Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 18 din 18

Subiect: Rog review site

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de Catalin1987 Vezi Post
    Site-ul este vechi, Tom. Problema este ca am avut niste programatori foarte slabi, iar cei care le-au luat locul au trebuit sa repare foarte multe lucruri.

Eu ma ocup de partea de SEO, dar as vrea sa ma implic ceva mai mult, d-aia v-am cerut parerea.

Multumesc.
    Ok, pai implicate in primul rand schimband site-ul. Pune un ecommerce cu functie catalog, sau un wp cu ecommerce, depinde ce bani au clientii tai. Gandeste un home page mai util, sa inteleg si eu ce faceti. La fel in paginile de servicii (produse), da-mi ocazia sa inteleg ce faceti.

E posibil sa vindeti foarte bine si acum, dar trust me, NU din cauza site-ului!

Dupa poti lucra la seo. Un CMS te ajuta foarte mult, ai link-uri friendly, ai meta by default, etc. Dar asta e o alta discutie, alta munca.

site-seo-site-seo-site-seo-site-seo. Cam asa se desfasoara "munca" la un site, tu vrei sa sari peste site tot timpul. Indiferent ca ai pozitii bune si trafic, traficul ala ajunge pe un site inutil si conversiile scad dramatic.

Cristi G ti-a spus cam acelasi lucru ca si mine. NU are sens sa te "aprinzi", pentru ca tu ai cerut review, l-ai primit. NU suntem azil de batrani, asa ca accepta orice review si un "multumesc" este ceea ce trebuei sa oferi in schimb. Iti putea face un review, in cateva cuvinte tehnice, frumoase, si sa-ti ataseze o factura de 100 euro, atunci nu mai erai suparat
    Ultima modificare făcută de Tom; 11th October 2013 la 10:30.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

geo888 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    12th December 2007
    Posturi
    259
    Putere Rep
    36

Implicit

uite citeva sugestii, nu le lua ca sfaturi seo (mai degraba ce as vrea eu sa schimb la site)
    1. la nr telefon scrie in fata"contact rapid: 021...."
    2. chestia aia cu cauta sofer pt raliu nu are nicio treaba cu activitatea firmei
    3. ar trebui aranjate meniurile in forma clasica a multor site uri: produse si servicii/noutati/despre noi/contact/promotii/prima pagina-home-index
    4. adauga si google+ pe linga twit/faceb
    5. chestia cu site uri partenere ar fi mai ok in footer
    6. titlurile putin mai pe romaneste"noul mostrar media pentru apa" suna bine pt cineva din domeniu, pt un outsider te poate deruta (ar fi pozitionat mai bine la capitolul noutati)
    7. de adaugat imagini cu portofoliu de lucrari ale firmei sau partenerilor (daca nu exista deja in site)
    8. link anpc si chestia aia cu operatori date personale
    9. cum au spus colegii mai sus, datele de identificare a firmei, harta googlemaps eventual pt sediul central, sau subpagina/subdomeniu cu contact separat pt fiecare filiala...
    10. pagina termeni si conditii ar fi bine sa fie reformulata dupa noile cerinte in domeniul juridic (vezi alte site-uri)
    11. harta site ar fi bine sa arate mai modern...
    12. de adaugat un slogan si logo la denumirea firmei...

succes
    Ultima modificare făcută de geo888; 11th October 2013 la 10:29.

