acelea.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Tocmai ce am terminat de remediat o parte din probleme, este vorba de cele explicate in acest review Slabescu.ro – Web Jungle
Intradevar thema nu este chiar indicata pentru o revista cu target feminin deoarece este cam 'tehnica'. Voi aduce in timp ceva modificari astfel incat sa para mai feminina si in acelasi timp voi pastra aceasi arhitectura a siteului.
Am rezolvat (marea) problema a timpului muult prea mare de incarcare, se pare ca era de vina pluginul WordPress › SEO Ultimate « WordPress Plugins
Am marit fontul textului din articole si l-am aliniat justify, o sa urmaresc bounce rateul si voi vedea daca este o alegere buna sau nu.
La capitolul SEO mai am mult de munca, diversitatea ancorelor nu este chiar asa usor de facut pe cum pare in cazul acestui site, am un numar mare de ancore "money keyword" dar le voi varia in timp.
Sunt foarte multumit de acest review datorita faptului ca nu este unul roz si ca subliniaza bine problemele siteului.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)