Catalin1987 este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    15th March 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    22
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de geo888 Vezi Post
    uite citeva sugestii, nu le lua ca sfaturi seo (mai degraba ce as vrea eu sa schimb la site)
    1. la nr telefon scrie in fata"contact rapid: 021...."
    2. chestia aia cu cauta sofer pt raliu nu are nicio treaba cu activitatea firmei
    3. ar trebui aranjate meniurile in forma clasica a multor site uri: produse si servicii/noutati/despre noi/contact/promotii/prima pagina-home-index
    4. adauga si google+ pe linga twit/faceb
    5. chestia cu site uri partenere ar fi mai ok in footer
    6. titlurile putin mai pe romaneste"noul mostrar media pentru apa" suna bine pt cineva din domeniu, pt un outsider te poate deruta (ar fi pozitionat mai bine la capitolul noutati)
    7. de adaugat imagini cu portofoliu de lucrari ale firmei sau partenerilor (daca nu exista deja in site)
    8. link anpc si chestia aia cu operatori date personale
    9. cum au spus colegii mai sus, datele de identificare a firmei, harta googlemaps eventual pt sediul central, sau subpagina/subdomeniu cu contact separat pt fiecare filiala...
    10. pagina termeni si conditii ar fi bine sa fie reformulata dupa noile cerinte in domeniul juridic (vezi alte site-uri)
    11. harta site ar fi bine sa arate mai modern...
    12. de adaugat un slogan si logo la denumirea firmei...

succes
    Mersi mult, Geo!

crt
    crt este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    9th March 2011
    Locaţie
    Targu Jiu
    Posturi
    466
    Putere Rep
    39

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de Catalin1987 Vezi Post
    Site-ul este vechi, Tom. Problema este ca am avut niste programatori foarte slabi, iar cei care le-au luat locul au trebuit sa repare foarte multe lucruri.

Eu ma ocup de partea de SEO, dar as vrea sa ma implic ceva mai mult, d-aia v-am cerut parerea.

Multumesc.
    Din acest motiv e mai bine sa apelezi la o agentie care face totul cap-coada. E aberant ca programatorii sa lucreze dupa cum ii taie capul, tu sa te ocupi de seo dar sa vrei sa te implici mai mult etc. De design cine sa ocupa? Usability, user expereience? Cineva trebuie sa coorodoneze tot proiectul ca sa iasa ceva bun.

Si din ce observ nu este o companie care sa nu isi permita sa colaboreze cu o agentie. Bine, sunt si alte case mult mai mari care au site-uri mai nasoale dar asta nu e o scuza.

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    54
    Posturi
    3.946
    Putere Rep
    65

Implicit

De acord cu colegii de mai sus. Cum le faci seo daca nici basic nu e facut?
    Headings? Pauza? Inteleg ca e o zona de sfaturi, dar macar basic sa fie facut.
    Adica sunt lucruri prea banale ignorate. Sa inveti seo pe site client... e riscant. Parerea mea.
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

MarinelPadurice este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    17th July 2011
    Locaţie
    Breaza
    Vârstă
    34
    Posturi
    272
    Putere Rep
    29

Implicit

La noutati ai putea pune un thumbail la articolele care apar acolo...
    sus la numarul de telefon in stanga numarului ai putea pune un icon cu un telefon sau ceva in genul, ar arata mai dragut...
    In rest siteul este ok, arata chiar bine si este usor de folosit :d
    negustorul care isi respecta munca nu insala clientul pentru ca inainte de toate, se respecta pe sine!

Mishu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    28th March 2013
    Vârstă
    57
    Posturi
    1.307
    Putere Rep
    31

Implicit

Eu m-as lega de meniuri si/sau structura de legaturi. Mi se par cam multe 4-5 click-uri sa ajungi din prima pagina la unele produse. Se trece prin niste pagini intermediare, neoptimizate, care nu ofera nicio informatie ci doar link spre nivelul urmator.

ender este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    29th May 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    42
    Posturi
    61
    Putere Rep
    0

Implicit

Hai sa o lasam asa
    Noapte buna

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Review site
    De Catalin1987 în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 15th October 2013, 17:17
  2. Rog un review la site
    De kestor în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 33
    Ultimul Post: 30th August 2013, 22:41
  3. Review Site-uri
    De blackangel32 în forumul Continut web
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 8th July 2010, 22:25
  4. Review site
    De Cristi G în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 15
    Ultimul Post: 25th March 2010, 22:01
  5. Review of my Review site :)
    De Zargan în forumul Studii de caz